• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

σχετικά με το facebook

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
συμφωνω με τον def!
πραγματικα δεν κατανοω την αντιδραση σας και συγνωμη γιαυτο!
αλλα δεν εχει καμια διαφορα με ο,τι συνεβαινε μεχρι τωρα!εγω πχ. ή οποιο αλλο μελος ηθελε μπορουσε και μπορει να κανει ποστ στο προφιλ του στο facebook το λινκ απο οποιαδηποτε σελιδα του φορουμ!με τον τροπο αυτο δεν φαινεται ολη η ιστορια σας ή ολα τα μηνυματα, παρα μονο ο τιτλος του εκαστοτε θεματος και το λινκ!δεν αλλαζει κατι με το νεο κουμπι που προστεθηκε, απλα απλοποιειται ολο αυτο!
εξαλλου οταν γραφετε κατι σε ενα φορουμ, εχετε γνωση του οτι η πληροφορια σας ή η ιστορια σας καθισταται προσιτη σε αοριστο αριθμο ατομων!ετσι δεν ειναι?

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
εξαλλου οταν γραφετε κατι σε ενα φορουμ, εχετε γνωση του οτι η πληροφορια σας ή η ιστορια σας καθισταται προσιτη σε αοριστο αριθμο ατομων!ετσι δεν ειναι?
σαφώς! αλλά υπήρχε και "ελεγχος" στα σχόλια που την αφορούσαν;) και ταυτόχρονα απευθυνόταν κυρίως σε άτομα που τους ενδιέφερε η πληροφορία και όχι στον κάθε τυχόντα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βρε παιδιά, ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν το αντιληφθήκατε, ότι στο σάιτ μπαίνουν κάθε μήνα 150,000 άνθρωποι, από τους οποίους ένα 75% μπαίνει από μηχανές αναζήτησης με κάθε είδους αναζητήσεις! Δεν έχουμε απολύτως κανέναν έλεγχο τί άτομα μπαίνουν στο σάιτ!

Σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί με κάποιον που θα μπει από link που βρίσκεται σε άλλη ιστοσελίδα όπως πχ το προσωπικό μου σάιτ (γιατί και εκεί υπάρχει λινκ για το travelstories) ή στο facebook? Εξάλου λινκς προς το travelstories υπάρχουν σε εκατοντάδες ιστοσελίδες, και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι στο facebook.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
σαφώς! αλλά υπήρχε και "ελεγχος" στα σχόλια που την αφορούσαν;) και ταυτόχρονα απευθυνόταν κυρίως σε άτομα που τους ενδιέφερε η πληροφορία και όχι στον κάθε τυχόντα
που το ξερεις οτι δεν απευθυνοταν στον καθε τυχοντα??
ξερεις ποσα ατομα μπαινουν καθε μερα στο σαιτ??τι εννοεις λεγοντας "ελεγχος" στα σχολια που την αφορουσαν?ελεγχος υπαρχει στο μετρο που μονο μελη μπορουν να κανουν σχολια!

το θεμα παντως ειναι οτι η δυνατοτητα αυτη υπηρχε και πριν και θα υπαρχει!! λινκ μπορεις να βαλεις απο οποια ηλεκτρονικη σελιδα θες παντου, σε αλλο φορουμ, σε blog, στο facebook, να τα στειλεις μεσω email!δεν νομιζω οτι γινεται να περιοριστει η δυνατοτητα αυτη!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
το θεμα παντως ειναι οτι η δυνατοτητα αυτη υπηρχε και πριν και θα υπαρχει!! λινκ μπορεις να βαλεις απο οποια ηλεκτρονικη σελιδα θες παντου, σε αλλο φορουμ, σε blog, στο facebook, να τα στειλεις μεσω email!δεν νομιζω οτι γινεται να περιοριστει η δυνατοτητα αυτη!!
Όχι μόνο δε μπορεί να περιοριστεί, αλλά είναι ο νούμερο ένα νόμος του Internet: τίποτα δεν μπορεί να περιοριστεί. Σίγουρα υπάρχει πχ κάποιος που βάζει λινκς προς το travelstories χωρίς κανείς καν να το ξέρει, ούτε καν εγώ, παρά μόνο αν δω τα στατιστικά του site.

Μάλιστα θα είχε ενδιαφέρον να το κάνουμε αυτό και να το ποστάρω για να δούμε από πόσα και ποια σάιτ έρχεται κόσμος εδώ. :)

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
δεν μιλάω για το site, ελευθερο στον καθενα είναι. όμως υπάρχουν άπειρα μηνύματα εδώ μέσα. άλλο να ψάξει κπ μονος του πληροφορίες για αυτό που θέλει, και άλλο να δημοσιεύει κάποιος το κείμενο κάποιου άλλου;). Αλλά όπως είδα τώρα, οταν γινεται η δημοσιοποίηση γινεται για όλο το θέμα και οχι μονο για το ποστ όπου πατησες το κουμπι του fb. σωστά;

τι εννοεις λεγοντας "ελεγχος" στα σχολια που την αφορουσαν?ελεγχος υπαρχει στο μετρο που μονο μελη μπορουν να κανουν σχολια!
ακριβώς αυτό! και όχι στο κάθε ανώριμο παιδάκι φίλο του φίλου σου στο fb ;-)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομίζω ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ότι γράφουν σε ένα forum είναι διαθέσιμο σε όλο το internet, indexed από τη google κλπ. Μόνο έτσι εξηγούνται όλες αυτές οι αντιδράσεις....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά, η λειτουργία αυτή έψαξα και το βρήκα, υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2008 :)

Είτε υπάρχει είτε όχι, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω, το έγραψα όσο καλύτερα μπορούσα. ;)

Παράδειγμα: αν εγώ στείλω λινκ του σάιτ σε 50 φίλους μου, πρέπει να πάρω την άδεια κανενός; αν θέλω να διαφημίσω το σάιτ πρέπει να πάρω την άδεια κάποιου μέλους; το ίδιο και αν θέλει να το κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό που είναι εντελώς ΦΑΟΥΛ και το απαγορεύουμε ρητά είναι να δημοσιεύσει κάποιος, οποιοσδήποτε, ΚΕΙΜΕΝΟ που είναι γραμμένο εδώ, σε άλλη ιστοσελίδα. Το να μπαίνουν λινκ από σάιτ σε άλλα σάιτς, είναι απλά το πώς λειτουργεί το ίντερνετ, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα επιλήψιμο.

:)

getxowoman

Member
Δε το πιστευωωωωωωωω! Και γω τοσο καιρο καθομαι και γραφω στο μπλογκ του Μπιλμπαο τοσα πραγματα! Ω'ι'με! Μπορουν να διαβαστουν και απο τριτους; 150,000 το μηνα;;;; :shock:

Θα μαζευτω!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τις απόψεις της Τίτας,με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη...οι παλαιότεροι γνωρίζατε ίσως ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα σύνδεσης με το facebook,εγώ δεν το ήξερα...δέχομαι αυτά που λέτε ότι ουτως ή άλλως υπάρχουν οι δυνατότητες πρόσβασης από οιονδήποτε,αλλά παρ όλα αυτά θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν βρίσκω κανέναν μα κανέναν λόγο να το "υιοθετούμε"αυτό από μόνοι μας.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του...εγώ έτσι απλά δεν το καταλαβαίνω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie