renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
καθόλου!!!Πλάκα κάνεις???
για ποιό πράγμα????
καθόλου!!!Πλάκα κάνεις???
κοίτα τον τελευταίο καιρό ο carlos @στηρίζει@ την pop σκηνη...βλέπε lopez κτλπ...Η Βανδή support του Santana??? Θα τραβήξω τα extensions μου...
Eγώ λέω να ρίξεις ένα τηλέφωνο στον Carlos να του πείς 2 κουβεντάκια "ποιο δεσποινάκι και αηδίες μαθαίνω Carlos μου κ.λ.π."κοίτα τον τελευταίο καιρό ο carlos @στηρίζει@ την pop σκηνη...βλέπε lopez κτλπ...
δεν αποκλείεται λοιπόν,η δικιά μας εθνικοποπστάρ δεσποινιώ,να τραβήξει ένα μην πώ τώρα...
και σε ρωτάω ...να πώ στο αεροπλάνο μου να περιμένει να με πάρει πίσω,ή να πλημυρίσει το στάδιο με το φρεσκότατο αιματάκι μου....(τα ξυραφακια ειναι gillete) εγγύηση!!
E τότε πάλι καλά που δεν βάλανε τον Santana να κάνει support στη Βανδή...Απλώς να πω ότι τον Carlos Santana φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία παραγωγής του κ.Ντέμη Νικολαΐδη.
Μήπως αυτό εξηγεί την απορία σας?
!!!!!!!!E τότε πάλι καλά που δεν βάλανε τον Santana να κάνει support στη Βανδή...
gmayro εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα παράξενο!!μακάρι να μην συμβεί αυτο...αλλα βρέ παιδί μου δεν θα έπρεπε στις αφίσες να γράφουν τους support ήδη?? οι αφίσες των scoripions στα χανιά εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρες!!! την συναυλία θα την ανοίξουν τα πράσινα άλογα που δεν παίζονται!!Για το θέμα Βανδή στον Santana μου φαίνεται μούφα πληροφορία, ασχέτως αν η ετειρεία πραγωγής είναι του Νικολαίδι. Σίγουρο είναι ότι τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rosebleed που είναι μια χαρά συγκρότημα από πιτσιρικάδες Έλληνες και αξίζουν την προσοχή μας.