• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συναυλιες καλοκαιρι 2009

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Η Βανδή support του Santana??? Θα τραβήξω τα extensions μου...:shock:
κοίτα τον τελευταίο καιρό ο carlos @στηρίζει@ την pop σκηνη...βλέπε lopez κτλπ...
δεν αποκλείεται λοιπόν,η δικιά μας εθνικοποπστάρ δεσποινιώ,να τραβήξει ένα μην πώ τώρα...
και σε ρωτάω ...να πώ στο αεροπλάνο μου να περιμένει να με πάρει πίσω,ή να πλημυρίσει το στάδιο με το φρεσκότατο αιματάκι μου....(τα ξυραφακια ειναι gillete) εγγύηση!!:D

varioAthens

Member
κοίτα τον τελευταίο καιρό ο carlos @στηρίζει@ την pop σκηνη...βλέπε lopez κτλπ...
δεν αποκλείεται λοιπόν,η δικιά μας εθνικοποπστάρ δεσποινιώ,να τραβήξει ένα μην πώ τώρα...
και σε ρωτάω ...να πώ στο αεροπλάνο μου να περιμένει να με πάρει πίσω,ή να πλημυρίσει το στάδιο με το φρεσκότατο αιματάκι μου....(τα ξυραφακια ειναι gillete) εγγύηση!!:D
Eγώ λέω να ρίξεις ένα τηλέφωνο στον Carlos να του πείς 2 κουβεντάκια "ποιο δεσποινάκι και αηδίες μαθαίνω Carlos μου κ.λ.π.":haha:
Υ.Γ. Να ακούγατε τουλάχιστον στο opening "όλες οι τσούλες της γης" by Βίσση, να πώ μάλιστα...:haha:

spor_os

Administrator
Απλώς να πω ότι τον Carlos Santana φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία παραγωγής του κ.Ντέμη Νικολαΐδη.
Μήπως αυτό εξηγεί την απορία σας?

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Και το Καλύτερο συναυλιακά Καλοκαίρι της Ελλάδας συνεχίστηκε με μια αποθεωτική ακύρωση των Killers, Duffy κτλ...

Rockwave 2009 Ξ*Ξ»ΞρΡς Ξ*ρόγραμμα- Ξ‘ΞΊΟ…ΟΟŽΞ½Ξ΅Ο„Ξ±ΞΉ οριστικά Ξ· 2Ξ· Ξ·ΞΌΞ*ρα | liveguide
Breaking News.
Δελτίο τύπου από Didi music
"Tα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.
Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του".

Για το θέμα Βανδή στον Santana μου φαίνεται μούφα πληροφορία, ασχέτως αν η ετειρεία πραγωγής είναι του Νικολαίδι. Σίγουρο είναι ότι τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rosebleed που είναι μια χαρά συγκρότημα από πιτσιρικάδες Έλληνες και αξίζουν την προσοχή μας.

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο

:: Didi Music ::

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/06/2009

ROCKWAVE FESTIVAL DAY 3
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως, το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.
Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση.
Το Rockwave Festival συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες 2 ημέρες, 29 & 30 Ιουνίου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και συμπαράσταση του, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας στην χτεσινή απρόσμενη ακύρωση της 2ης μέρας του φεστιβάλ.
Και ένα μεγάλο «ευχαριστώ!» σε όλους τους campers του Rockwave Festival για τη θετική τους στάση!
Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.
Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.
Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ¼ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Για το θέμα Βανδή στον Santana μου φαίνεται μούφα πληροφορία, ασχέτως αν η ετειρεία πραγωγής είναι του Νικολαίδι. Σίγουρο είναι ότι τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rosebleed που είναι μια χαρά συγκρότημα από πιτσιρικάδες Έλληνες και αξίζουν την προσοχή μας.
gmayro εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα παράξενο!!μακάρι να μην συμβεί αυτο...αλλα βρέ παιδί μου δεν θα έπρεπε στις αφίσες να γράφουν τους support ήδη?? οι αφίσες των scoripions στα χανιά εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρες!!! την συναυλία θα την ανοίξουν τα πράσινα άλογα που δεν παίζονται!!
τώρα αν την κάνουν εκεί πάνω στα μουλωχτά για να παίξει και το δεσποινιώ...θα είναι πολύ κάφροι!!καλού κακού το εισιτήριο επιστροφής μου θα το έχω πρόχειρο!!!:D

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Αφιερωμένο σε αυτούς που μείναν με.. τα εισιτήρια στα χέρια, με την ακύρωση της 2ης μέρας του Rockwave λόγω βροχής.

Εκεί που τα φεστιβάλ δεν ακυρώνονται λόγω κακοκαιρίας:

16 A festival-goer shows off his unusual way of carrying his beer supplies at the Glastonbury Festival on June 26, 2009. (Leon Neal/AFP/Getty Images) #

Η συλλογή των φωτογραφιών του φεστιβάλ στο Big Picture.

υγ. Συγνώμη για το 2ο ποστ, αλλά κολλάει και στα δυο θέματα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
την συναυλία θα την ανοίξουν τα πράσινα άλογα που δεν παίζονται!!

Γουστάρωωωω, όντως τρομερό συγκρότημα, εγώ και μόνο γι' αυτούς θα πήγαινα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom