• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

σούπερ προσφορά για βενετία!!!

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Μη δινεις σημασια.Καλα εκανες και ποσταρες,φορουμ ειναι,αν δεν ρωτησεις το ο,τιδηποτε που αφορα ταξιδια,που θα το ρωτησεις;
Ειναι ρισκο βεβαια με τα πρακτορεια,με τετοιες τιμες-κραχτες και μετα να σου πουν οτι δε μαζευτηκαν ατομα ή οτι το ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο μακρια.Και στο λεω απο εμπειρια (ευτυχως εμαθα!).
Και οπως ειπες και εσυ στο κατω-κατω,ο,τι πληρωνεις,παιρνεις.

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Μη δινεις σημασια.Καλα εκανες και ποσταρες,φορουμ ειναι,αν δεν ρωτησεις το ο,τιδηποτε που αφορα ταξιδια,που θα το ρωτησεις;
Ειναι ρισκο βεβαια με τα πρακτορεια,με τετοιες τιμες-κραχτες και μετα να σου πουν οτι δε μαζευτηκαν ατομα ή οτι το ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο μακρια.Και στο λεω απο εμπειρια (ευτυχως εμαθα!).
Και οπως ειπες και εσυ στο κατω-κατω,ο,τι πληρωνεις,παιρνεις.

Αυτό λέω κι εγώ. Είμαστε ελεύθεροι να ποστάρουμε οτιδήποτε αφορά τα ταξίδια και δε θίγει κάποιον.Κι εγώ δε νομίζω ότι το έκανα.
Για το συγκεκριμένο, ρώτησα αν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δε μαζευτούν τα άτομα και μου είπε ότι δε συμφέρει γιατί η επιστροφή γίνεται σε διάστημα 14 ημερών μόνο μετά την αγορά.Από ό,τι βλέπω έχει μαζέψει αρκετά άτομα. Δε γνωρίζω στα πόσα θα "κλείσει" η προσφορά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom