• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

σούπερ προσφορά για βενετία!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Με 95 ευρώ μεταφορικά(σε καμπίνα) και 2 βράδια σε ξενοδοχείο, δε θα περίμενα το ξενοδοχείο να βρίσκεται πιο κεντρικά! Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

Ωραία στο ότι δίνεις παίρνεις συμφωνώ, η διαφωνία μου είναι στο θέμα που άνοιξες! Η προσφορά δεν είναι για Βενετία! Είναι για κάποιο άλλο μέρος που δεν έχει προσδιοριστεί!

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Ωραία στο ότι δίνεις παίρνεις συμφωνώ, η διαφωνία μου είναι στο θέμα που άνοιξες! Η προσφορά δεν είναι για Βενετία! Είναι για κάποιο άλλο μέρος που δεν έχει προσδιοριστεί!

Δεν είναι ότι καλύτερο το να μένεις 30 χιλιόμετρα από τη Βενετία, αλλά δεδομένης της χαμηλής τιμής, αν έπαιρνα την προσφορά, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα έπαιρνα και τις 2 μέρες λεωφορείο/τραίνο/τάξι για να πάω στη Βενετία.Σαν χρόνος δεν είναι πάρα πολύς- εδώ έκανα ως φοιτήτρια καθημερινά 2 ώρες να πάω και 2 ώρες να γυρίσω από του Ζωγράφου και δεν παραπονιόμουν :bleh: . (Τώρα θα μου πεις, όσα λεφτά γλυτώσεις από την προσφορά, θα τα δώσεις για να πας ξενοδοχείο-πόλη αλλά τέλος πάντων!)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγω πάντως να ταξιδεύω 4 ημέρες μεσα στο χειμώνα
συμφωνώ απολύτως..δύσκολη η βόρεια Αδριατική χειμώνα-άνοιξη..πέρσυ με τη bora να χτυπάει νούμερα ρεκόρ (188 χιλ/ωρα) τα πλοία υπέφεραν..μιλάμε για 11-12+ Β..άσε καλύτερα.
μερικοί όροι πάντως δεν είναι σαφείς ή δεν τους κατάλαβα. οι φόροι περιλαμβάνονται? και μόνο 1 γκρουπ το μήνα? δηλ πότε? πάντως τα πλοία τότε θα είναι πάμφθηνα, για γκρουπ ειδικά.

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
και μόνο 1 γκρουπ το μήνα? δηλ πότε? πάντως τα πλοία τότε θα είναι πάμφθηνα, για γκρουπ ειδικά.
Στο τηλ. αρχικά μου είπαν ότι θα αναχωρούν 1 φορά το μήνα. Μετά βέβαια μου είπε ότι αν συγκεντρώνονται περισσότερα άτομα, μάλλον θα υπάρξει κι άλλη αναχώρηση στον ίδιο μήνα.Είναι λιγάκι μπέρδεμα το ότι δεν έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες. Γιατί αν πάρεις την προσφορά και τελικά δε σε βολεύει η μλερα που φεύγουν?

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
και μόνο 1 γκρουπ το μήνα? δηλ πότε? πάντως τα πλοία τότε θα είναι πάμφθηνα, για γκρουπ ειδικά.

Προφανώς όποτε τους συμφερει!!!Και αντε εσυ που εχεις κάνει τον προγραμματισμό σου να αλλάξεις την άδεια σου κλπ επειδή δε γεμισε το γκρουπ. Ωραια πράσγματα:shock:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Νομίζω ότι έτσι που την αρπάξατε δεν πρόκειται να ξαναποστάρει προσφορά η Βένια...Μια πληροφορία μας μετέφερε η κοπέλα, αναφέροντας η ίδια τα υπέρ και τα κατά, χωρίς να ωραιοποιεί κάτι. Θές να πας; Ψάξε περισσότερες πληροφορίες για το αν σε συμφέρει. Δε θες; Σιώπα.
Το μόνο χρήσιμο σχόλιο που διάβασα (και ευγενικό) ήταν του Samion που επιχειρηματολόγησε για ποιο λόγο θα είναι δύσκολη μια τέτοια διαδρομή χειμωνιάτικα, καθώς και για ποιους λόγους είναι τόσο φθηνά τα ακτοπλοϊκά τότε.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Ivana μου το συγκεκριμένο ταξίδι το σκέφτηκα όχι αποκλειστικά σαν προρισμό αλλά (κυρίως) και σαν διαδρομή. Επειδή σε όσα -κοντινά και μακρινά- μέρη πήγα, χρησιμοποίησα το αεροπλάνο, θέωρησα ότι θα ήταν μία καλή εμπειρία μία τέτοια κρουαζιέρα.Οπότε και 2 μέρες στην πόλη μου αρκούν. Ξέρω ότι πιο γρήγορη και ξεκούραστη λύση είναι το αεροπλάνο (ξεκούραστο, τρόπος του λέγειν βέβαια αφού για να φτάσω στο αεροδρόμιο χρειάζομαι 3 ώρες, ενώ για να μπω στο πλοίο θέλω 10 λεπτάκια αφού μένω στην Πάτρα :bleh:).
με αυτή την έννοια, αν θες να ξεκουραστείς και στο πολοίο και να ξεφύγεις λίγο, η προσφορά είναι πάνω από καλή, αφού με αυτά τα λεφτά δεν πας μια μέρα της προκοπής πουθενά στην Ελλάδα (και είσαι στην Πάτρα κιόλας).

Και το κάτω κάτω στην Βενετία θα πας άλλη φορά...στο Τρεβίζο μάλλον όχι:cool:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Νομίζω ότι έτσι που την αρπάξατε δεν πρόκειται να ξαναποστάρει προσφορά η Βένια...Μια πληροφορία μας μετέφερε η κοπέλα, αναφέροντας η ίδια τα υπέρ και τα κατά, χωρίς να ωραιοποιεί κάτι. Θές να πας; Ψάξε περισσότερες πληροφορίες για το αν σε συμφέρει. Δε θες; Σιώπα.
δεν έχεις άδικο..αυτή η προσφορά πάντως θεωρητικά είναι καλή αλλά ορισμένα σημεία χρήζουν διευκρινίσεων. το χοτελ παντως φαινεται καλό. για οποιον έχει χρόνο και περιορισμένο μπάτζετ είναι σίγουρα καλή η τιμή. και δεν εχει προβλημα με τη θάλασσα εννοείται..
πάντως αν η venia είναι πάτρα, συστήνω να διαλέξει ένα ΣΚ (με καλή πρόβλεψη καιρού..poseidon, windfinder κλπ) και να πάει χωρίς να περιμένει πρακτορεία. τη χειμερινή περίοδο οι τιμές και σε καμπίνες θα είναι πολύ χαμηλές..και για Μπάρι ακόμα καλύτερα..
σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την προσφορά.;)

kokolaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ηράκλειο
εγώ ταξιδεύω κατάστρωμα one way το Σεπτέμβρη και δίνω 95 και μας ξηνισε το ξενοδοχείο? όπως λέει και ο προθυπουργος μας "οι έχοντες θα πληρώσουν".

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Να είσαι καλά Samion! Ευτυχώς, εσύ και τα κορίτσια είστε ευγενικοί ;)
Μία προσφορά πόσταρα και με πήραν από τα μούτρα. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος από αυτό.Θεώρησα ότι αν ενδιέφερε ακόμα και 1 άτομο, θα ήταν καλό.Και σίγουρα κάποιους ενδιαφέρει αφού από ό,τι είδα, σε 2 μέρες την αγόρασαν πάνω από 100 άτομα κι ακόμα τρέχει.
Όσο για μένα, όπου πάω το χειμώνα,θα πάω με αεροπλάνο πάλι γιατί μόνο τα σ/κ θα έχω ελεύθερα, οπότε το πλοίο δε με εξυπηρετεί για 2 μέρες.

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
εγώ ταξιδεύω κατάστρωμα one way το Σεπτέμβρη και δίνω 95 και μας ξηνισε το ξενοδοχείο? όπως λέει και ο προθυπουργος μας "οι έχοντες θα πληρώσουν".

Μα κι εγώ γι'αυτό θεώρησα την προσφορά καλή. Γιατί πού αλλού πας με 95 ευρώ?? Και στην πόλη μου να μείνω εκείνες τις μέρες,θα τα χαλάσω σε 2 ποτά και 2 φαγητά. Οπότε, να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από το ξενοδοχείο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom