Zephyrous
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πάτμος & Αλικαρνασσός
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Εχω ακριβως τον ιδιο φοβο με εσενα φιλε user. Καθε φορα που προκειται να ταξιδεψω αγχωνομαι για την πτηση, το σκεφτομαι απο καιρο, ψαχνω τα στοιχεια των αεροπλανων (εχω γινει εξπερ ) κλπ κλπ. Ομως οσο κι αν αγχωνομαι πριν την πτηση και κατα τη διαρκεια της, δεν επιτρεπω να με εμποδισει αυτο στο ταξιδι μου. Θα ηταν κριμα να χανουμε εμπειριες λογω φοβου. Μην περιμενεις να ακουσεις απο κανεναν καποια συμβουλη που θα σε κανει να παψεις να φοβασαι. Απλα ζυγισε τα πραγματα, σκεψου οτι η πιθανοτητα να συμβει κατι ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει να χασεις αυτο το ταξιδι.
Δες το αλλιως: εστω οτι δεν πας. Οταν εκ των υστερων πληροφορηθεις πως οι πτησεις που θα επαιρνες για να πας Σιγκαπουρη και να ερθεις, εφτασαν με απολυτη ασφαλεια στον προορισμο τους δε θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες την ευκαιρια?
Δες το αλλιως: εστω οτι δεν πας. Οταν εκ των υστερων πληροφορηθεις πως οι πτησεις που θα επαιρνες για να πας Σιγκαπουρη και να ερθεις, εφτασαν με απολυτη ασφαλεια στον προορισμο τους δε θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες την ευκαιρια?