paefstra
Member
Ο φόβος του αεροπλάνου δεν είναι τίποτα...
Χτύπα καναδυό Bloody Mary εν πτήσει και όλα θα γίνουν ευκολότερα...Καλά απόλαυση δεν το λες.Βαρετή θα την έλεγα.Αλλά έχεις ένα δίκιο!!
Εχω κάνει πολλά ταξίδια,με παρέα και μονηutr
την πρώτη φορά που είχα μπει σε αεροπλάνο δε φοβόμουν καθόλου
μεγαλώνοντας άρχισαν οι παραξενιές
δε ξέρω αν αυτό που έχω είναι πετοφοβία(μάλλον δεν είναι),αλλά μου συμβαίνει το εξής:
πρώτη φορά πετάω ΜΟΝΗ ΜΟΥ και με έχει πιάσει τρομερό άγχος
σκέφτομαι πως αν είναι να πάθω κάτι,δε θέλω να είμαι μόνη μου
δε ξέρω αν έχει έστω και στοιχειώδη λογική αυτό που λέω,το ξέρω πως είναι χαζό,αλλά ...
την Τετάρτη πάω Θεσσαλονίκη-Μιλάνο-Βουδαπέστη και δε ξέρω αν θα επιζήσω μέχρι τότε με τόσο άγχος που μ έχει πιάσει
και δεν είναι ότι έχω χρόόόνια να μπω σε αεροπλάνο,τον Απρίλη μπήκα
αλλά τότε ήμουν με παρέα
σκέφτομαι ότι τόσος κόσμος ταξιδεύει μόνος του καθημερινά και πχ και μια φίλη μου πήγε το καλοκαίρι Ταϊβάν και ένας φίλος Κίνα,δεν πίστευα ότι θα πάθουν κάτι και φυσικά δεν έπαθαν
ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα πάθω κάτι
προσπαθώ να υποτάξω το συναίσθημα στη λογική,αλλά μάταια
πολύ χαζός φόβος,ε?
Οντως. Και 30 λεπτα να διαρκει η πτηση αν πεσει το αεροπλανο την εκατσες. Ενταξει δεν πεφτουν και συχνα αλλα αν πεσει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Kαλά δυό ώρες πτήση δεν είναι και τόόόόσο μικρή.
Προφανώς δε συγκρίνεται με άλλες που είναι 10ωρες+ αλλά...
Το θέμα είναι ότι άμα γίνει κάτι δεν έχεις και πολλές ελπίδες.
Εντάξει τώρα ψιλοχαλάρωσα.
Κάποια πράματα απλα δεν ειναι στο χέρι μας.το τι κουραγιο μας δινεις...μαλλον αυτο με φοβιζει,η ελλειψη καποιας μορφης ελεχγου και η αισθηση οτι τιποτα δεν περναει απο το χερι σου..στο καραβι υπαρχει μια περιπτωση να πεις θα κολυμπησω,στο τρενο δεν πεθαινουνε και ολοι,με το αμαξι το πιθανοτερο ειναι να μισερωθεις..στο αεροπλανο τι θα πεις,πεφτει το ρημαδι και θα πεταξω?