• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

προετοιμασία ταξιδιού

ANEL

Member
σχεδιάζω ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και αναζητάω πληροφορίες κυρίως σε σχέση με τις μεταφορές μέσα στη πόλη,γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά με τις ζώνες μεταφοράς στις οποίες έχει χωριστεί η πόλη.δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ξεχωρίσω ποιά λεωφορεία ανήκουν σε κάθε ζώνη.ενδιαφέρομαι κυρίως για την κίτρινη γραμμή του metro,δηλ.την γραμμή 4.
ευχαριστώ πολύ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε.:p

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Και εγω σε ενα μηνα φευγω για Βαρκελωνη μην σε προβληματιζουν οι ζωνες ολα
τα τουριστικα αξιοθεατα ειναι στην ζωνη1 η barcelona card ισχυει για ολες τις ζωνες
εγω θα βγαλω t10 (εισιτηριο 10 διαδρομων 7.7 ευρω) για ζωνη 1 το βρισκω
πιο συμφερων απο την καρτα (36 ευρω 4 ημερες)

ANEL

Member
Και εγω σε ενα μηνα φευγω για Βαρκελωνη μην σε προβληματιζουν οι ζωνες ολα
τα τουριστικα αξιοθεατα ειναι στην ζωνη1 η barcelona card ισχυει για ολες τις ζωνες
εγω θα βγαλω t10 (εισιτηριο 10 διαδρομων 7.7 ευρω) για ζωνη 1 το βρισκω
πιο συμφερων απο την καρτα (36 ευρω 4 ημερες)
και εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά χρειάζομαι και εισιτήριο γιά την ζώνη 4 επειδή σ'αυτήν βρίσκεται το ξενοδοχείο μου.πάντως σέυχαριστώ που απάντησες και για την ιστορία και εγώ σ΄ένα μήνα φεύγω και μδεν περνάει....:roll:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Παιδια αφηστε το μετρο και παρτε κανενα λεωφορειο!!! Δεν θα γευθειτε την πολη ετσι!!!!
Αν και περισσοτερο προτεινω το ποδι!!
παρολα αυτα δειτε το παρακατω
Transports Metropolitans de Barcelona

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
welcome! δες το site που έβαλε η ευαγγελία.. τα λέει όλα!

επίσης, υπάρχει ένα ολόκληρο group για βαρκελωνόπληκτους, αν διαβάσεις εκεί θα σου λυθεί το 90% των αποριών για την πόλη...:bleh:

δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς για ζώνες btw... πάρε μια barcelona card (αν κρίνεις ότι σε συμφέρει) ή μια απεριορίστων κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:rolleyes:

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
και εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά χρειάζομαι και εισιτήριο γιά την ζώνη 4 επειδή σ'αυτήν βρίσκεται το ξενοδοχείο μου.πάντως σέυχαριστώ που απάντησες και για την ιστορία και εγώ σ΄ένα μήνα φεύγω και μδεν περνάει....:roll:
μαλλον εχεις μπερδευτει αλλο η line4 η γραμμη του μετρο και αλλο η ζωνη 4
σε πιο ξενοδοχειο εχεις κλεισει

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
σχεδιάζω ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και αναζητάω πληροφορίες κυρίως σε σχέση με τις μεταφορές μέσα στη πόλη,γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά με τις ζώνες μεταφοράς στις οποίες έχει χωριστεί η πόλη.δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ξεχωρίσω ποιά λεωφορεία ανήκουν σε κάθε ζώνη.ενδιαφέρομαι κυρίως για την κίτρινη γραμμή του metro,δηλ.την γραμμή 4.
ευχαριστώ πολύ για όποιες πληροφορίες μου δώσετε.:p
καλησπέρα και καλώς μας ήρθες
και να περάσεις αξεχαστα στην αγαπημένη πολλών εδω μεσα Βαρκελώνη

Γνωμη μου ειναι να κανεις πρωτα ενα προγραμμα τι θέλεις να δεις και να επισκεφτείς και μετά βαση αυτων των επιθυμιών να διαλέξεις τι εισιτήριο θέλεις να αγοράσεις:

1. barcelona card που εχει δωρεαν μετακινήσεις με ολα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κάθε λογής εκπτώσεις σε διαφορα αξιοθέατα κ οχι μόνο

Barcelona Card - Barcelona Turisme
2. κάρτα απεριορίστων διαδρομών που σου παρέχει δωρεαν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ
Transport Pass - Barcelona Turisme
και
3. T10 πολλαπλών διαδρομών

TMB: T-10 Travelcard

Ανεφερες οτι το ξενοδοχείο σου ειναι στην ζώνη 4.
Μένεις δηλαδή τοσο εκτός πόλης;:roll:
σχεδόν το αποκλείω να επισκέπτεσαι την βαρκελώνη και το ξενοδοχείο σου να ειναι τοσο μακρυά!

Εδώ ειναι ενας χάρτης με ολες τις ζώνες:
http://www.tmb.net/pdf/corona.pdf

ANEL

Member
μαλλον εχεις μπερδευτει αλλο η line4 η γραμμη του μετρο και αλλο η ζωνη 4
σε πιο ξενοδοχειο εχεις κλεισει
σιγουρα τα έχω μπερδέψει πάρα πολύ.νόμιζα ότι η line4 και ηζώνη 4 είναι το ίδιο πράγμα.γι'αυτό μάλλον θα σταματήσω το ψάξιμο και θα περιμένω(όσο μπορώ)να τα βρω όλα εκει.εξάλλου τι αξία έχει ένα ταξίδι χωρίς το άγνωστο και την εξερεύνηση??:roll::roll::roll::roll::roll:

ANEL

Member
καλησπέρα και καλώς μας ήρθες
και να περάσεις αξεχαστα στην αγαπημένη πολλών εδω μεσα Βαρκελώνη

Γνωμη μου ειναι να κανεις πρωτα ενα προγραμμα τι θέλεις να δεις και να επισκεφτείς και μετά βαση αυτων των επιθυμιών να διαλέξεις τι εισιτήριο θέλεις να αγοράσεις:

1. barcelona card που εχει δωρεαν μετακινήσεις με ολα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κάθε λογής εκπτώσεις σε διαφορα αξιοθέατα κ οχι μόνο

Barcelona Card - Barcelona Turisme
2. κάρτα απεριορίστων διαδρομών που σου παρέχει δωρεαν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ
Transport Pass - Barcelona Turisme
και
3. T10 πολλαπλών διαδρομών

TMB: T-10 Travelcard

Ανεφερες οτι το ξενοδοχείο σου ειναι στην ζώνη 4.
Μένεις δηλαδή τοσο εκτός πόλης;:roll:
σχεδόν το αποκλείω να επισκέπτεσαι την βαρκελώνη και το ξενοδοχείο σου να ειναι τοσο μακρυά!

Εδώ ειναι ενας χάρτης με ολες τις ζώνες:
http://www.tmb.net/pdf/corona.pdf
τώρα αν σου πω ότι έχω ήδη κάνει πρόγραμμα και ότι έχω μπει σ΄αυτές τις ιστοσελιδες 1οο φορές θα με πιστέψεις??αλλά ένα μπέρδεμα με την σχεση των γραμμών του metro με τα λεωφορεία το έχω...δεν πειρέζει,ευχαριστώ πάντως για τις ιστοσελίδες.

ANEL

Member
welcome! δες το site που έβαλε η ευαγγελία.. τα λέει όλα!

επίσης, υπάρχει ένα ολόκληρο group για βαρκελωνόπληκτους, αν διαβάσεις εκεί θα σου λυθεί το 90% των αποριών για την πόλη...:bleh:

δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς για ζώνες btw... πάρε μια barcelona card (αν κρίνεις ότι σε συμφέρει) ή μια απεριορίστων κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:rolleyes:[/quo
η barcelona card μου φαίνεται ακριβή σε σχέση με το Τ10.δεν είναι?γενικά γιά την πόλη έχω μιά μάλλον σαφή εικόνα .λίγο με την σχέση metro-λεωφορείων έχω ένα μπέρδεμα αλλά δεν πειράζει και τόσο.εσύ έχεις πάει Βαρκελώνη οπότε θα ξέρεις τι γίνεται με τους καπνιστές.αν ξέρεις κάτι πες μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το ενδεχόμενο νάναγκαστώ να το κόψω....

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
κοιτα αν δεις το θρεντ για barcelona card στους βαρκελωνοπληκτους, εξηγει τι εκπτωσεις εχει ακριβως!!!.. οποτε αναλογα με τα αξιοθεατα κρινεις αν σε συμφερει...

εμενα με συνεφερε.. αλλους οχι... μπορεις να παρεις παντα και μια απλη απεριοριστων που ειναι πιο φτηνη! με Τ10 δεν εχω ασχοληθει, θα σου πουνε αλλοι :)

για το καπνισμα, θα εχεις θεμα σε καποια καφε και εστιατορια ναι... τι εποχη πας??? το καλο με το καλοκαιρι ειναι οτι μπορεις να καθεσαι εξω οποτε φανταζομαι δε θα σε πειραξει...

ANEL

Member
κοιτα αν δεις το θρεντ για barcelona card στους βαρκελωνοπληκτους, εξηγει τι εκπτωσεις εχει ακριβως!!!.. οποτε αναλογα με τα αξιοθεατα κρινεις αν σε συμφερει...

εμενα με συνεφερε.. αλλους οχι... μπορεις να παρεις παντα και μια απλη απεριοριστων που ειναι πιο φτηνη! με Τ10 δεν εχω ασχοληθει, θα σου πουνε αλλοι :)

για το καπνισμα, θα εχεις θεμα σε καποια καφε και εστιατορια ναι... τι εποχη πας??? το καλο με το καλοκαιρι ειναι οτι μπορεις να καθεσαι εξω οποτε φανταζομαι δε θα σε πειραξει...
πάω τέλος Ιουνίου και απ΄΄οσο φαίνεται όλο έξω θα΄μαι..άστα πρόβλημα...τι είναι η απλή απεριορίστων??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom