• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

προετοιμασία ταξιδιού

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ε αμα πας καλοκαιρι δε θα χεις θεμα...καθεσαι εξω και κανεις παντου τσιγαρακι.. και μενα καπνιζε η παρεα μου στο καλοκαιρινο ταξιδι!

εννοω καρτα απεριοριστων διαδρομων με το μετρο που ισχυει για τις μερες που θα την αγορασεις...

δες εδω εχει για 2-5 μερες TMB: Travelcards

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Και εγω σε ενα μηνα φευγω για Βαρκελωνη μην σε προβληματιζουν οι ζωνες ολα
τα τουριστικα αξιοθεατα ειναι στην ζωνη1 η barcelona card ισχυει για ολες τις ζωνες
εγω θα βγαλω t10 (εισιτηριο 10 διαδρομων 7.7 ευρω) για ζωνη 1 το βρισκω
πιο συμφερων απο την καρτα (36 ευρω 4 ημερες)
συμφωνώ και εγώ μαζί σου...φευγω την δευτερα και σκεφτομαι να κινηθω με τ10 μιας και το ξενοδοχείο μου ειναι κεντρικο και κοντα σε πολλα αξιοθεατα που μπορεις να πας περπατώντας.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Παιδια αφηστε το μετρο και παρτε κανενα λεωφορειο!!! Δεν θα γευθειτε την πολη ετσι!!!!
Αν και περισσοτερο προτεινω το ποδι!!
παρολα αυτα δειτε το παρακατω
Transports Metropolitans de Barcelona
και εγώ προτιμώ πάντα το λεωφορείο στα ταξίδια μου....μου αρεσει΄μερικές φορές όταν δεν με πιεζει ο χρόνος να μπαινω μεσα να φτάνω στο τέρμα και να ξαναγυρναω πίσω...βλεπεις πράγματα που δεν τα βλέπεις με το μετρό...μονο οταν βιαζομαι το χρησιμοποιω..
και βέβαια πρώτα και καλύτερα τα ποδαράκια μου!!!!

ANEL

Member
συμφωνώ και εγώ μαζί σου...φευγω την δευτερα και σκεφτομαι να κινηθω με τ10 μιας και το ξενοδοχείο μου ειναι κεντρικο και κοντα σε πολλα αξιοθεατα που μπορεις να πας περπατώντας.[/qu

τυχερή που φεύγεις εγώ πρέπει να περιμένω σχεδόν ένα μήνα ακόμα που μάλλον θα μου φανεί σαν αιώνας.σου εύχομαι να περάσεις καλά και να'ναι 'ολα μαγευτικά σάυτόν τον σχεδόν απόλυτο προορισμό.θα περιμένω γιά εντυπώσεις......καλό ταξίδι:clap:

ANEL

Member
ε αμα πας καλοκαιρι δε θα χεις θεμα...καθεσαι εξω και κανεις παντου τσιγαρακι.. και μενα καπνιζε η παρεα μου στο καλοκαιρινο ταξιδι!

εννοω καρτα απεριοριστων διαδρομων με το μετρο που ισχυει για τις μερες που θα την αγορασεις...

δες εδω εχει για 2-5 μερες TMB: Travelcards

ευχαριστώ για την ιστοσελίδα,όσο για το τσιγάρο δύσκολο να καταπιεστεί ο έλληνας .κάτι θα σκεφτεί........

getxowoman

Member
ευχαριστώ για την ιστοσελίδα,όσο για το τσιγάρο δύσκολο να καταπιεστεί ο έλληνας .κάτι θα σκεφτεί........

Κοιτα δε ειναι και τοσα δραματικα τα πραγματα στην Ισπανια οσο αφορα το τσιγαρο!!! Εδω και 2 χρονια περιπου εχει απαγορευτει στον εργασιακο χωρο,αλλα στα εστιατορια και μπαρ μπορεις να καπνισεις,υπαρχουν χωροι για καπνιζοντες και μη. Βεβαια στην εισοδο του καταστηματος θα βρεις ενα αυτοκολλητο,αλλοτε κοκκινο και αλλοτε πρασινο,που θα σου λεει αν μπορεις να καπνισεις στο χωρο ή οχι. Απλα τα πραγματα.

DRIVER

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ANEL ποτε ακριβως ταξιδευεις γιατι απο οτο καταλαβα την ιδια εποχη
θα ειμαστε Βαρκελωνη (εγω πεταω 29/6 με aegean)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom