giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
εννοειται πως δεν ειναι υποχρεωμενοι να κρατησουν το παιδι μας αλλα το ξεκαθαριζεις απο την αρχη και οχι μετα...!παντως οταν τους ανακοινωσα οτι τελικα θα τον παρουμε μαζι,τρελαθηκανε και μας ειπανε οχι...θα τον κρατησουμε εμεις.αρα ολα οκ.απλα ο μονος φοβος ητανε επειδη ειναι μικρος ακομα και οι διακοπες θα γινουν χειμωνα.καποιοι ξερετε πως ειναι να εχεις ενα παιδι 16 μηνων το οποιο δεν θελει να καθεται ουτε δευτερολεπτο ουτε σε καροτσι,ουτε σε καρεκλα,και να πηγαινει σα σφαιρα και συ να τρεχεις σαν τον τρελο να το κυνηγας,παιδι που δε μιλαει ακομα τονιζω και δε μπορει να σου πει ακομα αν το πονεσει κατι,τι το ποναει και τελοσπαντων δε μπορεις να συνενοηθεις ακομα μαζι του,αλλα και να πρεπει να εχεις το αγχος του φαγητου του.να πρεπει να του μαγειρεψεις,να το εχεις μαζι και να ψαχνεις να το ζεστανεις...γιατι δε μπορουνε να τρωνε τα παντα,πρεπει να τρωνε ελαφρια μαγειρεμενα φαγητα.ειναι λιγο πακετο πιστευω πως απο 4 χρονων και πανω ειναι πιο ευκολο να ταξιδεψει.
οσο για το οτι οταν κανουμε παιδι ειμαστε προετοιμασμενοι οτι οτι και να κανουμε πρεπει να βαζουμε το παιδι μας πρωτα αυτο εννοειται αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να πας καπου με τον αντρα σου "μονοι" σας γιατι να μη το κανεις?? εγω προσωπικα δε δουλευω και ειμαι συνεχεια στο σπιτι με το μικρουλι μου,ε!θες να ξεφυγεις και λιγο να χαλαρωσεις και να διασκεδασεις,χωρις να αλλαζεις πανες ολη μερα,οι μαμαδες που ειναι σ'ενα σπιτι ολη μερα με ενα μωρο,μαγειρεμα και φροντιδα σπιτιου(μη παρεξηγηθω,μ'αρεσει που το κανω)αλλα θες και λιγες μερες χαλαρωσεις με τον αντρα σου....!τωρα αν καταφερω να χαλαρωσω και δε θα ναι ολη μερα το μυαλο μου πισω στο παιδι μου,γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα ειμαι μακρυα του τοσες μερες θα σας το πω οταν γυρισω....
τωρα για να περασω στο ταξιδιωτικο κομματι,κλεισαμε με olympic air με 571 με επιστροφη και ξενοδοχειο 10 λεπτα απ'το κεντρο για 8 νυχτες με πρωινο 660.καλη τιμη δεν ειναι?
οσο για το οτι οταν κανουμε παιδι ειμαστε προετοιμασμενοι οτι οτι και να κανουμε πρεπει να βαζουμε το παιδι μας πρωτα αυτο εννοειται αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να πας καπου με τον αντρα σου "μονοι" σας γιατι να μη το κανεις?? εγω προσωπικα δε δουλευω και ειμαι συνεχεια στο σπιτι με το μικρουλι μου,ε!θες να ξεφυγεις και λιγο να χαλαρωσεις και να διασκεδασεις,χωρις να αλλαζεις πανες ολη μερα,οι μαμαδες που ειναι σ'ενα σπιτι ολη μερα με ενα μωρο,μαγειρεμα και φροντιδα σπιτιου(μη παρεξηγηθω,μ'αρεσει που το κανω)αλλα θες και λιγες μερες χαλαρωσεις με τον αντρα σου....!τωρα αν καταφερω να χαλαρωσω και δε θα ναι ολη μερα το μυαλο μου πισω στο παιδι μου,γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα ειμαι μακρυα του τοσες μερες θα σας το πω οταν γυρισω....
τωρα για να περασω στο ταξιδιωτικο κομματι,κλεισαμε με olympic air με 571 με επιστροφη και ξενοδοχειο 10 λεπτα απ'το κεντρο για 8 νυχτες με πρωινο 660.καλη τιμη δεν ειναι?