Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

marquis

Member
ποια ειναι η γνωμη σας οσο αναφορα τη σταση bersy του μετρο για διαμονη?επισης ειδα οτι εχει ευκολη προσβαση απο orly το συγκεκριμενο ξενοδοχειο (novotel paris Bersy)!
Η περιοχή δεν είναι η πιο τυπική του Παρισιού, ωστόσο είναι αρκετά καλή, με το bercy village, μία αρκετά ζωντανή ανακατασκευασμένη περιοχή με εστιατόρια και μπαρ, σε αρκετά κοντινή απόσταση, καθώς και σταθμό του μετρό αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο, που με τη γραμμή 14, μπορεί να φθάσετε κοντά σε ορισμένα αξιοθέατα σε σύντομο χρόνο. Αν το βρήκατε σε καλή τιμή, είναι μια προσιτή επιλογή.

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
ναι ειναι βασικα αυτο που ψαχνουμε!οικονομικο (417 για τρεις διανυκτερευσεις), με πρωινο (σημαντικο γιατι θα εχουμε μαζί μας ένα παιδί) και τεσσάρων αστέρων αρα ικανοποιητικό τουλαχιστον δωμάτιο και καθαρό!ευχαριστω πάντως για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον!

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Στο μπερσυ είχα μείνει κι εγώ δίπλα στο νοΒοτελ. Ήταν πολύ καλά από συγκοινωνίες, ακριβώς απέξω στάση μέτρο και καλή θερινώή ήταν. Άλλωστε στο ξενοδοχείο εγώ πάω μόνο για ύπνο...

Sent from my ST18i using Tapatalk

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο μπερσυ είχα μείνει κι εγώ δίπλα στο νοΒοτελ. Ήταν πολύ καλά από συγκοινωνίες, ακριβώς απέξω στάση μέτρο και καλή θερινώή ήταν. Άλλωστε στο ξενοδοχείο εγώ πάω μόνο για ύπνο...

Sent from my ST18i using Tapatalk
Εγώ πριν λίγους μήνες (2 επισκέψεις μου στο Παρίσι πίσω) είχα μείνει λίγο πιο πέρα, στο Pullman Paris Bercy. Καλό (όχι όμως του επιπέδου των άλλων Pullman, κατά τη γνώμη μου). Κι εγώ εν γένει πάω στο ξενοδοχείο μόνο για ύπνο.... Εκτός από εκείνη τη φορά, που απέκτησα πυρετό 38+, και θεώρησα σκόπιμο να μείνω εντός ένα απόγευμα/βράδι... Τότε (όπως και στο στρώμα του κρεβατιού) φαίνεται η διαφορά του καλού ξενοδοχείου από το μέτριο.

gg_nefeli

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να πάω τον Μάρτιο στο Παρίσι. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει περίπου τι καιρό έχει εκείνη την εποχή?Δεν μπορώ τις βροχές αλλά απο την άλλη δεν προγραμματίζονται αυτά!Αν γνωρίζει καποιος ασ βοηθήσει!
Ευχαριστώ πολυ!:)

chrisbd

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να πάω τον Μάρτιο στο Παρίσι. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει περίπου τι καιρό έχει εκείνη την εποχή?Δεν μπορώ τις βροχές αλλά απο την άλλη δεν προγραμματίζονται αυτά!Αν γνωρίζει καποιος ασ βοηθήσει!
Ευχαριστώ πολυ!:)
Πολύ πιθανόν να βρέχει αλλά πάλι μπορεί να βρείς και ηλιόλουστες μέρες. Γενικώς είναι πιο κρύος ο Μάρτιος εννοείται απ' ότι στην Ελλάδα ...Υπολόγιζε θερμοκρασίες γύρω στους 6 -12 βαθμούς

gg_nefeli

Member
Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!;)
Παντως ειναι λιγο δυσκολο να κανει κανεις προβλεψεις για τον καιρο ακομα κι αν μιλαμε για την ιδια μερα. Μαλλον η λυση της τυχης ειναι η καλυτερη επιλογη.

MariaPico

Member
Επιτέλους κλείστηκαν τα αεροπορικά μας για Παρίσι. 11 με 15 Φεβρουαρίου θα είμαστε Παρίσι.Και μόλις συνειδητοποίησα(άλλοι βέβαια εγώ χαμπάρι δεν πήρα!) ότι θα είμαι Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:clap::clap:

Τώρα για ξενοδοχείο ψάχνω κάποιο να ειναι σε τοποθεσία που να μην είναι νέκρα το βράδυ όπως η περιοχή στον πύργο του Άιφελ. έχετε προτεινει place d'italie marais και έχω ακουσει και γιΑ Οπερα.

12. Bercy - Gare de Lyon

Αυτη η περιοχη πως σας φαινεται?Ειναι καλη περιοχη για βραδυ?Εννοω να μην ειναι νεκρα έξω.
Και γενικα ποιες περιοχες προτείνετε μετά το 9ο διαμέρισμα...διαβασα καπου εδω μεσα οτι μεχρι το 9 θεωρειται κεντρο.Εκτος ομως απο το 9 ποια αλλη περιοχη προτεινεται ώστε να κατεβαινεις εύκολα στο κεντρο το βραδυ?:rolleyes:

Last edited by a moderator:

marquis

Member
Επιτέλους κλείστηκαν τα αεροπορικά μας για Παρίσι. 11 με 15 Φεβρουαρίου θα είμαστε Παρίσι.Και μόλις συνειδητοποίησα(άλλοι βέβαια εγώ χαμπάρι δεν πήρα!) ότι θα είμαι Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:clap::clap:

Τώρα για ξενοδοχείο ψάχνω κάποιο να ειναι σε τοποθεσία που να μην είναι νέκρα το βράδυ όπως η περιοχή στον πύργο του Άιφελ. έχετε προτεινει place d'italie marais και έχω ακουσει και γιΑ Οπερα.

12. Bercy - Gare de Lyon

Αυτη η περιοχη πως σας φαινεται?Ειναι καλη περιοχη για βραδυ?Εννοω να μην ειναι νεκρα έξω.
Και γενικα ποιες περιοχες προτείνετε μετά το 9ο διαμέρισμα...διαβασα καπου εδω μεσα οτι μεχρι το 9 θεωρειται κεντρο.Εκτος ομως απο το 9 ποια αλλη περιοχη προτεινεται ώστε να κατεβαινεις εύκολα στο κεντρο το βραδυ?:rolleyes:
Η περιοχή που ψάχνετε, εάν είναι κοντά στο Bercy Village είναι σχετικά ζωντανή, όπως κι αν είναι κοντά στην Place Bastille.
Προτασή μου είναι και η περιοχή του Montparnasse, η οποία σφίζει από ζωή ακόμη και το βράδυ, κι έχει πολύ καλά εστιατόρια.
Δε χρειάζεται να κατεβείτε κέντρο για να βρείτε τη νυχτερινή ζωή. Σε όλο το Παρίσι υπάρχουν συνοικίες που είναι αρκετά ζωντανές ακόμη και το βράδυ!

Last edited by a moderator:

Julia21r

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nuremberger
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλημέρα...
Το καλοκαίρι είχα πάει Παρίσι κ μέναμε σε ένα πάρα πολύ ωραίο κ καθαρό ξενοδοχείο!!!
Ήταν σε πάρα πολύ καλή περιοχή..κοντά στο Μετρό οπότε δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου στις εκδρομές μας και στις περιπλανήσεις μας.Η περιοχή λέγετε ''Vincennes'' προάστιο του Παρισιού κ το ξενοδοχείο Royal Regency !!! Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!!
Royal Regency (Παρίσι, Γαλλία) - Συγκρότημα κατοικιών Κριτικές - TripAdvisor

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.647
Νεότερο μέλος
maria11