Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
με τη σειρα μου να σας πω οτι θα επισκευτω το παρισι το πασχα και οτι εκλεισα το novotel paris gare Montparnasse με τιμη 596 για 4 βραδιες!θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη σας για το ξενοδοχειο αυτο γιατι αν δεν αξιζει τον κοπο θα κοιταξω να βρω αλλο!επισης μια και θα ειμαι πασχα στην πολη του φωτος γνωριζετε αν εχει ορθοδοξες εκκλησιες για το βραδυ της αναστασης?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

vpg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στην Αμερική
Επίσης υπάρχει και η εκκλησία Αγ.Κων/νου κι Ελένης ,2 bis rue Laferriere, στάση μετρό Saint George.

marquis

Member
με τη σειρα μου να σας πω οτι θα επισκευτω το παρισι το πασχα και οτι εκλεισα το novotel paris gare Montparnasse με τιμη 596 για 4 βραδιες!θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη σας για το ξενοδοχειο αυτο γιατι αν δεν αξιζει τον κοπο θα κοιταξω να βρω αλλο!επισης μια και θα ειμαι πασχα στην πολη του φωτος γνωριζετε αν εχει ορθοδοξες εκκλησιες για το βραδυ της αναστασης?
Το ξενοδοχείο σαν ξενοδοχείο είναι καλό, καινούργιο, αν και χωρίς χαρακτήρα όπως κάθε Novotel, απλά θα μπορούσε να είναι πιο κεντρικό στο Montparnasse, καθώς είναι λιγάκι πιο απομακρυσμένο από το ζωντανό κομμάτι του, όχι όμως σε τραγική κατάσταση. Αν μας έδινες ημερομηνίες θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε κάποια εναλλακτίκη ίσως.

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
οι ημερομηνιες ειναι 13 με 18 Απριλιου!περιμενω με ανυπομονησια τις εναλλακτικες επιλογες και ευχαριστω εκ των προτερων!

marquis

Member
οι ημερομηνιες ειναι 13 με 18 Απριλιου!περιμενω με ανυπομονησια τις εναλλακτικες επιλογες και ευχαριστω εκ των προτερων!
Φαντάζομαι ότι το budget σου βγαίνει γύρω στα 130-40 τη βραδιά. Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτα τα ξενοδοχεία κοντά σε αυτή την τιμή και με καλές γενικά κριτικές. Τα περισσότερα είναι κοντά στην Όπερα, δηλαδή αρκετά κεντρικά με τα περισσότερα αξιοθέατα στο κέντρο:
Booking.com: hotel Mercure Paris Royal Madeleine, Paris, France - 53 Guest reviews. Book your hotel now!
Booking.com: hotel Best Western Gaillon Opera, Paris, France - 167 Guest reviews. Book your hotel now!
Booking.com: Best Western Hotel Les Th (όχι ακριβώς στην Όπερα αλλά αρκετά κοντά)
Και αν θέλεις να μείνεις στο Montparnasse, το οποίο είναι πολύ καλή περιοχή, ορίστε μια πιο κεντρική εναλλακτική:
Booking.com: hotel Mercure Paris Gare Montparnasse, Paris, France - 257 Guest reviews. Book your hotel now!

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
ευχαριστω marquis για τη βοηθεια ωστοσο ξεχασα να αναφερω οτι ψαχνω τρικληνο δωματιο (11χρονο κοριτσι) οποτε ψαχνω ή για ξενοδοχεια που σου δινουν δικληνο και εχει δωρεαν καναπε κρεβατι (οικονομικη λυση) ή για τρικληνα!απο αυτα που μου εδωσες παραπανω μονο το τελευταιο με καλυπτει αλλα οπως γραφεις κι εσυ ειναι στην περιοχη Montparnasse!

marquis

Member
ευχαριστω marquis για τη βοηθεια ωστοσο ξεχασα να αναφερω οτι ψαχνω τρικληνο δωματιο (11χρονο κοριτσι) οποτε ψαχνω ή για ξενοδοχεια που σου δινουν δικληνο και εχει δωρεαν καναπε κρεβατι (οικονομικη λυση) ή για τρικληνα!απο αυτα που μου εδωσες παραπανω μονο το τελευταιο με καλυπτει αλλα οπως γραφεις κι εσυ ειναι στην περιοχη Montparnasse!
Ναι, αλλά είναι σε καλύτερη τοποθεσία από αυτό που έχετε ήδη κλείσει, με άμεση πρόσβαση σε εστιατόρια κλπ. και με καλύτερη πρόσβαση στις συγκοινωνίες. Παρόλα αυτά στη θέση σας θα έστελνα κι ένα email σε κάποιο ξενοδοχείο που θα μ' ενδιέφερε καθώς στην πλειονότητα τους τα ξενοδοχεία δεν έχουν κάποια χρέωση για επιπλέον άτομο εφόσον είναι κάτω των 12 ετών.

Fairydust

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά 28η Οκτωβρίου πάω Παρίσι για 5 ημέρες. Έχουμε κλείσει διαμονή στο 13 arrondissement αρκετά κοντά σε στάση μετρό (Bibliotheque Francois Mitterrand). Το ξενοδοχείο ήταν δελεαστικό , 4 αστέρων με τιμή που δεν παίζει στα 1-7 arrondissements. Παρ'ολα αυτά φοβάμαι μήπως τελικά είμαστε αποκομμένοι από το κέντρο της πόλης, μιας και απ'οσο διαβάζω οι αποστάσεις δεν είναι τόσο κοντινές όσο φαίνονται. Αξίζει να μείνει κανείς στην Νότια μεριά του Παρισιού ή κάναμε γκάφα???

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παιδιά 28η Οκτωβρίου πάω Παρίσι για 5 ημέρες. Έχουμε κλείσει διαμονή στο 13 arrondissement αρκετά κοντά σε στάση μετρό (Bibliotheque Francois Mitterrand). Το ξενοδοχείο ήταν δελεαστικό , 4 αστέρων με τιμή που δεν παίζει στα 1-7 arrondissements. Παρ'ολα αυτά φοβάμαι μήπως τελικά είμαστε αποκομμένοι από το κέντρο της πόλης, μιας και απ'οσο διαβάζω οι αποστάσεις δεν είναι τόσο κοντινές όσο φαίνονται. Αξίζει να μείνει κανείς στην Νότια μεριά του Παρισιού ή κάναμε γκάφα???
Το 13ο είναι καλή περίπτωση γενικά, με εξαίρεση εκείνη τη γειτονιά που έκλεισες, η οποία είναι απλά βαρετή και δυσπρόσιτη (αποκλειστικά κατοικίας & φοιτητών).

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Η αλήθεια είναι το μετρό στο Παρίσι εξυπηρετεί τα πάντα σχεδόν από την άλλη εγώ θα προτιμούσα να μείνω πιο κεντρικά και ας μην είναι 4 αστέρων το ξενοδοχείο. Επειδή έχω κάνει και τα 2 δηλαδή καλύτερο ξενοδοχείο πιο απομακρυσμένο (δεν το πλήρωνα εγώ οπότε δεν είχα επιλογή) και ένα απλά αξιοπρεπές αλλά καρακέντρο νομίζω πως το να μένεις πιο κέντρο είναι αξία ανεκτίμητη, προσωπική γνώμη πάντα. Εξάλλου το Παρίσι έχει τόσα να δεις που θα είσαι στο δρόμο όλη μέρα.Αν πάλι δε μπορείς να αλλάξεις την κράτηση βγάλε Carte Orange και καλά να περάσεις!

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
ποια ειναι η γνωμη σας οσο αναφορα τη σταση bersy του μετρο για διαμονη?επισης ειδα οτι εχει ευκολη προσβαση απο orly το συγκεκριμενο ξενοδοχειο (novotel paris Bersy)!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.935
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
LiPa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom