• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

bkran

New Member
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είμαι λίγο ότι να ναι. Καθώς δεν ξέρω τις περιοχές μπέρδεψα το latin-quartier με την πλατεία Ιταλίας. Τελικά κλείσαμε ένα σχετικά φτηνό ξενοδοχείο πολύ κοντά στην Πλατεία οπότε θα παίξει μετρό.... Τώρα αν χρειαστεί και ένα-δύο βράδια να πάρουμε ταξί, τι να κάνουμε, χαλάλι του :) . Από ότι είδα σε προηγούμενα ποστ, η περιοχή δεν είναι κακή, ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε μεγαλύτερο budget...

papastatho

New Member
διαμονή στο Παρίσι

καλημέρα,
Είμαι ο Κώστας από Αθήνα και μόλις σήμερα εδέησα να γίνω μέλος παρότι παρακολουθώ συχνά το travelstories πριν κάνω οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό και κυρίως για πρώτη φορά.
μου αρέσει να πολύ ταξιδεύω και κυρίως στην Ευρώπη. τα ταξίδια τα οργανώνω κυρίως μόνος μου.
τώρα όμως έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια των μελών του travelstories. Έχω κλείσει εισιτήρια από το καλοκαίρι για Παρίσι αρχές Νοεμβρίου με την γυναίκα μου και τα 3 παιδιά 11, 8, 8 ετών. Ψάχνοντας τώρα να κλείσω ξενοδοχεία βρίσκω τις τιμές πολύ ανεβασμένες γιατί κάτι πρέπει να γίνεται εκείνες τις ημέρες στο Παρίσι.
ήθελα να μου όποιος γνωρίζει σχετικά με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Επίσης επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ημέρα Ντισνεϋλαντ οποιαδήποτε επιπλέον συμβουλή ευπρόσδεκτη.
σας ευχαριστώ
Κωστας

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
καλημέρα,
Είμαι ο Κώστας από Αθήνα και μόλις σήμερα εδέησα να γίνω μέλος παρότι παρακολουθώ συχνά το travelstories πριν κάνω οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό και κυρίως για πρώτη φορά.
μου αρέσει να πολύ ταξιδεύω και κυρίως στην Ευρώπη. τα ταξίδια τα οργανώνω κυρίως μόνος μου.
τώρα όμως έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια των μελών του travelstories. Έχω κλείσει εισιτήρια από το καλοκαίρι για Παρίσι αρχές Νοεμβρίου με την γυναίκα μου και τα 3 παιδιά 11, 8, 8 ετών. Ψάχνοντας τώρα να κλείσω ξενοδοχεία βρίσκω τις τιμές πολύ ανεβασμένες γιατί κάτι πρέπει να γίνεται εκείνες τις ημέρες στο Παρίσι.
ήθελα να μου όποιος γνωρίζει σχετικά με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Επίσης επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ημέρα Ντισνεϋλαντ οποιαδήποτε επιπλέον συμβουλή ευπρόσδεκτη.
σας ευχαριστώ
Κωστας
Ρίξε μια ματιά στο σαιτ https://www.airbnb.com/

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ήθελα να ρωτήσω ο Αύγουστος είναι καλή εποχή για Παρίσι;Θα μπορέσω να βρώ δίκλινο δωμάτιο απο 50-70 ευρώ σε περιοχή σχετικά κεντρική και κοντά σε μετρό;Θα φεύγουμε πρωί και θα γυρνάμε βράδυ;Πότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω για να βρώ φθηνή διαμονή και αεροπορικά;

chrisbd

Member
Ήθελα να ρωτήσω ο Αύγουστος είναι καλή εποχή για Παρίσι;Θα μπορέσω να βρώ δίκλινο δωμάτιο απο 50-70 ευρώ σε περιοχή σχετικά κεντρική και κοντά σε μετρό;Θα φεύγουμε πρωί και θα γυρνάμε βράδυ;Πότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω για να βρώ φθηνή διαμονή και αεροπορικά;
Υπάρχει αλλά μην περιμένεις και πολλά....Hipotel Paris Voltaire, Παρίσι, Γαλλία - 1135 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com
Ο Αύγουστος είναι μήνας με πολύ τουρισμό παντού θα έλεγα ....είναι πολύ καλά για αυτοκίνητο αλλά η ζέστη είναι αφόρητη καμια φορά λόγω υγρασίας...και προσοχή στο μετρό ειδικά τον μήνα Αύγουστο...κυκλοφορούν αετονύχηδες...

Traveller

Member
Όχι σε όλα... ούτε καλή εποχή είναι γιατί όλοι φεύγουν και μένουν μόνο οι τουρίστες ούτε θα βρεις κάτι αξιοπρεπές στα 50 με 70?... για εισιτήρια και ξενοδοχείο άρχισε να ψάχνεις από την νέα χρονιά...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θέλω να βρώ εισιτήρια με την easy αλλά μέχρι στιγμής έχει μέχρι τον Ιούνιο.Traveller πότε θεωρείς καλή την εποχή για Παρίσι δεδομένου οτι ενδιαφερόαμστε να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές.

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θέλω να βρώ εισιτήρια με την easy αλλά μέχρι στιγμής έχει μέχρι τον Ιούνιο.Traveller πότε θεωρείς καλή την εποχή για Παρίσι δεδομένου οτι ενδιαφερόαμστε να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές.
Από τώρα κανονίζεις διακοπές για το καλοκαίρι;;;;; Μωρέ μπράβο οργάνωση....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
καλημέρα,
σας ευχαριστώ
Κωστας
1. Οι τιμές των ξενοδοχείων στο Παρίσι είναι έτσι κι αλλιώς ακριβές, πολύ ακριβότερες από άλλα μέρη.

2. Έχεις αργήσει πολύ. Για αρχές Νοέμβρη, έπρεπε να είχες κλείσει από τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου περίπου για να προλάβεις τα καλά & φτηνά ξενοδοχεία. Οι 3 μήνες πριν είναι οριακά....

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Από τώρα κανονίζεις διακοπές για το καλοκαίρι;;;;; Μωρέ μπράβο οργάνωση....
Είδα οτι όσο πιο νωρίς κλείνεις τόσο το καλύτερο κι επειδή θέλω πια να κάνω καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό και όχι στα ελληνικά νησιά που είναι πανάκριβα κοιτάω απο τώρα.Έκλεισα Ιούνιο για Πρωτοχρονιά στο Βερολίνο με 540 ευρώ εισιτήρια και ξενοδοχείο γιΑ 5 μέρες.Αυτή τη στιγμή 3 μήνες πριν το ίδιο πακέτο κοστίζει 1144 ευρώ.

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Κι εγώ είμαι υπέρ της εκ των προτέρων οργάνωσης. Είναι σαφώς και θέμα τιμής, αλλά για μένα ο σχεδιασμός,η οργάνωση και η προσμονή είναι μεγαλες χαρές του ταξιδιού. Μετά από έρευνα για προσωπική μου χρήση κατέληξα ότι αν είσαι οικογένεια με περιορισμένο budget σαφώς συμφέρει η λύση της μίσθωσης διαμερίσματος (short term rental). Παραθέτω μια λίστα με sites ενοικίασης. Όπως θα δείτε υπάρχει μεγάλη ποικιλία για διάφορα γούστα. Δεν έχω συμπεριλάβει sites με luxury apartments για τον απλούστατο λόγο ότι αν μπορούσα να κλείσω τέτοιου είδους διαμερίσματα τότε θα προτιμούσα μάλλον ξενοδοχείο:
Location Appartement Paris : tous budgets - Studio Paris louer - Homelidays
Paris apartments & aparthotels, Paris holiday & vacation apartment rentals, serviced hotel apartments by feelparis.com
Paris Apartments in Paris vacation rentals Parisbestlodge
ParisAddress | Rent an apartment in paris - Short term rental apartment
location appartement paris meubl tourisme sjour hbergement hotel
short term location furnished apartments in the center of Paris
Paris Holiday Apartments - Home
Paris Apartment | Paris Rentals | Apartment in Paris | Vacation Rental, Vacation Apartments in Paris, France (πολύ καλές τιμές!!!)
Paris France Vacation Rentals by Owner, Paris France VRBO (ενοικίαση κατευθείαν από τον ιδιοκτήτη χωρίς μεσάζοντες)

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.Θέλω τον Αύγουστο του 13 να πάω Παρίσι διακοπές και έχω καταλήξει στο περίπου και σε ημερομηνίες.Ψάχνω ξενοδοχεία στο booking απο περιέργεια και βλέπω οτι πολλά ξενοδοχεία στα χρήματα που θέλω έχουν 2 με 3 δωμάτια διαθέσιμα.Υπάρχει κόσμος που κλείνει απο τώρα ή το ξενοδοχείο δίνει λίγα δωμάτια τώρα;Κατά τη γνώμη σας πότε πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω ελπίζοντας σε πιο καλές τιμές;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom