Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

alexandra75

Member
Παναγιώτα, το ξενοδοχείο που έχεις ποστάρει δεν έχει καμία σχέση με την Place d' Italie. βρίσκεται βοριοανατολικά. Η περιοχή είναι κλασσική λαϊκή συνοικία σαν το δικό μας Περιστέρι (αν μου επιτρέπεται ο παραλληρισμός). ενώ η Place d' Italie είναι νότια.
Σαν φοιτήτρια εμενα κοντά σε αυτή την περιοχή (Place d' Italie). είναι όμορφη περιοχή και το βράδυ έχει ζωή, αλλά δεν είναι κοντά στο κέντρο. Δηλαδή θα χαρείς το βράδυ μια τυπική γαλλική συνοικία (π.χ σαν να είσαι στου Ζωγράφου) αλλά θα είσαι μακριά από το φωταγωγημένο μεγαλοπρεπές Παρίσι. Εξαρτάται τι ζητάς.
Αν θυμάμαι καλά θα μείνεις μόν λίγες μέρες στο Παρίσι, οπότε για τη δική σου άνεση θα πρότεινα πιο κεντρικά ξενοδοχεία. Στο topic που είχες ανοίξει "Διαμονή στο Παρίσι" σου έχουμε δώσει και tips και συγκεκριμένες προτάσεις. Ρίξε μια ματιά εκεί και μην ανοίγεις καινούργια topics.

alexandra75

Member
και επειδή βλέπω ότι δεν έχεις απαιτήσεις για πολυτέλεια καλύτερα να μείνεις εδώ που είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα και καράκεντρο. Γενικά αν κάνεις κλικ πάνω στο χάρτη του ξενοδοχείου θα σου βγάλει και άλλα στην ίδια περιοχή.
Booking.com: H

panagiota_21

Member
ξερεις δεν με βοηθησε καθολου οι πληροφοριες που μου εδωσαν σε αλλο θεμα γιαυτο καπως ψαχνω γενικα .... θελω να ειμαι στο κεντρο , να εχει αμεση ανταποκριση με αεροδρομιο και να μπορω να βγω και το βραδυ ...

alexandra75

Member
Η πρόσβαση από το αεροδρόμιο είναι εύκολη. παίρνεις το RER και μετά αλλάζεις για να πάρεις μετρό (αν τα θυμάμαι καλά) εκτός και να κατεβαίνεις στη στάση Chatellet που είναι κάτι σαν το δικό μας Σύνταγμα. όλες οι γραμμές περνούν από εκεί.
Το ταπεινό δωμάτιο που σου προτείνω πιο πανω είναι πολύ κεντρικά, οπότε θα βγαίνεις με τα πόδια για βόλτες σε ένα πολύ κεντρικό και όμορφο κομμάτι (π.χ Hotel de Ville μέχρι Marais και Pompidou)
αν έχει δωρεάν ακύρωση κλείστο και να βρεις κάτι καλύτερο το ακυρώνεις (δεν πληρώνεις κάτι).

alexandra75

Member
είναι σε πολύ καλή και κεντρική περιοχή, θα σε βολέψει.
τι τιμή το δίνει, γιατί αν το δίνει πιο ακριβά από αυτό που σου έχω προτείνει και δεδομένου ότι δνε παίρνουν και τα 2 υψηλή βαθμολογία σκέψου το.

alexandra75

Member
τώρα δεν προλαβαίνω να το δω, μην ανησυχείς η πρόσβαση στην περιοχή που έκλεισες είναι εύκολη. αν μπεις στο site του ξενοδοχείου θα έχει πληροφορίες για το πως πας. θα το δω και το βράδυ και θα σου πω...

marquis

Member
Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις κι αυτό. Μπορεί να μην είναι πολύ κεντρικό, αλλά είναι σε πολύ καλή τοποθεσία, ζωντανή με καλό φαγητό, και συγκοινωνία, και με πολύ καλές κριτικές, δεδομένου ότι έχει 25ευρώ συνολικά παραπάνω από αυτό που έκλεισες. Με το Σ.Ν.Γ., προφανώς εννοείς το αεροδρόμιο CDG-Charles-de-Gaulle.

Booking.com: H

Update: Στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο κοστίζει από 105ευρώ τη βραδιά για τις ημερομηνίες που θέλεις (H)

getxowoman

Member
Οτι αποριες εχεις για τη διαμονη σου θα τις γραφεις στο αρχικο τοπικ που ανοιξες, δηλαδη σε αυτο εδω. Μην ανοιγεις, σε παρακαλω, για καθε ξενοδοχειο καινουριο τοπικ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.935
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
LiPa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom