babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Αν μπορείτε να επισκεφθείτε την Ελληνική ιεραποστολή θα βγείτε πολλαπλά ωφελημένοι.
υπάρχει κόσμος που έχει αποταμιεύσεις;μπράβο, γιατί οσους ξέρω με δανεικά ζουνε.Εγώ τις εχω φάει τις αποταμιεύσεις προ πολλού και χρωστάω στις τράπεζες , αντισκηνάτο θα το βγάλουμε φέτος!!χαλασε mio...και εγω ετσι ελεγα...αλλα απο να μου τα φάει το δντ...θα τα φάω μονη μου...και τι καταλαβα που εκανα αποταμιευσεις...τώρα εχω αγχος τι θα γίνουν...θα ερθει η ώρα που δεν θα αξιζουν φράγκο...τουλαχιστον θα εχουμε περασει καλά...και που θα τα χαλάσεις τα ατιμα?
Σκεφτηκα να μην περιορισω για φετος ουτε στο ελαχιστο τις επιλογες των καλοκαιρινων προορισμων μου
γιατι ως γνωστον η φτωχεια θελει καλοπεραση
Ετσι το καλοκαιρινο μενου περιλαμβανει ρωμη- κυανη ακτη τον Ιουλιο,χαλκιδικη στο πορτο καρρας με την οικογενεια,Κωνσταντινουπολη οδικως τον Αυγουστο, ισπανια, τριημερο στα χανια το Σεπτεμβριο
Το μονο που εκανα λογω κρισης ηταν να χαλασω για πρωτη φορα, τα μισα περιπου απο τα 100.000 μιλια που με τοσο κοπο εδω και χρονια αποταμιευα για τα αεροπορικα δυο ατομων στις βαλεριδες προκειμενου να γλυτωσω 850 ευρω συνολο πιστευω ομως οτι αξιζε τον κοπο..
Δεν έχω κάνει ακόμα την πρόσθεση... το αποφεύγω
...και τιμές φαρμάκι!!ΥΓ για οσους το σκεφτονται για πορτογαλια η TAP εχει εξαιρετικα ωραρια