Εγω παλι επειδη μεσα στο 2011 εχω παει δυο ταξιδια Βιεννη-Πραγα και Μιλανο-Βενετια εψαχνα κατι οικονομικο.. οποτε και κατεληξα Μαδριτη, για 6 μερες.. Τα αεροπορικα μου βγηκαν 150 ευρω το ατομο με ενδιαμεση τη Γενεβη.. και 147 ευρω το ατομο το ξενοδοχειο με πρωινο (το πρωινο το τονιζω γιατι καναμε αμαν να βρουμε ωραιο ξενοδοχειο, στο κεντρο, με πρωινο και καλη τιμη!!) και υπολογιζω να φαω εκει κανα 300σαρι ακομα.. ελπιζω να φτασει..
Εμεις παμε 14 ημερες ισπανια.
Ολα τα εξοδα εκτος τα καθημερινα μας φαγητα και αγορες, θα ειναι περιπου 900 το ατομο. Λεω περιπου γιατι δεν μπορω να υπολογισω με ακριβεια βενζινη και διοδια και καποια αλλα μεταφορικα....
Περσυ μηνας του Μελιτος στο Μπαλι, Κουαλα Λουμπουρ και Λανκαουι 17 ημερες ηρθε συνολικα 3.000 ευρω το ατομο, αλλα ολα οσα ξοδεψαμε, απο φαγητα, διαφορες αγορες κτλ...
Σωκράτη το παρακάνεις νομίζω. Οι καιροί ου μενετοί πλεον. Πρέπει να περιοριστείς κάπως παραπάνω.
Εγώ θα συμμαζευτώ και δε μπορώ να ξεπεράσω το ποσον των 123.358,97 ευρώ για φέτος το καλοκαίρι.
Και λόγω τακτικής πλεον έκτακτης εισφοράς, το χειμώνα θα ξοδέψω μόλις 23.763,13 ευρώ. Συνολικά φέτος για τις διακοπές μου δε θα ξεπεράσω με τίποτε τις 150.000 ευρώ. Αυτό είναι το πλαφόν μου.
Ερση αρχικα σκεφτηκα να μην ξεπερασω τα 123.357,96 δηλ.σημαντικα λιγοτερα απο σενα αλλα ξεμυαλιστηκα με αυτο το καμπριο αεροπλανο και ειπα να ξοδευτω φετος.