Evmenis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- london baby
ολα τα λεφτα ο traveller!! και επειδη και εγω καπως ετσι τα σκεφτομαι, μπορουμε να κανονισουμε να παμε και μαζι!!Απίστευτο cult θέμα...
Εγώ λεφτά έχω αλλά λόγω κρίσης δεν μπορώ φέτος να χαλάσω πάρα πολλά... υπολογίζω να χαλάσω 5.000 με 6.000? για τις καλοκαιρινές διακοπές μου, όχι παραπάνω, μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας... θα πάω ένα τριήμερο στη Σαντορίνη, ένα στη Κέρκυρα, ένα στο Βερολίνο τρία στο Λονδίνο καμιά δεκαπενταριά μέρες Ασία και ενδεχομένως ένα τετραήμερο στο Παρίσι...
Αυτά με τις Aλητάλιες και τις Μούρθιες δεν τα καταλαβαίνω... χίλιες φορές να μείνω σπίτι μου και να κάνω μπάνιο στον Αστέρα παρά να τρέχω με τις λαϊκουρίες και τις κοπτοραπτούδες στη Ν.Ισπανία... χριστέ μου που τα βρίσκετε όλα αυτά και τα γράφετε... μου αρέσει που είσαστε και υπερίφανοι και το διαφημίζετε κιόλας... 430? το άτομο εγώ θέλω για το Π/Σ/Κ μου στη Σαντορίνη... άκου 430? για 10 μέρες στη Μούρθια... απίστευτο μου φαίνεται!!! Άμα δεν έχει γούστο ο άλλος...
τον Λευτερη μπορουμε να τον παρουμε να μας κουβαλαει τις βαλιτσες...εγώ δεν έχω μία.....οποτε δε θα ξοδέψω ούτε μία..... αλλά δέχομαι ευχαρίστως προσφορές να με φιλοξενήσετε και να σας κατσικωθώ για όσο αντέχετε δε τρώω πολύ δε πίνω πολύ..... να μόνο λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου. παρακαλώ οι άτιμες (χωρίς τιμή) προσφορές σας να περιλαμβάνουν τουλάχιστον half-board μιάς και δεν υπάρχει όπως είπαμε μία για λοιπά έξοδα τέλος θα ήθελα και λίγο σανό για τον γάιδαρό μου και μία θέση στη μαρίνα για τη βάρκα του με δικά σας έξοδα
χαλασε mio...και εγω ετσι ελεγα...αλλα απο να μου τα φάει το δντ...θα τα φάω μονη μου...και τι καταλαβα που εκανα αποταμιευσεις...τώρα εχω αγχος τι θα γίνουν...θα ερθει η ώρα που δεν θα αξιζουν φράγκο...τουλαχιστον θα εχουμε περασει καλά...και που θα τα χαλάσεις τα ατιμα?...αν και ελεγα οτι δε θα χαλασω....τελικα ακολουθησα τη συμβουλη του θυμοσοφου λαου
"μια ζωη την εχουμε"
καλα θα κάνεις...και εγω μολις γυρισα απο το bazaar της este lauder στην μεσογείων...πηρα τις κολονιες μου..τις κρεμες μου..στην φτήνια βεβαια..αλλα δεν ειχα καμμια ενοχή που χαλάω τα χρήματα μου...σε περιττα πράγματα...αλλωστε στο περιττο ειναι η ικανοποιηση και η χαρά....τωρα που μπορώ βεβαια..γιατι ισως αργοτερα να μην μπορω να κάνω περιττά πράγματα..να περασεις καλα όπου και αν πας..Ιωαννα μαζι σου, δυο μηνες τωρα ειχα βαρεθει να γκρινιαζω γι αυτο θα παω για ψωνια και μετα στο αεροδρομιο.
η σαφηνεια δεν ειναι το δυνατο σου σημειο εεε?...αν και ελεγα οτι δε θα χαλασω....τελικα ακολουθησα τη συμβουλη του θυμοσοφου λαου
"μια ζωη την εχουμε"
... ε, ναι... για στατιστικούς λόγους και μόνον... και για συγκρίσεις...η σαφηνεια δεν ειναι το δυνατο σου σημειο εεε?
πες μας καλε πόσα δεν θα το πουμε στον παπακωνσταντινου