turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
170 το πλοίο για ancona????
τι περιλαμβανει η τιμη; με αμαξι + καμπινα?
μηχανή και κατάστρωμα για 2170 το πλοίο για ancona????
Πια φτώχεια βρε Μέλι? Έτσι είναι οι φτωχοί? Εδώ άλλοι λαχταρούν 2-3 τσιγάρα όπως έγραψε ο babaduma.....δεν ένιωθα και πολύ φτωχός είναι η αλήθεια τρώγοντας σε φοβερά εστιατόρια στη ΝΥ και μετά καθήμενος σε μια 10άρα παραλία όπου πήγα με το 4x4 SUV μου....Παρθενες νησους???:roll::roll:
Ναι,εχεις δικιο...μην μας πιασει η εφορια εδω μεσα..
...αλλα τι να κανουμε..
...η φτωχια θελει καλοπεραση!
Καλά βρε παιδιά, αρκετοί εδώ μέσα είμαστε σε αρκετά ευνοϊκή θέση σε σχέση με την πλειοψηφία γύρω μας αλλά είναι ανάγκη να τα λέμε και να τα γράφουμε όταν η κοινωνία πεινάει; Μια χαρά είσαι αγαπητέ μου, δόξα τω Θεώ αλλά έχουμε συνειδητοποιήσει τί γίνεται εκεί έξω; Και τι πρόκειται να γίνει από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη; Απόλαυσέ τα και ειλικρινά μπράβο σου αν τα κατάφερες και μόνος σου αλλά ας προσέξουμε να μη γινόμαστε προκλητικοί. Τελείως καλοπροαίρετα μιλάω, δεν έχω καμία εριστική διάθεση, γενικά όμως δε συμφωνώ με το τόπικ αυτό. Απλά όσοι έχουμε ακόμη την οικονομική δυνατότητα, ας το κρατήσουμε σε χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει πολλή δυσκολία εκεί έξω.Πια φτώχεια βρε Μέλι? Έτσι είναι οι φτωχοί? Εδώ άλλοι λαχταρούν 2-3 τσιγάρα όπως έγραψε ο babaduma.....δεν ένιωθα και πολύ φτωχός είναι η αλήθεια τρώγοντας σε φοβερά εστιατόρια στη ΝΥ και μετά καθήμενος σε μια 10άρα παραλία όπου πήγα με το 4x4 SUV μου....
Ναι, παρθένες νήσους.....δε πιστεύω να μη ξέρεις πού πέφτουν...
Παναγιώτα μου γλυκιά,Καλά βρε παιδιά, αρκετοί εδώ μέσα είμαστε σε αρκετά ευνοϊκή θέση σε σχέση με την πλειοψηφία γύρω μας αλλά είναι ανάγκη να τα λέμε και να τα γράφουμε όταν η κοινωνία πεινάει; .........
Και τι πρόκειται να γίνει από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη; Απόλαυσέ τα και ειλικρινά μπράβο σου αν τα κατάφερες και μόνος σου αλλά ας προσέξουμε να μη γινόμαστε προκλητικοί.
Τελείως καλοπροαίρετα μιλάω, δεν έχω καμία εριστική διάθεση, γενικά όμως δε συμφωνώ με το τόπικ αυτό. Απλά όσοι έχουμε ακόμη την οικονομική δυνατότητα, ας το κρατήσουμε σε χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει πολλή δυσκολία εκεί έξω.
Αγαπητή nera_gr,
... γιατί είναι προκλητικό κάποιοι να ταξιδεύουν ενώ ο κόσμος πεινάει.
..... Κάποιοι μπορεί να μην αντιμετωπίσουν ποτέ πρόβλημα, κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσουμε αργότερα και ως τότε να χαλαλίζουμε λεφτά για ένα ταξιδάκι.
Δε θεωρώ προκλητικά όσα γράφουν οι εκατομμυριούχοι της παρέας Απλά ζηλεύω την τύχη τους
Παιδιά, αλλιώς είναι οι εκατομμυριούχοι και μην βαυκαλίζεστε....ότι είναι "πρόκληση" και εκτός πραγματικότητας αυτό το τόπικ με αυτά που γράφουμε....λες και είμαστε κλαμπ εκατομμυριούχων αποκομένων από τη πραγματικότητα...
Δε λέω φυσικά να μη πάμε τα ταξίδια μας, ιδίως όταν ήδη τα έχουμε κλείσει κάποιοι όπως εγώ, αλλά η κρίση ακόμα δεν έχει ακουμπήσει κανέναν φαίνεται, αυτό λέω.