toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Μόνο μη μας κάνει καμιά "Πλάκα" η Delta και εκεί να δείς πλάκα που θα έχει.....Όλα της ... "Πλάκας" είναι του Τουμπιώτη! Νά'σαι καλά ρε φίλε!
Μόνο μη μας κάνει καμιά "Πλάκα" η Delta και εκεί να δείς πλάκα που θα έχει.....Όλα της ... "Πλάκας" είναι του Τουμπιώτη! Νά'σαι καλά ρε φίλε!
Ρώτα την dim kyr ! Αυτή ξέρει το μυστικό ν'αποφεύγεις τις κακοτοπιές!!!!!!Μόνο μη μας κάνει καμιά "Πλάκα" η Delta και εκεί να δείς πλάκα που θα έχει.....
πρεπει να σου πηρε περισσοτερο χρονο να το οργανωσεις απο οτι θα ταξιδεψειςΟλοκλήρωσα και εγώ το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα.
Ισλανδία -Νέα Υόρκη-Μεξικό και Μπελίζ-Λας Βέγκας και απο εκεί οδικώς Σαν Φρανσισκο-Τορόντο .Συνολο 1 μήνας και τιμή 2900 τα αεροπορικά (14 πτήσεις) και 2300 τα ξενοδοχεία (27 διανυκερεύσεις) για δύο άτομα.
Δεν έχεις άδικο από τον Δεκέμβριο ξεκίνησα και ακόμη έχω να διευθετήσω καναδύο λεπτομέρειες.πρεπει να σου πηρε περισσοτερο χρονο να το οργανωσεις απο οτι θα ταξιδεψεις
14 πτησεις
Η κρίση θα έρθει ούτως η άλλως ,είτε κάνεις ένα ταξίδι είτε όχι ,και μεταξύ των δύο προτιμώ το πρώτο ,(να κάνω το ταξίδι )Και υστερα σου λεει οικονομικη κριση!