Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Ακριβώς… να δω τέτοια εποχή του χρόνου τι ταξίδια θα σχεδιάζουμε…η κριση ακομα ή μαλλον το προβλημα μας δεν εχει εμφανισει ακομα τα αποτελεσματα.
Ακριβώς… να δω τέτοια εποχή του χρόνου τι ταξίδια θα σχεδιάζουμε…η κριση ακομα ή μαλλον το προβλημα μας δεν εχει εμφανισει ακομα τα αποτελεσματα.
Και μια πάπια σκεφτόταν τι θα φάει το Σάββατο και εκείνη την μέρα φάγαν την ίδια ....Ακριβώς… να δω τέτοια εποχή του χρόνου τι ταξίδια θα σχεδιάζουμε…
αν ειμαστε ακομα ελλαδα και δεν φυγουμε μεταναστεςΑκριβώς… να δω τέτοια εποχή του χρόνου τι ταξίδια θα σχεδιάζουμε…
Το κοστος ειναι σχετικο με το τί θα κανεις και τί θα σου προσφέρει.Λοιπον εχουμε και λεμε.Φετος εχει διακοπες Ιουνιο στην Ροδο για μια εβδομαδα και θα ειμαστε 4 ατομα.
το ζευγαρι 925 θα παρω και 700 ευρω να χαλασω και τελος.
Βρε σαν πολλα ειναι τελικα.
Επειδη με ενδιαφέρει και μένα για Τοσκάνη, θα μπορούσες να μου πεις πληροφορίες για το που έκλεισες διαμονή και με ποια εταιρεία αυτοκίνητο. Εγω έχω κοιτάξει την Budget που μου φαίνεται καλή. Ευχαριστώ.εμεις θα παμε (πρωτα ο θεος) τοσκανη το σεπτεμβριο 2 ενηλικες με το διχρονο αγορακι μας.
αεροπορικα 226? με easyjet
διαμονη σε διαμερισμα για 7 νχτ 310?
αυτοκινητο180?
τα δυο πρωτα τα εχω κλεισει εδω και 2 βδομαδες ισως γι'αυτο να ειναι τοσο οικονομικα.