• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ποδοσφαιρικός αγώνας μίλαν-μπαρτσελόνα

blackcat26

Member
καλησπέρα σας!

θέλω να κάνω στον άντρα μου μια έκπληξη και να πάμε στο μιλάνο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μίλαν μπαρτσελόνα στις 23 νοεμβρίου.στην επίσημη σελίδα της μίλαν δεν μπορώ να βρω εισιτήριαγιατί τα δίνουν με σειρά προτεραιότητας στος κατόχους διαρκείας,από ότι κατάλαβα...

μπορεί κάποιος άντρας του φόρουμ να με βοηθήσει που μπορώ να βρω 2 εισιτήρια????κάποια σελίδα ή κατι άλλο που μπορώ να απευθυνθώ?ευχαριατώ παιδιά!;)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
θελω και εγω τετοια δωρα ... η αληθεια ειναι οτι θα γινεται χαμος σε αυτο το ματς και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις εισιτηρια Online ...
edit:το βρηκα αυτο στο official page της milan στο facebook. "unfortunately there won't be an online tickets sale for AC Milan - Barcelona, therefore we stronly suggest to avoid any online tickets sale."

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
(Συνεχεια) Milan, 4 November 2011 – The tickets for Milan-Barcelona, scheduled for 23 November at the San Siro stadium will be sold in a way that recognizes the most loyal of the club’s fans. Tickets, for the first time, will be sold only to Cuore Rossonero card holders.

Given the limited number of tickets available, sales will only be made to card holders based on the number of Star Points accumulated. Sales will be organized in specific ‘time windows’, each one dedicated to a different points range so as to make sure that the tickets go the supporters with the highest number of points.

The first ‘time window’ will be on 8 and 9 of November and will be dedicated to fans with more than 10,000 star points. The second window (10-11 November) will be reserved for those with between 5001 and 10,000 points. Any remaining tickets will be sold to Cuore Rossonero cardholders regardless of the number of points they have, starting from Monday 14 November.

Ticket sales for Milan-Barcelona will be handles exclusively throught the e-ticketing services of acmilan.com, introduced at the start of the season and reserved for Cuore Rossonero cardholders.

This method of sales will mean that the chances that the cardholders have to get their hands on the tickets will be proportional to the support that they’ve shown to the club over the years. The number of tickets available is not high as the number of people subscribed to the UEFA Champions League group is."
Κοινως,γιοκ τα εισιτηρια για τους μη εχοντες καρτα της Μιλαν .. βρηκα ενα δυο site που πουλανε εισιτηρια και κανει το πιο φθηνο 227 ευρω το ενα οποτε δεν στο συνιστω γιατι αν δεν εχεις καρτα της Μιλαν μπορει να εχεις και προβλημα ...

blackcat26

Member
ευχαριστώ ορέστη...τα διάβασα αυτά...κρίμα...λες να πάμε εκεί και να δοκιμάσουμε εκείνη την στιγμή μηπως βρούμε???αν και δεν το βλέπω...
μάλλον διάλεξα δύσκολο αγώνα....

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ευχαριστώ ορέστη...τα διάβασα αυτά...κρίμα...λες να πάμε εκεί και να δοκιμάσουμε εκείνη την στιγμή μηπως βρούμε???αν και δεν το βλέπω...
μάλλον διάλεξα δύσκολο αγώνα....
αν ειστε στο Μιλανο εκεινες τις ημερες δεν χανεται και τιποτα να πατε,αλλα το βλεπω υπερβολικα δυσκολο να βρειτε .. ειχε τυχει και εφτασα Μιλανο κυριακη απογευμα,πηγα καρφι στο Σαν Σιρο και βρηκα επιτοπου εισιτηρια(επαιζε Μιλαν-Λατσιο σαν να λεμε Παναθηναικος-Αρης οποτε δεν ειχε πολυ κοσμο) . Την Τεταρτη επαιζε Champions League η Ιντερ και δεν εβρισκα εισιτηριο ουτε για δειγμα .. Οποτε αν ειστε Μιλανο Σαββατοκυριακο τοτε πηγαιντε στο Σαν Σιρο θα παιζει σιγουρα μια απο τις δυο ομαδες του Μιλανου (Μιλαν ή Ιντερ) κατι ειναι και αυτο ...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω κι εγώ με τη σειρά μου, αλλά από παρόμοιες εμπειρίες φίλων σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι σχεδόν απίθανο να βρεις εισιτήριο ακόμα και επιτόπου τελευταία στιγμή. Πάντως η πρόθεση μετράει οπότε αν εσύ θέλεις πραγματικά να πάτε ταξιδάκι Μιλάνο και το ματς θα ήταν απλά η πρόφαση για να πείσεις και το έτερον ήμισυ (είναι μια καλή τακτική την κάνω συχνα...) κλείσε τα εισιτήρια και ας το δείτε από την TV αλλά σε ιταλικό έδαφος, δεν θα είναι κι άσχημα, ε?:haha:

sezar7

Member
υπαρχουν αλλα ειναι πολυ ακριβα για αυτον τον αγωνα-
Category 2: (227.00?)
Away Section: (234.00?)
Category 1: (319.00?)
Vip Gold: (445.00?)

sezar7

Member
ρωτα εδω
ΤΟ "MILAN CLUB DI ATENE" ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ CLUB ΕΙΝΑΙ:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19:00-23:30 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12:30-16:00.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MILAN CHANNEL.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.
FORZA MILAN!!
CAMPIONI PER SEMPRE!!
Όνομα Συνδέσμου: ΑC Milan Athens Club Αριθμός Μελών: 90 Υπεύθυνος/η επικοινωνίας: Ιάσων ΠαπαδόπουλοςE-mail: [email protected] Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947423169 URL: Stoixima, Pame Stoixima, Stoixhma sto LiveBet.com

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ρε παιδια αφου γραφουνε στο επισημο site αυτο "unfortunately there won't be an online tickets sale for AC Milan - Barcelona, therefore we stronly suggest to avoid any online tickets sale." τι της λετε τις γυναικας;;; να δωσει 450 ευρω και τελικα να μην την αφησουν να μπει;;;

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
κι εγω μια απο τα ιδια,εχω κλεισει εισητηρια για μιλανο για 23 με την ελπιδα να βρω εισητηρια για τον αγωνα.παρολο το ψαξιμο που εκανα κατεληξα στα ιδια αποτελεσματα που σου ειπαν οι υπολοιποι.μεχρι και γνωστο στην ιταλια εβαλα να μου βρει που ειναι και μελος την μιλαν αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να αγορασει πανω απο ενα.υπαρχει μια περιπτωση να βρεις στη "μαυρη"να πουλανε εξω απο το γηπεδο αλλα εμπεριεχει ρισκο και σιγουρα η τιμη θα ειναι τσιμπημενη και κει.
τουλαχιστον ξερουμε αν εχει καμια καφετερια η κανα μπαρ μεσα στο γηπεδο να το δουμε εκει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom