Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Άργησα μάλλον να δω το thread αλλά να δώσω κι εγώ μια-δυο προτάσεις. Για μένα αυτό που αξίζει περισσότερο στη Ρουμανία είναι η φύση της, τα βουνά της. Όμορφες μεσαιωνικές πόλεις, δε λέω, αλλά η διαδρομή στα Fagaras, ο ποταμός Balea να ρέει καθώς αναβαίνεις, το αλπικό τοπίο μόλις φτάνεις στη βάση για να πάρεις το τελεφερίκ, ο τεράστιος καταρράκτης τριγυρισμένος από χιόνι κι έλατα, η παγωμένη λίμνη, το ξενοδοχείο από πάγο, οι άνθρωποι με τα κάρα στα χωριά, οι οχυρωμένες εκκλησίες και η απέραντη γαλήνη που πλέον τις κυριεύει έχουν κλέψει το μυαλό μου. Έμεινα κι εγώ στις πόλεις όπως εσείς αλλά θα προτιμούσα να είχα μείνει και 2 τουλάχιστον βράδια σε κάποια επαρχία.
Το ταξίδι με αυτοκίνητο θα σας γεμίζει εικόνες μιας παρθένας χώρας που δε θα αντιληφθείτε διαφορετικά.
Η διαμονή μας, με όλα πολύ ευχαριστημένη:
Βουκουρέστι: Booking.com: hotel Royal Accommodation, Bucharest, Romania - 138 Guest reviews. Book your hotel now!
Μπρασόβ: Booking.com: hotel Casa Wagner, Brasov, Romania - 98 Guest reviews. Book your hotel now!
Σιμπίου: Booking.com: hotel Pension Alexia, Sibiu, Romania - 38 Guest reviews. Book your hotel now!
Καλά να περάσετε!
Το ταξίδι με αυτοκίνητο θα σας γεμίζει εικόνες μιας παρθένας χώρας που δε θα αντιληφθείτε διαφορετικά.
Η διαμονή μας, με όλα πολύ ευχαριστημένη:
Βουκουρέστι: Booking.com: hotel Royal Accommodation, Bucharest, Romania - 138 Guest reviews. Book your hotel now!
Μπρασόβ: Booking.com: hotel Casa Wagner, Brasov, Romania - 98 Guest reviews. Book your hotel now!
Σιμπίου: Booking.com: hotel Pension Alexia, Sibiu, Romania - 38 Guest reviews. Book your hotel now!
Καλά να περάσετε!