giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
παναγιωτα το προγραμμα σου ειναι σουπερ.καπως ετσι το εχω κι εγω στο μυαλο μου.ισως καποια να μεινουν εξω αφου μαλλον θα παμε για 5 ή 6 μερες (που μακαρι να παμε).Με τα Fagaras εννοώ την ευρύτερη περιοχή. Σου γράφω το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε σε μια βδομάδα να πάρεις μια ιδέα:
Δευτέρα: άφιξη Βουκουρέστι με Ολυμπιακή 8.45, διαμονή σε πλήρες διαμέρισμα στο κέντρο Royal Accommodation, 39 ευρώ/βράδυ, sightseeing στην πόλη
Τρίτη: τρένο για Brasov(166 km, 3h15min, 7.5 ευρώ), διαμονή σε διαμέρισμα Ηotel Natural δίπλα στην πλατεία 60 ευρώ/βράδυ, sightseeing στην πόλη
Τετάρτη: ενοικίαση αυτοκινήτου από autonom, ημερήσια σε Sinaia Peles, βουνά Bucegi, ποταμός και κοιλάδα Bucegi, μεσαιωνικό χωριό Harman, φημισμένο για την οχυρωμένη εκκλησία του, επιστροφή Brasov για ύπνο
Πέμπτη: αναχώρηση με αυτοκίνητο από Brasov για Bran (υποτιθέμενο κάστρο Δράκουλα), χωριό Prejmer (UNESCO WHS), Fagaras-Balea Lac, άφιξη Sibiu αργά το βράδυ, διαμονή Pension Alexia, δίκλινο 108 Ε/3 βράδια
Παρασκευή: sightseeing Sibiu
Σάββατο: μονοήμερη σε Sighisoara και Biertan, παράδοση αυτοκινήτου
Κυριακή: τρένο για Βουκουρέστι, τελευταία βόλτα στην πόλη, αναχώρηση για Αθήνα το βράδυ με Ολυμπιακή
Το όλο κόστος του ταξιδιού, με τα αεροπορικά, δεν ξεπέρασε τα 500 ευρώ. Αν ξαναέκανα το ταξίδι, δε θα άλλαζα κάτι, ίσως μονάχα θα έκανα μια διανυκτέρευση στα πανέμορφα Fagaras.
Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, let me know.
ετσι σκεφτομαι κι εγω να νοικιασουμε αυτοκινητο για 1-2 μερες.αληθεια θυμασαι ποσο ηταν το ημερισιο ενοικιο για το αμαξι?οι δρομοι εκει στα χωρια και στα βουνα ειναι καλοι?ή ειναι με στροφες και ανηφορικοι?