LIDA
Member
Και εμείς πάντως που πήγαμε πέρυσι το Πάσχα το τελεφερικ γα τη λίμνη λόγω αέρα δεν λειτουργούσε.
Μπορεις μηπως να μου προτεινης 2-3 καλα ξενοδοχεια στο Βουκουρεστι και στη περιοχη του Μπρασοβ?Θα κανω 3 διανυκτερευσεις στο συνολο και θα παω με αυτοκινητο η απο 27 εως 30 δεκεμβριου η απο 3 εως 6 ιανουαριου.ok. 1 Bucharest, 2 Brasov, 1 Shighisoara και 1 Sibiu. Προσυπογράφω. Χρειάζεσαι αμάξι (ή κανένα άλλο μεταφορικό μέσο που δεν γνωρίζω) για να φτάσεις στην βάση του Transfagarasan απ' όπου ξεκινάει το τελεφερίκ για Balea. Από την Sighisoara, αν νοικιάσεις αμάξι (και δεν έχει και 7 μέτρα χιόνι) να πας στην Lac Rus.
Αυτά. Τι άλλα??
Βουκουρεστι οπωσδηποτε για φαγητο Caru cu bere και για κλαμπινγκ Bamboo Clubαν υπαρχει καμια πληροφορια συμαντικη φυσικα και να μου την πειτε..
πχ για το συναλλαγμα,για μερη που δεν πρεπει να χασω για και οτι αλλο...
θα περιμενω:xmas_smile:
5 φορες εχω παει πορτα δεν εφαγα καμια. Πλουσιους και πανακριβα αυτοκινητα εχει (πολλες φορες εμφανιζονται και διασιμοι καλλιτεχνες που επισκεπτονται το Βουκουρεστι) αλλα μπαινουμε κι εμεις οι φτωχοι.το Caru cu bere το εχω σημειωσει για το πρωτο βραδυ εκει:xmas_lol:
το κλαμπ ειναι το πιο κυριλατο που πανε οι πλουσιοι του βουκουρεστιου με τα πανακριβα αυτοκινητα και τρως πορτα??:xmas_rolleyes:
Μπορεις μηπως να μου προτεινης 2-3 καλα ξενοδοχεια στο Βουκουρεστι και στη περιοχη του Μπρασοβ?Θα κανω 3 διανυκτερευσεις στο συνολο και θα παω με αυτοκινητο η απο 27 εως 30 δεκεμβριου η απο 3 εως 6 ιανουαριου.