harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
Αν και ο καιρός αυτή την στιγμή είναι συννεφιασμένος , από την πόλη της Χίου διακρίνονται αρκετά καθαρά τα Τουρκικά παράλια και όπως τα χαζεύω ο διάολος μου έβαλε ιδέες!!
Επειδή αρκετά συχνά (σχεδόν κάθε τρίμηνο )επισκέπτομαι για επαγγελματικούς λόγους την
Χίο και τη Κω αυθημερόν σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα Σαββατοκύριακο και να πεταχτώ απέναντι που δεν το έχω κάνει τόσο καιρό.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
1)από Χίο για Τσεσμέ ,που προφανώς δεν πρέπει να λέει και πολλά, να πάω Σμύρνη ή κάπου αλλού πχ Έφεσο;
2)από Κω για Αλικαρνασσό ή Μποντρούμ ή κάπου αλλού;
Ελπίζω σε βάθος χρόνου, καλά να είμαστε, να επαναληφθούν οι εξορμήσεις αλλά τι προτείνετε για «ορεκτικό»; Εντάξει διάβασα μερικά πράγματα στο φόρουμ αλλά όποιο παιδάκι έχει επισκεφτεί τα μέρη ας πει περισσότερες λεπτομέρειες, διάφορα τιπς.
Επειδή θα είμαι μόνος με ενδιαφέρουν κυρίως αξιοθέατα και λιγότερο διασκέδαση.
Επειδή αρκετά συχνά (σχεδόν κάθε τρίμηνο )επισκέπτομαι για επαγγελματικούς λόγους την
Χίο και τη Κω αυθημερόν σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα Σαββατοκύριακο και να πεταχτώ απέναντι που δεν το έχω κάνει τόσο καιρό.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
1)από Χίο για Τσεσμέ ,που προφανώς δεν πρέπει να λέει και πολλά, να πάω Σμύρνη ή κάπου αλλού πχ Έφεσο;
2)από Κω για Αλικαρνασσό ή Μποντρούμ ή κάπου αλλού;
Ελπίζω σε βάθος χρόνου, καλά να είμαστε, να επαναληφθούν οι εξορμήσεις αλλά τι προτείνετε για «ορεκτικό»; Εντάξει διάβασα μερικά πράγματα στο φόρουμ αλλά όποιο παιδάκι έχει επισκεφτεί τα μέρη ας πει περισσότερες λεπτομέρειες, διάφορα τιπς.
Επειδή θα είμαι μόνος με ενδιαφέρουν κυρίως αξιοθέατα και λιγότερο διασκέδαση.