• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

varioAthens

Member
Απ' το πρωινό περπάτημα στον ήλιο (μιας και είμαστε ταξιδιωτικό φόρουμ) θα λάβεις τάξεις μεγέθους περισσότερη επικίνδυνη ακτινοβολία απ' ό,τι απ' το κινητό. Άρα αντηλιακό πιο χρήσιμο απ' τη λειτουργία πτήσης.
Γι' αυτο αγαπω αυτο το φορουμ.... γιατι μου δινει εναυσμα να ψαξω και να μαθω νεα πραγματα... με αφορμη το ποστ σου, εψαξα και επιβεβαιωσα οτι η ηλιακη ακτινοβολια ειναι οντως πιο επικινδυνη απο του κινητου και να πω την αληθεια ψιλοσοκαριστηκα γιατι θεωρουσα το αντιθετο

paefstra

Member
Γι' αυτο αγαπω αυτο το φορουμ.... γιατι μου δινει εναυσμα να ψαξω και να μαθω νεα πραγματα... με αφορμη το ποστ σου, εψαξα και επιβεβαιωσα οτι η ηλιακη ακτινοβολια ειναι οντως πιο επικινδυνη απο του κινητου και να πω την αληθεια ψιλοσοκαριστηκα γιατι θεωρουσα το αντιθετο
Εχω κοψει την ηλιοθεραπεια εδω και μια 10ετια (και με αντηλιακο).

arabickostas

Member
θα το παω ενα στεπ παραπερα εκτος θεματος και θα παροτρυνω να προσεχετε πολυ τι αντιηλιακο χρησιμοποιειτε... Προσοχη σ αυτα που τα "πινει" το δερμα, ας προτιμησουμε τα τυπου "σοβα" που μενει εκτος και εχει οσο πιο δυνατον μη χημικα συστατικα...

varioAthens

Member
θα το παω ενα στεπ παραπερα εκτος θεματος και θα παροτρυνω να προσεχετε πολυ τι αντιηλιακο χρησιμοποιειτε... Προσοχη σ αυτα που τα "πινει" το δερμα, ας προτιμησουμε τα τυπου "σοβα" που μενει εκτος και εχει οσο πιο δυνατον μη χημικα συστατικα...
Αχ θα γινουμε Κορεατισσες και Γιαπωνεζες με τις ομπρελες και τον στοκο στη μουρη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom