πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

panpan

Member
Έλα Λάρισα να κάνετε και ζωαρα, τι Τρίκαλα τώρα
Μισό πεζόδρομο και έναν μύλο.

Ενώ αντίθετα ατελείωτοι πεζόδρομοι, μουσική στον Μύλο του Παπά και σε πόσα άλλα μπουζούκια και κλαμπ.
Πες τα που μου θέλουν Τρίκαλα.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Κοιτάζοντας διαμονές Ανδαλουσία για μέσα Απρίλη, έπαθα ένα μίνι σοκ με το ότι κάτω από 100-110 ευρώ το βράδυ δεν υπάρχει τίποτα στη Σεβίλλη, κάτι που δεν το περίμενα τόσο. Μετά όμως κλίκαρα πως είναι επειδή και το καθολικό Πάσχα είναι στις 20 του μήνα. Τέλη Μάρτη με πρώτες μέρες Απρίλη είναι πιο νορμάλ.

Στις άλλες πόλεις είναι αισθητά πιο κάτω οι διαμονές από όσο έχω δει.

varioAthens

Member
Κοιτάζοντας διαμονές Ανδαλουσία για μέσα Απρίλη, έπαθα ένα μίνι σοκ με το ότι κάτω από 100-110 ευρώ το βράδυ δεν υπάρχει τίποτα στη Σεβίλλη, κάτι που δεν το περίμενα τόσο. Μετά όμως κλίκαρα πως είναι επειδή και το καθολικό Πάσχα είναι στις 20 του μήνα. Τέλη Μάρτη με πρώτες μέρες Απρίλη είναι πιο νορμάλ.

Στις άλλες πόλεις είναι αισθητά πιο κάτω οι διαμονές από όσο έχω δει.

Εδω σου λενε 300€ χρεωνουν στα Τρικαλα, τα 100€ στην Σεβιλη σε σοκαραν?

paefstra

Member
Εχω κλεισει Ιταλια για Πασχα πριν προσεξω οτι εχουν και καθολικο Πασχα. Βογκηξα να βρω και φθηνα και με δυνατοτητα ακυρωσης γιατι πολλοι ζητανε προπληρωμη.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Εδω σου λενε 300€ χρεωνουν στα Τρικαλα, τα 100€ στην Σεβιλη σε σοκαραν?
Ναι εντάξει, ένα δίκιο το 'χεις δε λέω. Σιγά μη δώσω 300 για τα Τρίκαλα για να πάω να δω το Μύλο και χωρίς καν να μιλάμε για σαλέ με όλα τα κομφόρ

marquis

Member
Ναι εντάξει, ένα δίκιο το 'χεις δε λέω. Σιγά μη δώσω 300 για τα Τρίκαλα για να πάω να δω το Μύλο και χωρίς καν να μιλάμε για σαλέ με όλα τα κομφόρ
Επίσης μεγάλη βδομάδα στην Ανδαλουσία είναι από τις περιζήτητες περιόδους του χρόνου οπότε λογικό να υπάρχουν τέτοιες τιμές. Γενικά πλέον ακόμη και off season δύσκολο στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης να βρεθεί δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου με κάτω από 80-100 ευρώ.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Επίσης μεγάλη βδομάδα στην Ανδαλουσία είναι από τις περιζήτητες περιόδους του χρόνου οπότε λογικό να υπάρχουν τέτοιες τιμές. Γενικά πλέον ακόμη και off season δύσκολο στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης να βρεθεί δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου με κάτω από 80-100 ευρώ.
Ισχύει αυτό. Επίσης, η Σεβίλλη φημίζεται για τους εορτασμούς και τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας οπότε είναι αναμενόμενη η αύξηση λόγω μεγάλης ζήτησης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εχω κλεισει Ιταλια για Πασχα πριν προσεξω οτι εχουν και καθολικο Πασχα. Βογκηξα να βρω και φθηνα και με δυνατοτητα ακυρωσης γιατι πολλοι ζητανε προπληρωμη.
Πηγαινελα Κατανια εχει τωρα ο ραιαν 100+€ και αξιοπρεπη καταλυματα σε τοπ θερετρα (😉) με πρωινο απο 60€/βραδυ. Ναι το Πασχα. Ιταλια δεν ειναι απο Ρωμη και πανω μονο…

paefstra

Member
Πηγαινελα Κατανια εχει τωρα ο ραιαν 100+€ και αξιοπρεπη καταλυματα σε τοπ θερετρα (😉) με πρωινο απο 60€/βραδυ. Ναι το Πασχα. Ιταλια δεν ειναι απο Ρωμη και πανω μονο…
Πηγαινε ελα Ναπολη το προλαβα 61.
Η διαμονη πολυ ακριβοτερη, την πατησα.
Απο την αλλη απο Νοτια Ιταλια παντα επιστρεφουμε με φθηνα ψωνια και ρεφαρουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom