πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

underwater

Member
Μηνύματα
2.796
Likes
12.479
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μιλάς μόνο για το κέντρο της Αθήνας, γιατί όσοι μένουν παραέξω στο νομό Αττικής είναι αναγκασμένοι να έχουν ΙΧ. Συγκοινωνία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!
Ακριβώς.
Κι εξαρτάται και από το lifestyle του κάθε ανθρώπου.
Εγώ πχ δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου κέντρο και γενικά θέλω τα weekends να πηγαίνω βουνό/πεζοπορίες το χειμώνα και θάλασσα το καλοκαίρι. Αυτή είναι η διασκέδασή μου. Ευτυχώς αν και δεν οδηγώ η ίδια έχω το προνόμιο να τα χαίρομαι σε μεγάλο βαθμό, αλλά ακόμα κι έτσι νιώθω μεγάλο τον περιορισμό του ότι δεν οδηγώ.
Ειλικρινά, αν δεν με δυσκόλευε η οδήγηση πρακτικά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην επένδυα σε αμάξι, όσο μεγάλο έξοδο κι αν είναι. Αν δε μένεις σε κέντρο μεγάλης πόλης και αν σε ενδιαφέρουν τα οδικά ταξίδια και οι αποδράσεις στη φύση απλά δεν έχεις ποιότητα ζωής στην Ελλάδα χωρίς αυτοκίνητο.
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
217
Likes
633
Ε οχι και γενικα στην Ευρωπη.
Στο Τορινο τα χειροποιητα 12 ευρω πριν 1 μηνα. Στο Ζαγκρεμπ, στην ιδια χωρα με 30 ευρω τρωγαμε δυο ατομα Ιουλη πληρες γευμα.

Λεγεται "υπερτουρισμος-αρπαχτη σε θερετρα".
Αύριο πάμε σε ένα άλλο νησί στο Μπράτς...άντε να δούμε και εκεί...πάντως στην Κόρτσουλα ωραίο νησί, ωραία χώρα αλλά οι τιμές είναι για γέλια ( ή για κλάματα, ευτυχώς η Σικελία κρατάει ακόμα γερά)...
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.861
Likes
9.801
Athenee. Ηθελαν καποιοι φιλοι που ηρθαν απο εξωτερικο να το επισκεφθουν, οποτε πηγαμε. Προσωπικα ειχα να παω απο τοτε που ηταν Zonar’s. Με το που καθεσαι, πριν προλαβεις να παρεις ανασα, «μπαμ» σου καρφωνουν στο τραπεζι ενα μεγαλο μπουκαλι νερο 8€. ΟΚΤΩ!!! Αυτο κι αν ειναι αισχροκερδεια. Οι μισοι πελατες ηταν τουριστες.
Τελικα δεν ειναι μονο αισχροκερδεια, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ
Nefeli Meg on Instagram: "Αν φάτε βέβαια το ψωμί και πιείτε το νερό τότε, ναι το πληρώνετε 😂 • • • #ελλαδα #φαγητο #εστιατόριο"
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.518
Μηνύματα
898.830
Μέλη
39.239
Νεότερο μέλος
Rosywillrose

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom