dmdoc
Member
Δεν ειπα οτι καταλαβα αυτο..ισα-ισα... απλως συμπληρωσα.. Α,πολυ παρεξηγιαρικοι εχετε γινει εδω μεσα...
Για να παραμείνουν τα "αίματα" αναμμένα...τέτοια ώρα
Δεν ειπα οτι καταλαβα αυτο..ισα-ισα... απλως συμπληρωσα.. Α,πολυ παρεξηγιαρικοι εχετε γινει εδω μεσα...
εσυ κυριε ολο ριχνεις λαδι στη φωτια και μετα το παιζεις παναγιτσα...:roll:Δεν ειπα οτι καταλαβα αυτο..ισα-ισα... απλως συμπληρωσα.. Α,πολυ παρεξηγιαρικοι εχετε γινει εδω μεσα...
Δόξα τον Σαι Μπάμπα...αμμμμ...oμμμμμεσυ κυριε ολο ριχνεις λαδι στη φωτια και μετα το παιζεις παναγιτσα...:roll:
Ε,κερασε κι ενα ουισκακι τοτε...
Έχω ένα 12αρι,αλλά είσαι σίγουρη;;
το χρώμα του μου θυμίζει τα νερά του Γάγγη
αααααα, τα πουλακια μου εδω μου κρυβοσαστε και αρχισατε το λακριντι? φτου σας! φαμεκ απο σενα τουλαχιστον δεν το περιμενα, πεφτω απο τα συννεφα!
λοιπον ωραια τα λες δαφνη αλλα ξεχνα οτι υπαρχουν και ατομα μαζοχιστικα και αυτοκαταστροφικα.. και ειναι μεγαλο το ποσοστο... και ας ακουγεται παρατραβηγμενο..
πολλοι ειναι οι ανθρωποι που δεν αγαπουν πραγματικα τον εαυτο τους.. πχ.. καπνιζουν και ας τους σκοτωνει...
ετσι και τι πειραζουν καποια χιλιαδες μικροβια .. η οι διαρροιες?
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να περνουν καλα σε μια εκδρομη οταν εχουν διαρροιες και πονους... και φυσικα δεν εχεις μετα απο αυτα και καμια διαθεση..
και μεσα σε ολα αυτα ανακαλυπτουν και τον ανωτερο εαυτο τους....
προσωπικα πιστευω οτι ατομα που παρολο που αρρωστουν λενε οτι το απολαμβανουν... ειναι διαταραγμενα και ας μη το ξερουν..