renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
απο τον κουβά του Δευκαλίωνα!!Τι θα πιείς δε μας είπες!
απο τον κουβά του Δευκαλίωνα!!Τι θα πιείς δε μας είπες!
Μην επιβαρύνει και το συκώτι....Τι θα πιείς δε μας είπες!
Κάντε το 28 πλήηηηζ! (τινές εκ των 6, πλείονες της μιας φοράς)Συνεχίστε.
- Αρα το δείγμα για τους πρώτους 22 λέει 0 περιστατικά.
Το κάνω 27.Κάντε το 28 πλήηηηζ! (τινές εκ των 6, πλείονες της μιας φοράς)
συγνώμμη αλλά βρίσκω ανώφελη εως επικίνδυνη αυτή την άτυπη σφυγμομέτρηση....νομίζω ότι εφόσον υπάρχουν συγκεκριμενες κατευθυνσεις και ταξιδιωτικές οδηγίες από αρμόδιους φορεις καλό θα είναι να μη γίνεται αυθαίρετα καταμέτρηση των ιατρικών κινδυνων ...καλύτερα θα ήταν να παραθεσει κάποιος ένα site ή ένα κείμενο(του υπουργειου υγιειας ή της υγειονομικής υπηρεσίας?)που μπορεί να ενδιαφέρει τους ταξιδιώτες προς χώρες του τριτου κόσμου,στα thread που αφορουν τα εμβόλια και τα φάρμακα....φυσικά ο καθένας μπορεί να τις λάβει υπόψιν ή οχι ...αλλά ας μην προσπαθουμε να επηρρεάσουμε ....Επειδή είμαστε και ορθολογιστές που λεγε και κάποιος νωρίτερα, ας μιλήσουν οι αριθμοί στο πολύ απλό:
Δεν θυμάμαι να παθε κάτι κάποιος απ τους 21 συνταξιδιώτες μου (Προσωπικά ειχα κάνει την προηγουμενη χρονια ενα εμβόλιο, έπαιρνα χάπια για τη μαλάρια,πήρα και ενα ιμοντιουμ μια μέρα, έτρωγα κυρίως σε ξενοδοχεία, και έπαιρνα και τις συνήθεις προφυλάξεις).
- Πόσα απο τα μέλη του φόρουμ ( και τους συνταξιδιώτες ή τους γνωστούς τους) που ταξίδεψαν στην Ινδία αρρώστησαν;
Συνεχίστε.
- Αρα το δείγμα για τους πρώτους 22 λέει 0 περιστατικά.
Αυθαιρετείς αγαπητήσυγνώμμη αλλά βρίσκω ανώφελη εως επικίνδυνη αυτή την άτυπη σφυγμομέτρηση....νομίζω ότι εφόσον υπάρχουν συγκεκριμενες κατευθυνσεις και ταξιδιωτικές οδηγίες από αρμόδιους φορεις καλό θα είναι να μη γίνεται αυθαίρετα καταμέτρηση των ιατρικών κινδυνων ...καλύτερα θα ήταν να παραθεσει κάποιος ένα site ή ένα κείμενο(του υπουργειου υγιειας ίσως?)που μπορεί να ενδιαφέρει τους ταξιδιώτες προς χώρες του τριτου κόσμου,στα thread που αφορουν τα εμβόλια και τα φάρμακα....φυσικά ο καθένας μπορεί να τις λάβει υπόψιν ή οχι ...αλλά ας μην προσπαθουμε να επηρρεάσουμε ....
Τι λές dafni ? τώρα ειναι η ώρα του παιδιού μη μας το χαλάς ...
ελα στην παρέα μας και σύ...σε λίγο θαρθει και ο sporos!!!
Τι λές dafni ? τώρα ειναι η ώρα του παιδιού μη μας το χαλάς ...
ελα στην παρέα μας και σύ...σε λίγο θαρθει και ο sporos!!!