• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

παρισι

olma

New Member
γεια σας!φευγω για παρισι και θα παραμεινω εκει για 6 μηνες!
ξερετε φτηνα ρεστοραν?
ποτε ξεκινουν οι εκπτωσεις στη γαλλια?

getxowoman

Member
Τωρα για το θεμα των εκπτωσεων: κανονικα πρεπει να ειναι αρχες γεναρη,αλλα ρωτα και εκει,και ισως λογω της κρισης που υπαρχει να βρεις καταστηματα που εχουν προσφορες ολο το χρονο. Καλη διαμονη στο Παρισι.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες στην παρέα,σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή διαμονή στο αγαπημένο Παρίσι!
όσο για φτηνά ρεστωράν...έχω την εντύπωση ότι τα ελληνικά γυράδικα στην περιοχή του quartier latin,στην ελληνική δηλ παροικία πρέπει νάναι από τα οικονομικώτερα..
αλλά τόσο καιρό εκεί θα μάθεις στέκια...θα τα μάθεις και σε μάς μάλλον!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
καλώς ήρθες στην παρέα,σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή διαμονή στο αγαπημένο Παρίσι!
όσο για φτηνά ρεστωράν...έχω την εντύπωση ότι τα ελληνικά γυράδικα στην περιοχή του quartier latin,στην ελληνική δηλ παροικία πρέπει νάναι από τα οικονομικώτερα..
αλλά τόσο καιρό εκεί θα μάθεις στέκια...θα τα μάθεις και σε μάς μάλλον!
πέστε ρε παιδιά κανένα καλό ρεστοράν μια και θα πάμε τα Χριστούγεννα......:rolleyes:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γιαννούλα προσπαθώ να θυμηθώ ονόματα...αν τα καταφέρω θα σου γράψω,
πάντως αξίζει να πάρετε και το καραβάκι για βόλτα στο Σηκουάνα(με φαγητό).

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γιαννούλα σημείωσε:ένα φινετσάτο ,κεντρικό εστιατόριο είναι το Brasserie Du Louvre(Place du Palais Royal-Paris 1),θυμάμαι μου είχε αρέσει και σαν θέση,γωνιακό στην πλατεία...

Traveller

Member
Γιαννούλα προσπαθώ να θυμηθώ ονόματα...αν τα καταφέρω θα σου γράψω,
πάντως αξίζει να πάρετε και το καραβάκι για βόλτα στο Σηκουάνα(με φαγητό).
Ναι μην χάσετε... εσείς και άλλο ένα εκατομύριο κατσαπλιάδες τουρίστες θα είσαστε... Φαγητό στα Bateaux Mouches... λες να είναι καλά και κοροιδεύω άδικα? χαχαχα... άντε ήρωες αποφασίστε το και πες τε μας....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
αγαπητέ traveller μια δοκιμή θα σε πείσει!:haha:
χριστούγεννα ούτε εγώ έχω πάει,αλλά σε άσχετη εποχή...και πάλι μου άρεσε το βρήκα ρομαντικό!μπορεί ναναι άκρως τουριστικό ,αλλά έχει και τη γοητεία του..στο Σηκουάνα και να βλέπεις φωταγωγημένο το Παρίσι ...;)

XRISTOS71

Member
αγαπητέ traveller μια δοκιμή θα σε πείσει!:haha:
χριστούγεννα ούτε εγώ έχω πάει,αλλά σε άσχετη εποχή...και πάλι μου άρεσε το βρήκα ρομαντικό!μπορεί ναναι άκρως τουριστικό ,αλλά έχει και τη γοητεία του..στο Σηκουάνα και να βλέπεις φωταγωγημένο το Παρίσι ...;)

τώρα θα παρω το μέρος του traveller αν και δεν το δεν θέλω αλλά έχει δίκιο

ζητάει φθηνα εστιατόρια στο παρίσι για να τρώει τους επόμενους 6 μήνες και εσυ τις γράφεις για μπατο μους και ρομάτζα ............

να τρώει φθηνα ρώτησε οχι που να πάει για να αγαπήσει :bleh::bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
τώρα θα παρω το μέρος του traveller αν και δεν το δεν θέλω αλλά έχει δίκιο

ζητάει φθηνα εστιατόρια στο παρίσι για να τρώει τους επόμενους 6 μήνες και εσυ τις γράφεις για μπατο μους και ρομάτζα ............

να τρώει φθηνα ρώτησε οχι που να πάει για να αγαπήσει :bleh::bleh:
μου φαίνεται ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!άλλη ζήτησε φτηνά και απάντησα,η omla ζητησε φτηνα και της υπέδειξα,
η Γιαννούλα ζήτησε κάτι καλό για χριστούγεννα!:bleh:

Zeta

Member
Αν ψαξεις λίγο το Forum σχετικά με Παρίσι θα βρεις πολλές προτάσεις που να ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom