toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Είστε με τα καλά σας εδώ ολόκληρα σχέδια κάνω για το πως θα τα βγάλω πέρα με την ρενάτα και μαζευτήκατε 5 γυναίκες ?Για να δώ και καμιά αντρική συμμετοχή να πάρω τα πάνω μου
Έτσι μπράβο ,εμψυχώστε με .... να πάρω λίγο θάροςΓιατι βρε αγορι μου! Πασα θα σε εχουμε! Ποιος τη χαρη σου!
εγώ θα κοιμάμαι σε ταράτσα!! ξέρετε γιατί..Έτσι μπράβο ,εμψυχώστε με .... να πάρω λίγο θάρος
(Dorotijia,Ioanna,ΕΡΣΗ KAI renata live)αυτό δεν πρέπει να το χάσω με τίποτα
Για να καπνίζεις ,επειδή το ξενοδοχείο μας θα είναι μη καπνιστώνεγώ θα κοιμάμαι σε ταράτσα!! ξέρετε γιατί..
κερδίζεις ένα τανγκό!!Για να καπνίζεις ,επειδή το ξενοδοχείο μας θα είναι μη καπνιστών
Σαν κάπου να πήρε το μάτι μου τον Αβραμόπουλο με κάτι ΟυζμπέκουςΚαλα βρε παιδια η αντικαπνιστικη εκστρατεια εφτασε μεχρι και το Ουζμπεκισταν;
¨Ερχομαι κι εγώ, αλλά μην ποντάρεις και σε μεγάλη βοήθειαΕίστε με τα καλά σας εδώ ολόκληρα σχέδια κάνω για το πως θα τα βγάλω πέρα με την ρενάτα και μαζευτήκατε 5 γυναίκες ?Για να δώ και καμιά αντρική συμμετοχή να πάρω τα πάνω μου
΄¨Ερχομαι κι εγώ, αλλά μην ποντάρεις και σε μεγάλη βοήθεια
( με τη γυναίκα μου θα μαι)
Θα χεις την ευκαιρία να κυκλοφορήσεις με τον ανθό, την αφρόκρεμα του φόρουμ και το παίζεις και δύσκολος;΄
Ουφ!!! Όλη την δουλειά πρέπει να την κάνω μόνος μου.
Λες δηλαδ'η να αγοράσω κανένα λαχείο.Θα χεις την ευκαιρία να κυκλοφορήσεις με τον ανθό, την αφρόκρεμα του φόρουμ και το παίζεις και δύσκολος;
Δεν σε λυπάμαι καθόλου...