Καλοσωρισες.
Με αυτοκινητο ειναι πανευκολο, η οδηγηση στην Ευρωπη δεν εχει σχεση με τις αγχωτικες καταστασεις στην Ελλαδα οπου ο καθενας οδηγαει οπως του καπνισει, αρκει βεβαια να οδηγας και εσυ σαν αυτους.
Να οδηγείς κι εσύ σαν κι αυτούς δλδ όπως σου καπνίσει... στην Ιταλία έπαθα σοκ ίσως είναι κατα τι χειρότεροι απο εμάς!!
Οι δρόμοι εννοείται πολύ πολύ καλύτεροι εκεί αλλά βρε παιδί μου αυτές οι νταλίκες άλλαζαν λωρίδα και μετά άναβαν φλας. Παρ' όλο που με είχαν προειδοποιήσει να προσέχω δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Καλά και στο Τορίνο δεν πάνε πίσω στο παρα 5 περνάνε από παντού..
κοίταξες τις πινακίδες από τις νταλίκες? μήπως έγραφαν "μπαμπά μην τρέχεις" ή "Κοζάνη my love"?Να οδηγείς κι εσύ σαν κι αυτούς δλδ όπως σου καπνίσει... στην Ιταλία έπαθα σοκ ίσως είναι κατα τι χειρότεροι απο εμάς!!
Οι δρόμοι εννοείται πολύ πολύ καλύτεροι εκεί αλλά βρε παιδί μου αυτές οι νταλίκες άλλαζαν λωρίδα και μετά άναβαν φλας. Παρ' όλο που με είχαν προειδοποιήσει να προσέχω δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Καλά και στο Τορίνο δεν πάνε πίσω στο παρα 5 περνάνε από παντού..
τα όρια είναι γελοία για την υψηλη ποιότητα των δρόμων.Samion πέρσι τον Νοέμβριο πέρασα από την Autostrada και οδηγούν μπόλικοι Ιταλοί σαν Έλληνες.Πραγματικά una faccia.
Για τα όρια δεν συζητάμε σχεδόν όποιος έπιανε την αριστερή ήταν πάνω από το όριο.Τι να κολλάνε προφυλακτήρα,τι να κάνουν σφήνες,τι να πιάνουν αριστερή και να ξεχνάνε να βγούνε.Αν δεν ήταν όοολοι αυτοί έλληνες με ιταλικές πινακίδες τότε μάλλον μοιάζουμε πολύ στην οδήγηση.
τα όρια είναι γελοία για την υψηλη ποιότητα των δρόμων.
όχι δεν μοιάζουμε καθόλου. αν περιγράφεις μέρα με μεγαλη κίνηση τότε σκέψου αντίστοιχη κινηση στην Αττική οδό ή σε άλλο αυτοκινητόδρομο της χώρας. στις autostrade γενικά σεβονται την προτεραιότητα. δεν μπορώ να σε πείσω φυσικά απλά καταθέτω την εμπειρία μου. ο ιταλός ξέρει να οδηγεί στην autostrada, ο έλληνας όχι ακόμα. ποιος ελληνας έχει κανει μαθηματα οδηγησης σε αυτοκινητοδρομο? ποιος εχει εξεταστει σε αυτοκινητοδρομο? ποσοι ξερουν τη χρηση της αριστερης λωριδας? ολοι νομιζουν οτι ειναι μία σαν τις αλλες απλα πιο γρηγορη..
το una faccia.. μου θυμίζει μία κακόβουλη δημοσιογράφο της mediaset που σε ανταποκριση από Αθηνα είπε ότι οι έλληνες είναι τούρκοι που νομίζουν ότι είναι ιταλοί..