• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελβετία οργανωση ταξιδιου

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
παιδια 1500ευρω φτανουν για διαμονη και φαγητο στην ελβετια η ειναι λιγα?ποια πολη ειναι πιο προσιτη στις τιμεσ για να μεινουμε?

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
βρηκα στην ζυριχη το novotel για 5 νυχτες 372 ευρω ειναι βεβαια κοντα στο αεροδρομιο αλλα αφου θα εχουμε αυτοκινητο δεν πειραζει.εχει μεινει καποιοσ?αν το κλεισω αργοτερα ωσπου να σιγουρεψω τις αδειεσ θα αλλαξει λετε η τιμη?:roll:

PopiTzil

Member
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
βρηκα στην ζυριχη το novotel για 5 νυχτες 372 ευρω ειναι βεβαια κοντα στο αεροδρομιο αλλα αφου θα εχουμε αυτοκινητο δεν πειραζει.εχει μεινει καποιοσ?αν το κλεισω αργοτερα ωσπου να σιγουρεψω τις αδειεσ θα αλλαξει λετε η τιμη?:roll:
Έχω μείνει στο Novotel στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Πολύ καλό είναι. Κ από οτι βλέπω το βρήκες και σε καλή τιμή για 5 μέρες!!:clap:

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
πουειναι ο traver kai o traveller????βοηθηστε λιγο παιδια θελω να κανω εκπληξη στον αντρα μου

helstar

Member
Στη Λουκερνη ειχαμε μεινει σε NH.Μεση τιμη απ'οτι θυμαμαι αλλα στο κεντρο και με παρκινγκ.Απ'το Ιντερλακεν πας με το αυτοκινητο μεχρι το Lauterbrunnen και απο εκει τραινο με μια 100αρα το ατομο περιπου για Jungfrau.Μην ξεχασεις με το που μπεις Ελβετια πληρωνεις κατι σαν διοδια μια κι εξω γυρω στα 30 ευρω.H Bellinzona ειναι ωραια σταση στο δρομο με τα τρια υπεροχα καστρα της.Φοβερο τοπιο μεταξυ Interlaken και Λουκερνης ειναι η λιμνη Lungern.Μοναδικο.

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
σε ευχαριστω τοσο πολυ με βοηθας οσο δεν φανταζεσαι!!!οποιος αλλος εχει εμπειρια ας την καταθεσει!!

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
να ρωτησω κατι αξιζει να παω Jungfrau αν δεν ξερω σκι?τι αλλο εχει να κανεις?γατι εμεις δεν ειμαστε και δεινοι σκιερ.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Προσωπικα τα χιονισμενα χειμωνιατικα τοπια με εντυπωσιαζουν. Εγω βεβαια πηγα καλοκαιρι αλλα φανταζομαι πως τον χειμωνα θα ειναι ομορφοτερα.

helstar

Member
Στην Jungfrau υπαρχει παγετωνας οποτε και καλοκαιρι να πας χιονια θα δεις!Παντως ειχα παει καλοκαιρι και στη διαδρομη προς τα πανω με το τραινο η φυση οργιαζε με τα γραφικα χωριουδακια και το πρασινο.Σου εφιστω την προσοχη στην απαγορευτικη τιμη.Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ηταν πανω απο 100 ευρω το ατομο...Με σκι ή χωρις(αν και δεν ειδα πιστες εκει) μονο το οτι το τραινο φτανει στα 3400 μ ειναι αρκετο!
Κατι αντιστοιχο με την Jungfrau ειναι και η αναβαση στο Pilatus με τελεφερικ ομως.Δεν εχω ανεβει αλλα απο φωτογραφιες φαινεται καταπληκτικο.Και ειναι και στη διαδρομη μεταξυ Λουκερνης και Ιντερλακεν.
Για Λουκερνη:Φοβερος ο πινακας 360 μοιρων( τεραστιος ) απο τους λιγους που υπαρχουν στον κοσμο οπως και η βαρκαδα στη λιμνη με ενοικιαζομενο καραβακι.
Παντως η Βερνη πιο πολυ μου αρεσε!

sisidemy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλανδη
ποιον πινακα 360 μοιρων εννοεις δεν εχω ακουσει κατι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom