• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Τουρκία οδικως στην κωνσταντινουπολη

andreas38

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
Ναι αυτό κατάλαβα, δεν σε κάνουν έλεγχο αν έχεις κάρτα HGS ή δεν έχεις αφού έχουν κάμερες και καταγράφουν όλα τα οχήματα ηλεκτρονικα, σε δύο διόδια με μπάρες που βρήκα στο ένα πλήρωσα με κάρτα στον υπάλληλο όπως στην Ελλάδα και στο άλλο σταμάτησα και άνοιξε η μπάρα μόνη της, λογικά αυτό πλήρωσα στην έξοδο. Στην είσοδο στην Τουρκία αφού περάσεις τον έλεγχο διαβατηρίων το επόμενο γκισέ είναι η καταγραφή του οχήματος, οπότε έχουν όλα τα στοιχεία του οχήματος και επιβατών σε ηλεκτρονική βάση άσχετα σε ποιο μέρος θα ταξιδέψεις Ελπίζω να σε καλυψα

polidoros

Member
Ναι αυτό κατάλαβα, δεν σε κάνουν έλεγχο αν έχεις κάρτα HGS ή δεν έχεις αφού έχουν κάμερες και καταγράφουν όλα τα οχήματα ηλεκτρονικα, σε δύο διόδια με μπάρες που βρήκα στο ένα πλήρωσα με κάρτα στον υπάλληλο όπως στην Ελλάδα και στο άλλο σταμάτησα και άνοιξε η μπάρα μόνη της, λογικά αυτό πλήρωσα στην έξοδο. Στην είσοδο στην Τουρκία αφού περάσεις τον έλεγχο διαβατηρίων το επόμενο γκισέ είναι η καταγραφή του οχήματος, οπότε έχουν όλα τα στοιχεία του οχήματος και επιβατών σε ηλεκτρονική βάση άσχετα σε ποιο μέρος θα ταξιδέψεις Ελπίζω να σε καλυψα
Ναι ευχαριστώ.

dimproe

New Member
Καλησπέρα σας ελπίζω να είστε όλοι καλά,
Νέο μέλος εδώ γράφω για πρώτη φορά αν και παρακολουθώ χρόνια το forum.
Σχεδιαζω ένα ταξίδι στη Πόλη με όχημα στα τέλη Γενάρη.
Η ερώτηση μου είναι επειδή θα πάμε οδικώς 5 βράδια αν έχει κάποιος γνώση για το δημόσιο πάρκινγκ ISPARK διότι σκοπεύω να αφήσω το αμάξι 5 μέρες εκεί απέναντι από το ξενοδοχείο μου.Γνωριζετε χρεώσεις ημερησίως,αν είναι εφικτό πληρωμή 5 ημερών, πληρώνεις σε υπάλληλο ; ( μπορεί να σε ξεγελάσει ) είναι στάνταρ οι τιμές ;
Σχετικά με την διαδρομή επειδή μου έβγαλε 2 προτασεις το gps προτείνετε τον δρόμο προς Ραιδεστό(αν δεν κάνω λάθος είναι πιο γρήγορος ) ή της Ανδριανούπολης ;
Και τέλος με τα διόδια δεν έχω βγάλει άκρη το τι παίζει χρειάζεται να αγοράσω κάτι με την είσοδο μου στη χώρα ;
Σας ευχαριστώ ελπίζω να έβαλα τις ερωτήσεις μου στο σωστό μέρος 🙏🥹

Last edited:

japetus

Member
Από τη νέα χρονιά ακριβαινουν και τα ispark, στις τουριστικές περιοχές θα είναι γύρω στα 15 ευρώ το 24ωρο (Τα ιδιωτικά και τα κλειστά ακριβότερα), πράγμα που έγινε και θέμα με ισχυρές αντιπαραθεσεις μεταξύ των κομμάτων στη βουλή τους.

Φωτογραφιζεται η πινακίδα με ώρα εισόδου όταν μπαίνεις και πληρώνεις στο γκισέ το ποσό που σου αναλογεί κατά την έξοδο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.742
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom