Λέω να πάω Κωνσταντινούπολη με αμάξι στις 30 του μηνός για να πάρω δυο φίλες μου από Ρωσία..υπάρχει κανένα πρόβλημα οδικώς ή κάτι που πρέπει να προσέχω?
Δες για αρχή εδώ:Λέω να πάω Κωνσταντινούπολη με αμάξι στις 30 του μηνός για να πάρω δυο φίλες μου από Ρωσία..υπάρχει κανένα πρόβλημα οδικώς ή κάτι που πρέπει να προσέχω?
Θεωρητικά ο τουρισμός έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα στην Κωνσταντινούπολη, οπότε φαντάζομαι ότι ουρές δεν θα βρεις, εκτός και πέσεις σε περίοδο Ραμαζανιού ή Μπαιράμι όπως εμείς, όπου γινόταν γενικά χαμός από Τούρκους που επέστρεφαν για την γιορτή και πολλούς μουσουλμάνους άλλων χωρών. Όχι ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, πέραν του φοβερού συνωστισμού και της κίνησης για να φτάσουμε στην πόλη. Ψάξε λίγο αν τις μέρες που θα πάτε "παίζει" κάποια τέτοια γιορτή.Με βοήθησες παρά πολύ σε ευχαριστώ
Σκέφτομαι να αλλάξω κάποια χρήματα από εδώ Ελλάδα η καλύτερα εκεί;
Επίσης την περιοδο που παμε αυτή θεωρεθεωρ φουλ σεζόν για να ξέρω τι με περιμένει απο θέμα ουρες
Και εμείς αυτήν την ιστορία γιατί δεν την διαβάσαμε????!!Αν και δεν έχω φρέσκες πληροφορίες καθώς εμείς πήγαμε το καλοκαίρι του 2014, θα αντιγράψω ένα mail με κάποιες πληροφορίες που έστειλα σε έναν φίλο που ταξίδεψε λίγο μετά από εμάς..
Τον καιρό εκείνο δεν είχα ακόμη ασχοληθεί με το σπορ της συγγραφής ταξιδιωτικών ιστοριώνΚαι εμείς αυτήν την ιστορία γιατί δεν την διαβάσαμε????!!
Ευχαριστησή μου να τις διαβάσω και τις δυο φυσικά!!Τον καιρό εκείνο δεν είχα ακόμη ασχοληθεί με το σπορ της συγγραφής ταξιδιωτικών ιστοριών
Σκέφτομαι όταν τελειώσω με την Καρδίτσα να γράψω για την Ρουμανία που την έχω πιο πρόσφατη. Αν βρω το κουράγιο και τον χρόνο ίσως σκαλίσω την μνήμη μου και για την Κωνσταντινούπολη
Προσυπογράφω και εγώ. @vasiliss ο λαός θέλει Κωνσταντινούπολη!!!!Ευχαριστησή μου να τις διαβάσω και τις δυο φυσικά!!
Αλλά επειδή στην Ρουμανία πήγα σχετικά πρόσφατα η ιστορία της Κωνσταντινούπολης θα μου φανεί πιο χρήσιμη..
Και Κωνσταντινούπολη βέβαια πήγα δυο φορές (με τελευταία φορά το 2010) αλλά επειδή πήγαμε με γκρουπ δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε..Άλλωστε στην Κωνσταντινούπολη όσες φορές και να πας νομίζω δεν την χορταίνεις.
Οπότε ένα μελλοντικό οδικό υπάρχει στην λίστα..και σίγουρα μια ιστορία,από κάποιον που το έχει πραγματοποιήσει και που έχει οργάνωση,είναι πολύτιμη για πληροφορίες!!!!
Νομίζω αν δεν κάνω λάθος και η @Grerena ενδιαφερόταν για το συγκεκριμένο οδικό..οπότε έχεις φανς!!
Προσυπογράφω και εγώ. @vasiliss ο λαός θέλει Κωνσταντινούπολη!!!!