• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία οδικως για βιεννη

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Το site της michelin είναι αξιόπιστο αλλά πρέπει να προσθέσεις ένα 15% στον χρόνο που δίνει, για τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση οδηγού, πρόχειρο φαγητό, καύσιμα, W.C. κλπ. Υπάρχει και εναλλακτική διαδρομή μέσω Βουλγαρίας (Σέρρες-Προμαχώνας-Σόφια-Νίς). Εάν την προτιμήσετε, το κομμάτι Kalotina-Nis κάντε το οπωσδήποτε μέρα. Αρκετές πληροφορίες θα βρήτε και στο γκρούπ "Ταξιδευτές με Ι.Χ."

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιώτα τα θέματά σου συγχωνεύθηκαν, βρίσκονται εδώ πια, στην ενότητα της Ευρώπης. Μπορείς να συνεχίσεις να ζητάς πληροφορίες σε αυτό εδώ το θέμα. ;)

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Γιώτα τα θέματά σου συγχωνεύθηκαν, βρίσκονται εδώ πια, στην ενότητα της Ευρώπης. Μπορείς να συνεχίσεις να ζητάς πληροφορίες σε αυτό εδώ το θέμα. ;)

ευχαριστωωωωω για την ενημερωση.:D:D:D:D:D

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
τελικα το αποφασισαμε θα παμε απο σκοπια.απο αυριο αρχιζω να μαζευω τα χαρτια που χρειαζεται.τωρα πρεπει να βρω ξενοδοχειο.η δαφνη μου προτεινε το eurostars vienna.καλο φαινεται.εχει να μου προτεινει καποιος που να εχει παει βιεννη κανενα αλλο οικονομικο?εψαξα στο booking.com και βρηκα ενα καλο με 280 το δικλινο για 4 μερες.αναρωτιεμαι αν ειναι ετσι οπως δειχνει ή εκει θα μου ζητανε περισσοτερα?και κατι αλλο,τι εννοει οτν λεει μη επιστρεψιμη χρεωση?

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
τελικα το αποφασισαμε θα παμε απο σκοπια.απο αυριο αρχιζω να μαζευω τα χαρτια που χρειαζεται.τωρα πρεπει να βρω ξενοδοχειο.η δαφνη μου προτεινε το eurostars vienna.καλο φαινεται.εχει να μου προτεινει καποιος που να εχει παει βιεννη κανενα αλλο οικονομικο?εψαξα στο booking.com και βρηκα ενα καλο με 280 το δικλινο για 4 μερες.αναρωτιεμαι αν ειναι ετσι οπως δειχνει ή εκει θα μου ζητανε περισσοτερα?και κατι αλλο,τι εννοει οτν λεει μη επιστρεψιμη χρεωση?
δες και το kummer hotel....δεν προκειται να σου ζητησει κανεις κατι παραπανω απο την τιμη που το κλεινεις στο booking...που παρεπιπτόντος ειναι πολυ αξιόπιστο σαιτ...
μη επιστρεψιμη χρεωση σημαινει οτι την στιγμή που κάνεις την κρατηση η πιστωτική σου χρεώνεται αμέσως και σε περιπτωση μη εμφανισης στο ξενοδοχειο δεν σου επιστρεφονται τα χρήματα...
γιαυτο ..εγω προσωπικα προτιμώ να πληρωνω κατι παραπανω ..θα δεις υπαρχουν διαφορετικες τιμες για το ιδιο δωματιο και να μην χρεωνεται αμεσως η καρτα μου και να εχω την δυνατοτητα ακυρωσης χωρις πεναλτυ 1-2 μερες πριν την αφιξη αναλογα με την πολιτική κρατησης του ξενοδοχείου που πρεπει παντα να διαβαζεις.
δεν επιλεγω ποτε την μη επιστρεψιμη χρεωση...παρα μόνο αν ειναι παραμονη της αφιξης μου στο ξενοδοχειο....δλδ αν κλεισω την τελευταια στιγμή και ειμαι σιγουρη οτι κατι δεν θα αλλαξει...

σαιτας

Member
καλησπερα εχω ξαναγραψει γι'αυτο το θεμα γι'αυτο σορυ αλλα δεν απαντηθηκαν καποιες αποριες μου.θελουμε να παμε βιεννη για το motogp τον αυγουστο. ασχετη μ'αυτα.:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
προφανως γιωτα εννοεις στο brno τσεχια βεβαια.
αν πας λοιπον οδικως απο σκοπια, βελιγραδι, βουδαπεστη, μπρατισλαβα, μπρονο. βεβαια η βιεννη ειναι αρκετα κοντα στην μπρατισλαβα αλλα μπορει να μην μπειτε καθολου αυστρια, εκτος αν θελετε να δειτε την βιεννη.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
προφανως γιωτα εννοεις στο brno τσεχια βεβαια.
αν πας λοιπον οδικως απο σκοπια, βελιγραδι, βουδαπεστη, μπρατισλαβα, μπρονο. βεβαια η βιεννη ειναι αρκετα κοντα στην μπρατισλαβα αλλα μπορει να μην μπειτε καθολου αυστρια, εκτος αν θελετε να δειτε την βιεννη.

ξερω οτι γινεται σένα μερος αναμεσα αυστρια τσεχια.ο αδερφος μου ειναι μηχανοβιος αρα αυτος ξερεια καλυτερα.προτιμαμε να μεινουμε βιεννη απο πραγα και να παμε τη κυριακη στον αγωνα με το αμαξι.θα παμε απο σκοπια,σερβια,ουγγαριακαι τελοσ βιεννη

σαιτας

Member
hilton vienna danube εχω μεινει , ειναι τρομερο ξενοδοχειο και επισης εχει προσφορα οπως ολα τα χιλτον, πληρωνεις μια διανυκτερευση και μενεις δυο. για δες το

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Γιώτα τα motogp είναι όντως στο Brno στην Τσεχία (θα είμαι κι εγώ εκεί :bounce:).
Η απόσταση Βιέννη-Brno είναι γύρω στα 140-150 χλμ. (αν θυμάμαι καλά). Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι να ξεκινήσετε νωρίς, πολύ νωρίς (αν θέλετε βέβαια να δείτε και τις μικρές κατηγορίες). Ο αγώνας των motogp (της μεγάλης δηλαδή κατηγορίας) ξεκινά στις 14.00 τοπική ώρα.
Να έχετε υπόψη ότι μαζεύει πάρα πολύ κόσμο και ίσως χρειαστείτε πάρα πολύ ώρα για να φτάσετε μέσα στην πίστα (διευκρινίζω: στην πίστα, όχι στην πόλη).
Έχει πάρκινγκ στην πίστα και για τα αυτοκίνητα, αλλά δεν ξέρω αν θα βρείτε. Θα μπορούσατε ίσως να το αφήσετε στο Brno (μέσα στην πόλη) σε κάποιο πάρκινγκ και να μετακινηθείτε στην πίστα με το λεωφορείο: νο 400 από Mendlovo namesti (αν θυμάμαι καλά η μετακίνηση στην πίστα είναι δωρεάν, ρωτήστε όμως για σιγουριά). Επίσης το λεωφορείο νο 402 από Satry Liskovec.
Αυτά από εμένα! Καλά να περάσετε κι ελπίζω να είστε fan του Valentino! ;) :D

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Γιώτα τα motogp είναι όντως στο Brno στην Τσεχία (θα είμαι κι εγώ εκεί :bounce:).
Η απόσταση Βιέννη-Brno είναι γύρω στα 140-150 χλμ. (αν θυμάμαι καλά). Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι να ξεκινήσετε νωρίς, πολύ νωρίς (αν θέλετε βέβαια να δείτε και τις μικρές κατηγορίες). Ο αγώνας των motogp (της μεγάλης δηλαδή κατηγορίας) ξεκινά στις 14.00 τοπική ώρα.
Να έχετε υπόψη ότι μαζεύει πάρα πολύ κόσμο και ίσως χρειαστείτε πάρα πολύ ώρα για να φτάσετε μέσα στην πίστα (διευκρινίζω: στην πίστα, όχι στην πόλη).
Έχει πάρκινγκ στην πίστα και για τα αυτοκίνητα, αλλά δεν ξέρω αν θα βρείτε. Θα μπορούσατε ίσως να το αφήσετε στο Brno (μέσα στην πόλη) σε κάποιο πάρκινγκ και να μετακινηθείτε στην πίστα με το λεωφορείο: νο 400 από Mendlovo namesti (αν θυμάμαι καλά η μετακίνηση στην πίστα είναι δωρεάν, ρωτήστε όμως για σιγουριά). Επίσης το λεωφορείο νο 402 από Satry Liskovec.
Αυτά από εμένα! Καλά να περάσετε κι ελπίζω να είστε fan του Valentino! ;) :D
ευχαριστω,θα το ψαξουμε.valentino ειναι αυτος ο πως τον λενε rossi?οπως καταλαβες εγω ειμαι ασχετη αλλα ο αδερφος μου ειναι μ'αυτα.εχει μια gsxr 1100 και ειναι κολλημενος με τους αγωνες.φαντασου εχω ενα αγορακι 1 χρονων και προσπαθει να με πεισει απο τωρα να επιτρεψω να του παρει μηχανη στα 5 του χρονια.φρικηηηηη.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
ευχαριστω,θα το ψαξουμε.valentino ειναι αυτος ο πως τον λενε rossi?οπως καταλαβες εγω ειμαι ασχετη αλλα ο αδερφος μου ειναι μ'αυτα.εχει μια gsxr 1100 και ειναι κολλημενος με τους αγωνες.φαντασου εχω ενα αγορακι 1 χρονων και προσπαθει να με πεισει απο τωρα να επιτρεψω να του παρει μηχανη στα 5 του χρονια.φρικηηηηη.
Αααα...όλα κι όλα! Θα συμφωνήσω με τον αδερφό σου. Οι σωστές βάσεις πρέπει να μπαίνουν από νωρίς! :D

Όσο για το "valentino ειναι αυτος ο πως τον λενε rossi?" κάνω ότι δεν το διάβασα!! Ιεροσυλία!! Ένας είναι ο Valentino, και φυσικά μιλάμε για τον Valentino Rossi!

Επίσης, αν δεν έχετε βγάλει ακόμα εισιτήρια για τους αγώνες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ: TICKETSTREAM. On-line vstupenky na akce a atrakce v
Έχω κλείσει 3 φορές από το συγκεκριμένο site (και φέτος από εκεί τα έκλεισα τα εισιτήρια).

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Αααα...όλα κι όλα! Θα συμφωνήσω με τον αδερφό σου. Οι σωστές βάσεις πρέπει να μπαίνουν από νωρίς! :D

Όσο για το "valentino ειναι αυτος ο πως τον λενε rossi?" κάνω ότι δεν το διάβασα!! Ιεροσυλία!! Ένας είναι ο Valentino, και φυσικά μιλάμε για τον Valentino Rossi!

Επίσης, αν δεν έχετε βγάλει ακόμα εισιτήρια για τους αγώνες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ: TICKETSTREAM. On-line vstupenky na akce a atrakce v
Έχω κλείσει 3 φορές από το συγκεκριμένο site (και φέτος από εκεί τα έκλεισα τα εισιτήρια).

δε νομιζω να χει κλεισει ακομα.αυτη τη βδομαδα θα κλεισει αρα το ψαξουμε και απο δω.παντως δε μπορω να πω ο "πως τον λενε".....ειναι γλυκουλης...!ευχαριστω για τη βοηθεια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom