• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

νεο μελος

panpan

Member
Ε, ντάξει, είπαμε, αλλά όχι και η Νυρεμβέργη καλύτερη από τη Βαρκελώνη, μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα (ναι, έχω πάει και στις 2 το τελευταίο 6μηνο, στην καλύτερη για την κάθε μια εποχή).
πες τα γιατι εγω ισως δεν ειμαι αντικειμενικος;)

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Νομίζω οτι την αδικείτε την Ισπανία!Και για να μιλάτε τόσο απόλυτα, πρέπει να έχετε γυρίσει τη χώρα στο σύνολό της!Δε νομίζω βρε φιλαράκια οτι αξίζει τόσο θάψιμο!

TAX78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
βγηκαν τα μαχαιρια!μου ειναι πολυ δυσκολο να κανω τη συγκριση μεταξυ βερολινου και βαρκελωνης γιατι λατρεψα και τις δυο αυτες πολεις.παρ ολα αυτα θα τοποθετουσα ενα κλικ πανω το βερολινο.θα πρεπει ομως να κρινουμε καθεμια ξεχωριστα.αλλο la rablas αλλο unter den linden αλλο monjuik αλλο tierkarten.φυσικα το βερολινο δεν εχει barceloneta αλλα ουτε η βαρκελωνη pergamon museum.διαφορετικο το βαρος της ιστοριας των 2 πολεων.2 διαφορετικες πολεις και κουλτουρες.

_antonis_

Member
αν νομιζεις οτι ειναι κομπλεξισμος στις παραλιες να υπαρχη ασθενοφορο,
ναυαγοσωστης ,τουαλετα καθαρη κ.α.τις παραλιες να περνα καθε ημερα
μηχανημα και να τις καθαριζει ε τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

Το ρωτάς; Φυσικά το θεωρώ κομπλεξισμό! Να θέλουμε ασθενοφόρο στις παραλίες, αφού δεν έχουμε στα νοσοκομεία-ήμαρτον!! Επίσης, τουλάχιστον στις παραλίες που απολαμβάνω τα μπάνια μου, δε χρειάζεται μηχάνημα να τις καθαρίζει. Όποιος σέβεται τον εαυτό του, σέβεται και τη παραλία, έτσι είναι οι περισσότερες ελληνικές παραλίες και με συγχωρείς και πάλι αλλά σε αυτές που κυκλοφορώ δε χρειάζεται μηχάνημα καθαρισμού..επαναλαμβάνω. Τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους, αν είχαμε πρόβλημα με τις παραλίες μας, τότε θα κυνηγούσαμε για iso, αυτό θέλω να πώ. Τίποτα περισσότερο-τίποτα λιγότερο.

panpan

Member
Το ρωτάς; Φυσικά το θεωρώ κομπλεξισμό! Να θέλουμε ασθενοφόρο στις παραλίες, αφού δεν έχουμε στα νοσοκομεία-ήμαρτον!! Επίσης, τουλάχιστον στις παραλίες που απολαμβάνω τα μπάνια μου, δε χρειάζεται μηχάνημα να τις καθαρίζει. Όποιος σέβεται τον εαυτό του, σέβεται και τη παραλία, έτσι είναι οι περισσότερες ελληνικές παραλίες και με συγχωρείς και πάλι αλλά σε αυτές που κυκλοφορώ δε χρειάζεται μηχάνημα καθαρισμού..επαναλαμβάνω. Τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους, αν είχαμε πρόβλημα με τις παραλίες μας, τότε θα κυνηγούσαμε για iso, αυτό θέλω να πώ. Τίποτα περισσότερο-τίποτα λιγότερο.
μια ερωτηση
μονος σου το σκεφτηκες αυτο που εγραψες η ειχες και βοηθεια?

panpan

Member
Τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους, αν είχαμε πρόβλημα με τις παραλίες μας, τότε θα κυνηγούσαμε για iso, αυτό θέλω να πώ.

δηλαδη ιso βγαζεις οταν εχεις προβλημα?αυτο ξερεις?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
δηλαδη ιso βγαζεις οταν εχεις προβλημα?αυτο ξερεις?

Πριν από λίγα χρόνια,σε μάθημα σε τριτοβάθμια σχολή της Αθήνας, καθηγητής προσπαθεί να διδάξει στους φοιτητές τι είναι το ISO και γιατί είναι απαραίτητο. Δίνει το παράδειγμα μερικών ελληνικών εταιρειών (π.χ ΕΛΑΙΣ) και συνεχίζει, για να τον διακόψει ευτραφέστατος φοιτητής-κομματόσκυλο που κάθεται στο πρώτο έδρανο: "Να σας πω την αλήθεια κύριε Α, εμένα όλα αυτά τα ISO μου φαίνονται μούφα". Ο καθαηγητής κοιτά τον ευτραφή συνομιλητή του που κάθεται και σταυροπόδι, κοιτά όλο απορία τους υπολοίπους και ρωτά: "Βρε παιδιά, τι είναι αυτό το MOYFA διότι δεν το γνωρίζω;". Η νέα απάντηση του κομματόσκυλου είναι ενδεικτική της λογικής του νεοέλληνα: "Να σας πω... Τι έχετε σπουδάσει;". Το τραγικό είναι πως ο καθηγητής άρχισε να απαριθμεί τους τίτλους και τα μεταπτυχιακά του...

Ε ρε ISO που μας χρειάζεται...

panpan

Member
Το ρωτάς; Φυσικά το θεωρώ κομπλεξισμό! Να θέλουμε ασθενοφόρο στις παραλίες, αφού δεν έχουμε στα νοσοκομεία-ήμαρτον!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

panpan

Member
Ε ρε ISO που μας χρειάζεται...[/quote]

καλημερα συναδελφε
καλα να περνας εκει που εισαι:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636