• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

μόνοι ή με γκρούπ?

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Με γκρουπ να πατε... δεν ξερεις τι θα χασεις αν επιλεξετε να πατε μονοι. Το γκρουπ ειναι το κατι αλλο, ειδικα για Παρισι. Μοναδικη εμπειρια και πανω απ' ολα ειναι ο πιο οικονομικος τροπος να κανει κανεις διακοπες, που στο εγγυωμαι θα σας μεινουν αξεχαστες...
μια χαρα τα λέει , που να τρέχει μόνη της πρωτη φορά στο εξωτερικό!!!!
..................

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Εδώ εσύ πας Αίγυπτο χωρίς γκρουπ, πλάκα μας κάνεις .
1)δεν είναι πρωτη μου φορά!:bleh: εξαλου δεν ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος
2)εαν έχει αμφιβολίες καλυτερα να αισθάνεται ασφαλής

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Συγκρινοντας ομοια πραγματα,δηλαδη ενα ταξιδι σε υψηλη τουριστικη περιοδο και επιλεγοντας τα ιδια ξενοδοχεια με τα πρακτορεια, το μεμονωμενο ταξιδι θα βγει ακριβοτερο. Το κερδος του μεμονωμενου ταξιδιωτη βγαινει απο τα φτηνοτερα ξενοδοχεια και αεροπορικα σε πιο ηρεμες τουριστικα περιοδους. Σε αυτα μπορεις να προσθεσεις την ικανοποιηση του αυτοσχεδιασμου, κοβεις και ραβεις ενα ταξιδι στα μετρα σου.
Τα περι αγελης στα ομαδικα ταξιδια δεν τα πολυκατανοω. Καποιοι μπορει να γεννηθηκαν Κολομβοι και μπραβο τους, ομως πολλοι απο μας πριν βελτιωσουμε την εμπειρια μας στα ταξιδια ζησαμε και αυτην του ομαδικου και προσωπικα ομολογω πως σε μερικες περιπτωσεις δεν το μετανιωσα καθολου. Σε αλλες ομως εφαγα φολα και αυτος ειναι ο λογος που κινουμαι πια μεμονωμενα.

akis

Member
Υπαρχει παντα η επιλογη να κλεισεις με γκρουπ για να σου ερθει πιο οικονομικα,να κανεις τη μελετη που ειπαν οι προηγουμενοι κ να ακολουθησεις το γκρουπ μονο σε εξορμησεις που εχεις επιλεξει κ εσυ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελικα με γκρουπ θα τη στειλουμε;

Συγκρινοντας ομοια πραγματα,δηλαδη ενα ταξιδι σε υψηλη τουριστικη περιοδο και επιλεγοντας τα ιδια ξενοδοχεια με τα πρακτορεια, το μεμονωμενο ταξιδι θα βγει ακριβοτερο. Το κερδος του μεμονωμενου ταξιδιωτη βγαινει απο τα φτηνοτερα ξενοδοχεια και αεροπορικα σε πιο ηρεμες τουριστικα περιοδους. Σε αυτα μπορεις να προσθεσεις την ικανοποιηση του αυτοσχεδιασμου, κοβεις και ραβεις ενα ταξιδι στα μετρα σου.
Τα περι αγελης στα ομαδικα ταξιδια δεν τα πολυκατανοω. Καποιοι μπορει να γεννηθηκαν Κολομβοι και μπραβο τους, ομως πολλοι απο μας πριν βελτιωσουμε την εμπειρια μας στα ταξιδια ζησαμε και αυτην του ομαδικου και προσωπικα ομολογω πως σε μερικες περιπτωσεις δεν το μετανιωσα καθολου. Σε αλλες ομως εφαγα φολα και αυτος ειναι ο λογος που κινουμαι πια μεμονωμενα.
Αφού συμφωνείς μαζί μου γιατι απορείς με την έκφραση "αγέλης";;; Ήμουν τις προάλλες στη Ρώμη και έβλεπα δεκάδες γκρουπ να σέρνονται από το ένα αξιοθέατο στο άλλο μέσα στον ήλιο, είδα νέα παιδιά με ηλικωμένους στο ίδιο γκρουπ... Αηδίασα!
Γνωρίζω κάμποσες ξένες γλώσσες, έχω καλές επιδόσεις στην κοινωνικότητα, ξέρω να χειρίζομαι καλά το ίντερνετ και πηγαίνω πάντα ΜΟΝΟΣ ή σε μικρές παρέες με φιλαράκια! Βγαίνει πιό φθηνά από τα γκρουπ μέσω πρακτορείων (προμήθεια, κλπ).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
... είδα νέα παιδιά με ηλικωμένους στο ίδιο γκρουπ... Αηδίασα!
Γιατι αηδιασες; Εκαναν κατι προστυχο; Γιατι απεναντι μου εχω ενα παππου με τον εγγονο του και καθε αλλο παρα αηδια μου προκαλουν...

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Εγώ πάλυ κάνω κάτι ενδιάμεσο. Κλείνω μόνος μου τα εισητήρια και μετα ψάχνω να βρώ πρακτορία που κάνουν τις κατά τόπους εκδρομές και ρωτάω εαν εκείνο το χρονικό διαστήματα έχουν γκρούπ εκεί και σε πιό ξενοδοχείο και ότι ενδιαφέρομαι για της εκει εκδρομες τους να τις ακολουθήσω πληρώνοντας το κόστος. Τα γραφεία ως επι το πλείστον δεν το δέχονται αυτό αλλά έτσι εχω συλλέξει πολλές πληροφορείες για το πού πρέπει να πάω και ξέροντας και πού θα μέινει το γκρούπ τελικά με μία επίσκεψη εκει και μιλώντας με τον εκεί Ελληνα ξεναγό μπάινω και εγω σε κάποιες εκδρομές οι οποίες με εξυπηρετήσαν πάρα πολύ.
Εισητήρια και διαμονή μόνος λοιπόν και εαν μπορέσω χώνομαι και σε καμμιά γκρουπαριστή εκδρομούλα εαν βέβαια βρώ εκείνη την περίοδο Ελληνες εκεί.;):D:haha::haha:.

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
προτείνω να πάτε μόνοι ανεπιφύλακτα..
θα δείτε και θα απολαύσετε τα πάντα από κοντά και όχι από το λεωφορείο..

Επόμενο Ταξίδι
μυτιλήνη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλική πολυνησία
η αλήθεια είναι ότι εχω καπωσ μπερδευτει...εαν θέλω να πάω σε τουριστικη περόδο να επιλέξω γκρούπ; κ αν θέλω να παω σε μη να επιλ'εξω μόνη....όταν κλείνω γρουπ πρέπι αναγκαστικά να τουσ ακολουθώ όπου πηγαίνουν??κ κάτι άλλο πια ειναι ωραιά εποχή για γαλλία??

προσ vlassis εαν το κανω ετσι?? γλιτωνω πολλά??

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Θα ψάξεις τιμές και ότι σου βγει φθηνότερα
Να ξέρεις παντως πως ειδικά για Ευρώπη είναι παιχνιδάκι να ταξιδεψεις ατομικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα