Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Καλά να περάσετε!!!! Α! Κι όπου δείτε dulce de leche, 'χτυπήστε' ένα και για μας!!!!
Αν είναι μόνο μια μέρα πριν τη πανσέληνο δε μας κάνειστο Ιγκουασού θα ειμαι εκεινη την ημερομηνία!
καλά σουπερ θα ειναι! ευχαριστώ πολυ πολυ για το τιπ..
αντε γυρνώντας θα γραψω και την πρωτη μου ιστορία..
σας φιλώ και σας ευχαριστώ ολους!
Άσε και κανένα για την .......Discolatarosa exo faei oti dulce de leche vlepo mrosta mu!!
νεραιδα κρατα σημειωσεις για τις διευθυνσεις με τις καλυτερες γευσεις. να περασετε υπεροχαk nai , eimaste edo rosa exo faei oti dulce de leche vlepo mrosta mu!!
Μαλλον ξετρελαθηκαν τοσο πολυ απο τις ομορφιες που ξεχασαν την πτηση επιστροφης ή εφαγαν τοσα dulce de leche που δεν μπορουν να κουνηθουν .Τι έγιναν τα κορίτσια, γύρισαν άραγε ή τις απήγαγε κανένας Gaucho στις Pampas της Αργεντινής ;
καλως ηρθες νεραιδα. ελπιζω να περασες τελεια. καλη προσαρμογη τωρα εδω, περιμενουμε βεβαια να γραψεις τις ιστοριεςλιγες ωρες πριν βγηκα απο το αεροδρομιο Βενιζελος και το κυμα ζεστης που μου ηρθε, αφενος μου δυσκολεψε την αναπνοη, αφετερου με εκανε να πιστευω οτι προσγειωθηκα στο Ντουμπαι και οχι στην Αθηνα..
με κοιταγαν ολοι καλα καλα γιατι εμφανισιακα εμοιαζα σαν ζομπυ - μα καλα που ζει αυτη θα ελεγαν - ντυμενη με ενα μπλουζακι ζιβαγκο, απεξω ενα πουλοβερ, μια ζακετα, ενα μπουφαν, μια εσαρπα, ενα τζιν παντελονι και απο μεσα καλσον...
προσπαθω να συνειδητοποιησω που βρισκομαι, που ημουν κ τι εκανα..
παντα γυρναει πρωτα το σωμα, και μετα το μυαλο και η ψυχη!