• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

μπανγκοκ-κο σαμουι ή σαρμ ελ σειχ τον αυγουστο;

air

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γειά σας.Είμαι νέο μέλος και γράφω για πρώτη φορά.Θέλω να κάνω ένα ταξίδι με την καλή μου τον αύγουστο και δεν μπορώ να αποφασίσω τον προορισμό.Ύστερα από διάφορα μέρη που σκέφτηκα και κοίταξα είμαι ανάμεσα σε δύο. Μπανγκοκ(2 μέρες)-σαμούι(5 μέρες) ή σαρμ ελ σειχ για μία εβδομάδα.Στόχος μας είναι να κάνουμε πολλά μπάνια χωρίς να μας τα χαλάει ο καιρός.Έχω ακούσει διάφορα για αυτούς τους δύο προορισμούς.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αν πας sharm el sheih μια βδομαδα θα σχίσω τα μανίκια μου...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
στο Σαρμ η αληθεια ειναι οτι θα κορωσεις απο τη ζεστη
Ενδεχεται και... να βαρεθεις!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
sharm el sheikh δεν αξίζει

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Ταϋλάνδη φυσικά!
Το μόνο που αξίζει στο Σάρμ Ελ Σέιχ είναι η εκδρομή στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης και η ανάβαση στο όρος Σινά. Στο Σαρμ να πάτε μόνο αν λατρεύετε τις καταδύσεις.

GTS

Member
Εγώ προτείνω Μπανγκόκ, Σαμούι 2 μέρες και Κο Πανγκάν 3.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ζαλιζομαι ...ζαλιζομαι...ατιμη κριση ατιμη κριση
Εννοειται οτι αν εχεις τα λεφτα πηγαινε Μπανγκονγκ-Κο σαμουι.
Εννοειται....

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ταυλάνδη ασυζητητί!
Το Σαρμ και ιδιαίτερα καλοκαίρι δεν λέει τίποτα.
Εκτός, του ότι θα λιώσεις όπως είπαν κι άλλοι πριν από μένα,
θα βαρεθείς σίγουρα.Όπου κι αν πας όμως ,καλά να περάσεις:p

air

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και εγώ για Ταϋλάνδη λέω.Έχω ακούσει διάφορα για τον καιρό τον αύγουστο.Θα χαρούμε τις παραλίες και τις διάφορες δραστηριότητες ή θα βρέχει συνέχεια και θα είμαστε όλη μέρα ξενοδοχείο;10 μέρες(7 νύχτες) πως μπορώ να τις διαχειριστώ καλύτερα;Να το τολμήσω για Πουκετ-νησάκια ΠΙ ΠΙ που όλοι μου λένε ότι ο καιρός είναι χειρότερος από το σαμούι;Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Είμαι προβληματισμένος και απελπισμένος φέτος με τις διακοπές....

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Και εγώ για Ταϋλάνδη λέω.Έχω ακούσει διάφορα για τον καιρό τον αύγουστο.Θα χαρούμε τις παραλίες και τις διάφορες δραστηριότητες ή θα βρέχει συνέχεια και θα είμαστε όλη μέρα ξενοδοχείο;10 μέρες(7 νύχτες) πως μπορώ να τις διαχειριστώ καλύτερα;Να το τολμήσω για Πουκετ-νησάκια ΠΙ ΠΙ που όλοι μου λένε ότι ο καιρός είναι χειρότερος από το σαμούι;Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Είμαι προβληματισμένος και απελπισμένος φέτος με τις διακοπές....
Θα βρέχει. όχι συνέχεια, θα δεις βροχές όμως. Ίσως να μην είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε τις τιρκουάζ παραλίες που βλέπεις στα διαφημιστικά έντυπα, πάντως δε θα κλειστείτε πουθενά. Θα κάνετε και μπάνιο, θα αράξετε στις ξαπλώστρες, θα πάτε βόλτες, θα δείτε αξιοθέατα, όλα θα τα κάνετε, απλώς εκεί που περπατάτε ή κολυμπάτε αμέριμνοι μπορεί να ξεσπάσει καταιγίδα και να τρέχετε να κρυφτείτε.:D
Το κάναμε κι εμείς και θα σου πω, δεν είναι και τίποτα φοβερό, έχει τη γοητεία του. Στο κάτω κάτω θα είσαι στους τροπικούς και σε περίοδο βροχών, να μην ευχαριστηθείς τις τροπικές καταιγίδες;
Τώρα δεν ξέρω να σου πω πώς να διαχειριστείς τις μέρες, εξαρτάται αν προτιμάτε αραλίκι ή αξιοθέατα.
Για ΠιΠι μόνο μπορώ να σου πω ότι εμείς δεν πήγαμε λόγω καιρού, ήταν κάπως ανταριασμένη η θάλασσα και μας χάλαγε τη διάθεση.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Βασικα ο μηνας Αυγουστος ειναι για να μην πηγαινεις πουθενα.
Κατσε στην Αθηνα και απολαυσε την αδεια.
Πηγαινε οπου θες.
Παρκαρε οπου θες(να βγαλεις και το αποθειμενο σου)
Απολαυσε εναν καφε σαν τουριστας σε Πλακα Θησειο Μοναστηρακι,και ανεβα στην Ακροπολη που εχεις να πας απο παιδακι.

Εκμεταλευσου το γιατι ολο αυτο θα κρατησει πολυ λιγο.
Ολοι μαζι φευγετε..ολοι μαζι γυρνατε.

Τωρα αν θες να φυγεις απο το ελληνικο καλοκαιρι για να πας στο Ταιλανδικο καλοκαιρι-που βασικα ειναι η χειροτερη εποχη-πηγαινε και ο Βουδας μαζι σου.
Αυτα λεω και στους δικους μου που πανε αυγουστιατικα Ταιλανδη αλλα κανεις δεν ακουει.
Καλο καλοκαιρι οπου κι αν αποφασισεις.:cool:

agelika2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπανγκογκ-Πουκετ
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική&Λαπωνία.
καλως μας ήρθες στο forum!!κατ΄αρχήν καλα ταξίδια νοερα ή και αληθινα!Ασε καλήτερα το Σαρμ μόνο βουτιες θα κάνεις και τιποτε αλλο.Επτα μέρες για Σαρμ είναι πολλές.Συνδιασέτο αλλη φορα με Αίγυπτο ως 2-3 ημέρες το πολύ χαλαρωσης.Και φυσικά Ταιλάνδη.Για δες μόνο Μπαλι όπου είναι και οικονομικο και εχει ομορφα πράγματα να δεις και να κάνεις,καθως και να χαλαρώσεις με μπάνιο και spa.Εμεις είμασταν πριν λίγα χρόνια Μπαλι για 10 νύχτες τελη Ιουλιου και δεν βαρεθήκαμε ούτε λεπτο.Είχε κατι βροχούλες τροπικές σπανια αλλα εκει που ερχόταν εκει έφευγαν,χωρις να αλλάζει τη θερμοκρασία,οούτε το προγραμμα μας.Νομίζω πως είναι καλύτερη επιλογή γι΄αυτο που ζητας το Μπαλι παρα Μπανγκογκ_Πούκετ .Αν έχεις 7 νυχτες μόνο θα τρέχεις συνεχως για να προλάβεις να δεις πράγματα στα δύο μέρη (μπανγκογκ-Πούκετ).Αυτός ο συνδιασμος θέλει κκαι αξιζει λιες μερούλες παραπάνω.Αν θελήσεις κάτι για Μπαλι θα σου πω.
Τι να κάνουμε οιυποχρεώσεις των περισσοτέρων είναι τέτοιες που μόνο Ιούλιο Αύγουστο μας επιτρέπουν να κάνουμε διακοπες κι ας μην είναι η ιδανικη περιοδος για όλους τους προορισμους.Ομως δεν είναι και κακή περιοδος για Ταυλανδη.Αξίζει..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom