• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

μπανγκοκ-κο σαμουι ή σαρμ ελ σειχ τον αυγουστο;

air

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα με μπέρδεψες περισσότερο.Σχεδόν το είχα αποφασίσει για Ταϊλάνδη-Σαμούι αδιαφορώντας για τον καιρό ή για το μακρινό ταξίδι που θα είναι και το πρώτο μου.Για Μπαλί δεν το έχω ψάξει καθόλου,αλλά απ'ότι με πληροφόρησαν κάποιοι φίλοι που έχουν πάει,είναι αρκετά μακριά και δεν τους άρεσε ιδιαίτερα....σχετικό θα μου πεις...καθένας με τα γούστα του!Υπάρχει κάποιο πρακτορείο που να ειδικεύεται σ'αυτούς τους προορισμούς γιατί απ'ότι καταλαβαίνεται είναι λιγάκι αργά για να το οργανώσω μόνος μου.Παιά τιμή θα είναι καλή για Μπανγκοκ-Σαμούι (7 νύχτες);Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα,αλλά αν αποφασίζεις πρώτη φορά να τραβηχτείς τόσο μακριά...θέλεις να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου!Ευχαριστώ.:roll:

agelika2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπανγκογκ-Πουκετ
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική&Λαπωνία.
Λοιπον..

Το μπαλι μου αρεσε πολυ,διασκεδασα με όσα ειδα και γεμισα εικόνες.Στο Σαμουι δεν έχω πάει για να σου πω,αλλα επιμένω πως ταμακρινα ταξιδια θέλουν και λιγες μερουλες σε καθε τόπο ,οποτε θα σου έλεγα να μην σπασεις τα ταξιδι σου στα δυο αφου έχεις 7 νυχτες,άλλοστε υπολογισε πως απο αυτες τις ημέρες την μια σχεδον θα την χάσεις αλλαζοντας προορισμο ενδιαμεσα.Το Μπαλι είναι 4,5 ώρες από την Μπαγκογκ,καλα, αν πας αλλαζοντας απλα πτηση απο το αεροδρομιο της Μπαγκογκ.Εμεις ειχαμε κλήσει με το caravel ξενοδοχείο και αεροπορικα και απλα εκει μας σύστησε μια πολλη καλη ελληνιδα πρακτορα που μας κατατοπισε αψογα και μας έδωσε δικόμας οδηγο και ξεναγο που τους χρησιμοποιουσαμε όποτε θέλαμε.,μαλιστα ο ξεναγος μας Μπαλινεζος μιλουσε καλουτσικα ελληνικα.Οι τιμες τους παρα πολυ καλες!!Για άλλα πρακτορεια τωρα..για δες λιγο τι γίνετε με το versus και το cell tous.Οσο αναφορα για το αν θα σου αρέσει,όλα είναι υποκειμενικα,άλλα πιστευω πως ναι αφου μαλιστα πρωτη φορα φεύγεεις σε τέτοια μερη..Θες και αλλα?να μου πεις.

air

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν στα νησιά της Ταϊλάνδης η οδήγηση είναι ασφαλής;Το ελληνικό δίπλωμα μας καλύπτει σε περίπτωση στραβής;(μακριά από μας)!:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom