tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Κι εγω μ' αυτον τον καημο θα φυγω...
Κρίμα, αν πήγαινες Αγγλία και πήγαινες στο γάμο και ήταν εκεί και αυτή και ο πρώην της τελικά, θα μάθαινες τι στο καλό έτρεξε με τους φόρους. Εκτός αν ήταν ο jimp ο πρώην, οπότε τα γεγονότα θα έπαιρναν άλλη τροπή.Κι εγω μ' αυτον τον καημο θα φυγω...
Θα πηγαινα αλλα δεν εχω τι να βαλω.Κρίμα, αν πήγαινες Αγγλία και πήγαινες στο γάμο και ήταν εκεί και αυτή και ο πρώην της τελικά, θα μάθαινες τι στο καλό έτρεξε με τους φόρους. Εκτός αν ήταν ο jimp ο πρώην, οπότε τα γεγονότα θα έπαιρναν άλλη τροπή.
Τραγική σχεδόν.
Εμείς να δεις τι ζούμε μ'αυτά που διαβάζουμε!παιδια μου έχετε φτιαξει τη διαθεση, τα εισιτηρια δεν εχουν ακυρωθεί, ωστόσο ο πρώην μου θα ταξιδεψει κανονικά στην πτηση και θα κανει τουρισμό στο uk απ ότι έμαθα οχι μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου δεν αλλαξε ονομα στο δικο μου εισιτηριο να παει με την αλλη πάλι καλα!!!!!!ρε τι ζω!
Πάτησα ευχαριστώ γιατί πέθανα στο γέλιο!!!Είσαι θεά!!!παιδια μου έχετε φτιαξει τη διαθεση, τα εισιτηρια δεν εχουν ακυρωθεί, ωστόσο ο πρώην μου θα ταξιδεψει κανονικά στην πτηση και θα κανει τουρισμό στο uk απ ότι έμαθα οχι μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου δεν αλλαξε ονομα στο δικο μου εισιτηριο να παει με την αλλη πάλι καλα!!!!!!ρε τι ζω!
Και με την ίδια πτήση, ε; Λοιπόν, μην παρασυρθείς από τα αγόρια και ντυθείς casual. Φρόντισε να είσαι Η Αδιάφορη Θεά.παιδια μου έχετε φτιαξει τη διαθεση, τα εισιτηρια δεν εχουν ακυρωθεί, ωστόσο ο πρώην μου θα ταξιδεψει κανονικά στην πτηση και θα κανει τουρισμό στο uk απ ότι έμαθα οχι μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου δεν αλλαξε ονομα στο δικο μου εισιτηριο να παει με την αλλη πάλι καλα!!!!!!ρε τι ζω!
Δεν μας ειπες ολο το στορυ απ την αρχη κ μας αφησες να οργιαζουμε στα σχολια.:xmas_cheesygrin:παιδια μου έχετε φτιαξει τη διαθεση, τα εισιτηρια δεν εχουν ακυρωθεί, ωστόσο ο πρώην μου θα ταξιδεψει κανονικά στην πτηση και θα κανει τουρισμό στο uk απ ότι έμαθα οχι μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου δεν αλλαξε ονομα στο δικο μου εισιτηριο να παει με την αλλη πάλι καλα!!!!!!ρε τι ζω!
Paefstra της προτινεις να συνταξιδεψει;; Μα θα ναι κι αλλη στην "παρεα"!Και με την ίδια πτήση, ε; Λοιπόν, μην παρασυρθείς από τα αγόρια και ντυθείς casual. Φρόντισε να είσαι Η Αδιάφορη Θεά.
Αυτο που ζεις μπορείς να το τραβηξεις video ????mariapapad said:παιδια μου έχετε φτιαξει τη διαθεση, τα εισιτηρια δεν εχουν ακυρωθεί, ωστόσο ο πρώην μου θα ταξιδεψει κανονικά στην πτηση και θα κανει τουρισμό στο uk απ ότι έμαθα οχι μόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου δεν αλλαξε ονομα στο δικο μου εισιτηριο να παει με την αλλη πάλι καλα!!!!!!ρε τι ζω!