• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

EasyJet μου εκλεισε ο φιλος μου εισιτηριο easyjet κ χωρίσαμε. δεν εχω προσβαση να κανω τσεκ ιν

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Βεβαιώσου κιόλας ότι δεν έχει ακυρώσει τα εισιτήρια...δεν ξέρω, απλά λέω. Θεωρητικά έχει αυτή τη δυνατότητα:xmas_rolleyes:

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Βεβαιώσου κιόλας ότι δεν έχει ακυρώσει τα εισιτήρια...δεν ξέρω, απλά λέω. Θεωρητικά έχει αυτή τη δυνατότητα:xmas_rolleyes:
Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει. Ειχα κανει κρατηση στην ευκολη με την δικη μου καρτα για μενα και τον φιλο μου, αλλα τελικα δεν βολεψε λογω υποχρεωσεων κ ετσι ακυρωσαμε το ταξιδι:xmas_evil:. Εστειλα μεηλ κ ακυρωσα κ τα 2 εισητηρια μαζι.

paefstra

Member
Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει. Ειχα κανει κρατηση στην ευκολη με την δικη μου καρτα για μενα και τον φιλο μου, αλλα τελικα δεν βολεψε λογω υποχρεωσεων κ ετσι ακυρωσαμε το ταξιδι:xmas_evil:. Εστειλα μεηλ κ ακυρωσα κ τα 2 εισητηρια μαζι.
Το θέμα είναι ότι ακυρώνοντας τα δύο εισιτήρια του επιστρέφονται οι φόροι και για τα δύο, τη στιγμή που η φίλη προφανώς έχει πληρώσει το εισιτήριό της...Πολύ άσχημο σενάριο και να το συζητάμε.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το ποστ του αιώνα αυτό, σας ευχαριστώ, μπορώ να κοιμηθώ άφοβα τώρα ;Ρ

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει.
Το θέμα είναι ότι ακυρώνοντας τα δύο εισιτήρια του επιστρέφονται οι φόροι και για τα δύο, τη στιγμή που η φίλη προφανώς έχει πληρώσει το εισιτήριό της...Πολύ άσχημο σενάριο και να το συζητάμε.
Ναι και πρακτικά σαφώς μπορεί να το κάνει γι' αυτό ήθελα να επιστήσω την προσοχή της. Άσχημο σενάριο αλλά υπαρκτό.

ΥΓ: Θανάση άντε πήγαινε πιες κανά Γεωργιανό κρασί εσύ :p

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Δικιο εχεις, ας ελπισουμε οτι δεν θα το χει κανει...αλλα ακομα κ να ναι ετσι, οι φοροι ειναι ελαχιστοι, οποτε σα να τον κερασε ενα ποτο για παρηγορια στον χωρισμο:xmas_smile:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πράγματι ενδιαφέρον θέμα... μάθαμε ότι κάποιος δεν πρέπει να χωρίζει όταν έχει κλείσει αεροπορικά και προτού ολοκληρώσει το ταξίδι γιατί μετά θα τον κράζουν στα φόρουμ ότι έκλεψε τα εισιτήρια... ρε πάμε καλά;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πράγματι ενδιαφέρον θέμα... μάθαμε ότι κάποιος δεν πρέπει να χωρίζει όταν έχει κλείσει αεροπορικά και προτού ολοκληρώσει το ταξίδι γιατί μετά θα τον κράζουν στα φόρουμ ότι έκλεψε τα εισιτήρια... ρε πάμε καλά;

Πού είδες το κράξιμο;;

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Τα υπεξαιρεσε για την ακριβεια :xmas_cheesygrin: Τσπ. Απο μια πιο καλοπροαιρετη κ ρομαντικη σκοπια, μπορει ν αφησε επιτηδες ο ανθρωπος εκκρεμη τα εισητηρια, μηπως κ ταξιδεψουν μαζι εν τελει κ τα ξαναβρουν. (τι σκεφτομαι νυχτιατικα! :xmas_confused:)

paefstra

Member
Δικιο εχεις, ας ελπισουμε οτι δεν θα το χει κανει...αλλα ακομα κ να ναι ετσι, οι φοροι ειναι ελαχιστοι, οποτε σα να τον κερασε ενα ποτο για παρηγορια στον χωρισμο:xmas_smile:
Εγώ σε ακύρωση για Λονδίνο με την easy είχα πάρει κάτι παραπάνω από 40 ευρώ πίσω για ένα εισιτήριο των 100 με επιστροφή. Όχι και αμελητέο...

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Εγώ σε ακύρωση για Λονδίνο με την easy είχα πάρει κάτι παραπάνω από 40 ευρώ πίσω για ένα εισιτήριο των 100 με επιστροφή. Όχι και αμελητέο...
Αληθεια;; Εγω για τα 2εισητηρια για μπερλιν (επισης 100 ευρω εκαστο) πηρα μολις 45 ευρω και για τα δυο! Τα λε-φτα μας πίσω- Τα λε φτα μας πίσω!

paefstra

Member
Υποθέτω ότι η φαντασία μας δεν θα οργίαζε αν επικοινωνούσε ο χριστιανός με την κοπέλα και δεν την άφηνε στο σκοτάδι για το αν υπάρχει η όχι η κράτηση. Γι αυτό σχολιάζουμε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie