Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Βεβαιώσου κιόλας ότι δεν έχει ακυρώσει τα εισιτήρια...δεν ξέρω, απλά λέω. Θεωρητικά έχει αυτή τη δυνατότητα:xmas_rolleyes:
Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει. Ειχα κανει κρατηση στην ευκολη με την δικη μου καρτα για μενα και τον φιλο μου, αλλα τελικα δεν βολεψε λογω υποχρεωσεων κ ετσι ακυρωσαμε το ταξιδι:xmas_evil:. Εστειλα μεηλ κ ακυρωσα κ τα 2 εισητηρια μαζι.Βεβαιώσου κιόλας ότι δεν έχει ακυρώσει τα εισιτήρια...δεν ξέρω, απλά λέω. Θεωρητικά έχει αυτή τη δυνατότητα:xmas_rolleyes:
Το θέμα είναι ότι ακυρώνοντας τα δύο εισιτήρια του επιστρέφονται οι φόροι και για τα δύο, τη στιγμή που η φίλη προφανώς έχει πληρώσει το εισιτήριό της...Πολύ άσχημο σενάριο και να το συζητάμε.Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει. Ειχα κανει κρατηση στην ευκολη με την δικη μου καρτα για μενα και τον φιλο μου, αλλα τελικα δεν βολεψε λογω υποχρεωσεων κ ετσι ακυρωσαμε το ταξιδι:xmas_evil:. Εστειλα μεηλ κ ακυρωσα κ τα 2 εισητηρια μαζι.
Καλα της τα λες, οχι μονο θεωρητικα κ πρακτικα μπορει να το κανει.
Ναι και πρακτικά σαφώς μπορεί να το κάνει γι' αυτό ήθελα να επιστήσω την προσοχή της. Άσχημο σενάριο αλλά υπαρκτό.Το θέμα είναι ότι ακυρώνοντας τα δύο εισιτήρια του επιστρέφονται οι φόροι και για τα δύο, τη στιγμή που η φίλη προφανώς έχει πληρώσει το εισιτήριό της...Πολύ άσχημο σενάριο και να το συζητάμε.
Δικιο εχεις, ας ελπισουμε οτι δεν θα το χει κανει...αλλα ακομα κ να ναι ετσι, οι φοροι ειναι ελαχιστοι, οποτε σα να τον κερασε ενα ποτο για παρηγορια στον χωρισμο:xmas_smile:Το θέμα είναι ότι ακυρώνοντας τα δύο εισιτήρια του επιστρέφονται οι φόροι και για τα δύο, τη στιγμή που η φίλη προφανώς έχει πληρώσει το εισιτήριό της...Πολύ άσχημο σενάριο και να το συζητάμε.
Πράγματι ενδιαφέρον θέμα... μάθαμε ότι κάποιος δεν πρέπει να χωρίζει όταν έχει κλείσει αεροπορικά και προτού ολοκληρώσει το ταξίδι γιατί μετά θα τον κράζουν στα φόρουμ ότι έκλεψε τα εισιτήρια... ρε πάμε καλά;
Τα υπεξαιρεσε για την ακριβεια :xmas_cheesygrin: Τσπ. Απο μια πιο καλοπροαιρετη κ ρομαντικη σκοπια, μπορει ν αφησε επιτηδες ο ανθρωπος εκκρεμη τα εισητηρια, μηπως κ ταξιδεψουν μαζι εν τελει κ τα ξαναβρουν. (τι σκεφτομαι νυχτιατικα! :xmas_confusedΠράγματι ενδιαφέρον θέμα... μάθαμε ότι κάποιος δεν πρέπει να χωρίζει όταν έχει κλείσει αεροπορικά και προτού ολοκληρώσει το ταξίδι γιατί μετά θα τον κράζουν στα φόρουμ ότι έκλεψε τα εισιτήρια... ρε πάμε καλά;
Εγώ σε ακύρωση για Λονδίνο με την easy είχα πάρει κάτι παραπάνω από 40 ευρώ πίσω για ένα εισιτήριο των 100 με επιστροφή. Όχι και αμελητέο...Δικιο εχεις, ας ελπισουμε οτι δεν θα το χει κανει...αλλα ακομα κ να ναι ετσι, οι φοροι ειναι ελαχιστοι, οποτε σα να τον κερασε ενα ποτο για παρηγορια στον χωρισμο:xmas_smile:
Αληθεια;; Εγω για τα 2εισητηρια για μπερλιν (επισης 100 ευρω εκαστο) πηρα μολις 45 ευρω και για τα δυο! Τα λε-φτα μας πίσω- Τα λε φτα μας πίσω!Εγώ σε ακύρωση για Λονδίνο με την easy είχα πάρει κάτι παραπάνω από 40 ευρώ πίσω για ένα εισιτήριο των 100 με επιστροφή. Όχι και αμελητέο...
Υποθέτω ότι η φαντασία μας δεν θα οργίαζε αν επικοινωνούσε ο χριστιανός με την κοπέλα και δεν την άφηνε στο σκοτάδι για το αν υπάρχει η όχι η κράτηση. Γι αυτό σχολιάζουμε...Πράγματι ενδιαφέρον θέμα... μάθαμε ότι κάποιος δεν πρέπει να χωρίζει όταν έχει κλείσει αεροπορικά και προτού ολοκληρώσει το ταξίδι γιατί μετά θα τον κράζουν στα φόρουμ ότι έκλεψε τα εισιτήρια... ρε πάμε καλά;