• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία μια μικρη βοηθεια..???

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
αγαπητη anny να σου κανω μια ερωτησουλα? το ψαχνω το ψαχνω και το ψαχνω συνεχεια για αμαξι και βρισκω στα περισσοτερα γυρω στα 300€ για 7 ημερες( diesel + καθισμα παιδιου), επειδη δεν εχω ξανανοικιασει ειναι καλη η τιμη ή ειναι πολλα? θα ταξιδεψω σεπτεμβριο να κλεισω απο τωρα(οσο πιο νωρις κλεισεις ειναι πιο οικονομικα?) ή να περιμενω να κλεισω τοτε μηπως βγει καμια προσφορα? :roll::roll::roll::roll:
εχω ξενερωσει, δε ξερω τι να κανω...
Αν και δεν είμαι ειδική στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, θα έλεγα ότι εφόσον σε όλες τις εταιρείες βρίσκεις περίπου την ίδια τιμή, κάνε μια κράτηση σε αυτή που θεωρείς καλύτερα, για να μην έχεις το άγχος.
Αν η κράτηση που θα κάνεις δεν προβλέπει προπληρωμή ή ποινή σε περίπτωση ακύρωσης, τότε μπορείς στην πορεία να ψάχνεις χαλαρά μήπως βρεις και κάτι φθηνότερο.

Giotap17455

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Εμείς πήγαμε λίμνη Κόμο κλπ του Αγ. Πνεύματος και νοικιάσαμε με την AVIS για 3 μέρες τη βασική ασφάλιση χωρίς πρόσθετες καλύψεις, το πιό μικρό αυτοκίνητο, κατηγορία Α. Μας έδωσαν 1600 Bravo DIESEL (κατηγ. D) στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει 68 Ε. Οταν πήγαμε δέσμευσαν την πιστωτική με 148 Ε (ποσό που θα μας χρέωναν άν το γυρίζαμε άδειο από πετρέλαιο).Είχε ένα σωρό γρατζουνιές (μας τις είχαν σημειώσει στο συμβόλαιο), κάναμε κι εμείς μια καινούρια αλλά σε σημείο που ήδη υπάρχαν κι άλλες και κανείς δεν μας είπε τίποτα. Στο τέλος ακύρωσαν και τα 148 Ε και μας χρέωσαν κανονικά τα 68. Στα γράφω γιατί κι εγώ είχα άγχος πριν τι να νοικιάσουμε, τι ασφάλεια κλπ, αλλά τελικά όλα ήταν πολύ πιό απλά.. βέβαια πρέπει να είσαι και προσεκτικός αλλά άμα είναι να σκάσει η στραβή θα σκάσει..

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Εμείς πήγαμε λίμνη Κόμο κλπ του Αγ. Πνεύματος και νοικιάσαμε με την AVIS για 3 μέρες τη βασική ασφάλιση χωρίς πρόσθετες καλύψεις, το πιό μικρό αυτοκίνητο, κατηγορία Α. Μας έδωσαν 1600 Bravo DIESEL (κατηγ. D) στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει 68 Ε. Οταν πήγαμε δέσμευσαν την πιστωτική με 148 Ε (ποσό που θα μας χρέωναν άν το γυρίζαμε άδειο από πετρέλαιο).Είχε ένα σωρό γρατζουνιές (μας τις είχαν σημειώσει στο συμβόλαιο), κάναμε κι εμείς μια καινούρια αλλά σε σημείο που ήδη υπάρχαν κι άλλες και κανείς δεν μας είπε τίποτα. Στο τέλος ακύρωσαν και τα 148 Ε και μας χρέωσαν κανονικά τα 68. Στα γράφω γιατί κι εγώ είχα άγχος πριν τι να νοικιάσουμε, τι ασφάλεια κλπ, αλλά τελικά όλα ήταν πολύ πιό απλά.. βέβαια πρέπει να είσαι και προσεκτικός αλλά άμα είναι να σκάσει η στραβή θα σκάσει..

με ψαξιμο χθες βρηκα μια εταιρια την traveljigsaw.gr καπου την εχω δει εδω μεσα να την αναφερουνε, και ειναι πιο οικονομικη απ'ολες και μ'αυτον που μιλουσα μου ειπε οτι ειναι ασφαλισμενα ολα τα αυτοκινητα δεν ειναι απαραιτητο να βαλω τιποτα παραπανω εκτος αν θελω την φουλ ασφαλεια για δικη μου σιγουρια. τωρα το θεμα ειναι οτι και γω σκεφτομουνα να νοικιασω κατηγορια Α αλλα επειδη ειμαστε 2 και ενα μικρο παιδι αγχωνομαι μηπωσ δε χωρανε οι αποσκευες γιατι εσενα σου δωσανε ισως καλυτερο επειδη ηταν ημερομηνια που μπορει να ειχανε κλεισει πολοι και να μην ειχανε αυτο που ζητησες ενω εμεις θα παμε σεπτεμβριο που ειναι low season.

LIDA

Member
Giota και εγώ θα πάω Κόμο τον Ιούλιο,είμαστε 5 κορίτσια και θέλουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για 2 μέρες. 1 για γύρω στα χωριά και 1 για Λουγκάνο. Δεν έχουμε και άλλο χρόνο...Νοικιάσατε μέσω νετ από πριν ή εκεί επί τόπου?????

Giotap17455

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Μέσω ίντερνετ και μάλιστα μέσω της σελίδας της Ολυμπιακής γιατί είχε μια μικρή έκπτωση στους κατόχους της κάρτας της.

LIDA

Member
Μέσω ίντερνετ και μάλιστα μέσω της σελίδας της Ολυμπιακής γιατί είχε μια μικρή έκπτωση στους κατόχους της κάρτας της.
Πολύ καλή ιδέα, ευχαριστώ. Έχω κάρτα αλλά εδώ λέει έκπτωση για τους επιβάτες της ολυμπιακής. Είναι κάτι που δεν βλέπω??

Giotap17455

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Πολύ καλή ιδέα, ευχαριστώ. Έχω κάρτα αλλά εδώ λέει έκπτωση για τους επιβάτες της ολυμπιακής. Είναι κάτι που δεν βλέπω??

Κοίταξε εμείς ταξιδεύαμε με ΟΑ, αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο. Από εδώ το έκλεισα Olympic Air - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Car Rental - Car Hire Greece, UK, Cyprus - Κρατήσεις Αυτοκινήτων, δες τι τιμή σου βγαζει

LIDA

Member
Κοίταξε εμείς ταξιδεύαμε με ΟΑ, αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο. Από εδώ το έκλεισα Olympic Air - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Car Rental - Car Hire Greece, UK, Cyprus - Κρατήσεις Αυτοκινήτων, δες τι τιμή σου βγαζει
Μου βγάζει ένα panda στα 94 ευρώ αλλά ούτε καν για 2 μέρες, καθώς ο σταθμός κλείνει στις 14.00 τα Σάββατα και εμείς θέλουμε μέχρι το βράδυ. Θα το ψάξω όμως. Σε ευχαριστώ!!!!

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
λοιπον εκλεισα απο traveljigsaw αυτοκινητο κατηγοριας Α diesel για 7 μερες 159? και γλυτωσα και το καθισμα μωρου γιατι μου ειπανε απο την easyjet(με την οποια θα ταξιδεψουμε) οτι μπορω να μεταφερω 2 πραγματα απο τον εξοπλισμο ενος μωρου δωρεαν αρα θα παρω μαζι καροτσακι και το δικο μας καθισμα αυτοκινητου.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
λοιπον εκλεισα απο traveljigsaw αυτοκινητο κατηγοριας Α diesel για 7 μερες 159? και γλυτωσα και το καθισμα μωρου γιατι μου ειπανε απο την easyjet(με την οποια θα ταξιδεψουμε) οτι μπορω να μεταφερω 2 πραγματα απο τον εξοπλισμο ενος μωρου δωρεαν αρα θα παρω μαζι καροτσακι και το δικο μας καθισμα αυτοκινητου.
:clap::clap:Μπράβο, έκλεισες!!!! Χαλάρωσε τώρα και ετοιμάσου για το ταξίδι. Θα δεις, τζάμπα το άγχος, όλα θα πάνε μια χαρά.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
:clap::clap:Μπράβο, έκλεισες!!!! Χαλάρωσε τώρα και ετοιμάσου για το ταξίδι. Θα δεις, τζάμπα το άγχος, όλα θα πάνε μια χαρά.

ναι καλα, standaaaaaaaar θα χαλαρωσω.... μεχρι να ερθει η στιγμη που θα πατησω το ποδαρακι μου μες το αεροπλανο θα αγχωνομαι μη γινει κατι, θα πρηζω τον αντρα μου για το ταξιδι οπως κανω εδω και εναμιση μηνα, τον φουκαρα τι τραβαει απορω πως δεν μ'εχει βρισει ο ανθρωπος ακομα......:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

τουλαχιστον θα μου φυγει το αγχος απο θεμα οργανωσης οικονομικου πακετου.μου στοιχισε για 7 νυχτες αεροπορικα, διαμονη σε αγροτοσπιτο στη μεση της τοσκανης και αυτοκινητο για 3 ατομα 693€ καλα ε??

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Μια χαρα!! Πηγαινε να μας πεις εμπειριες κι αν μπορεις στειλε μου σε π.μ το αγροτοσπιτο...ακουγεται καλο για οικογενεια με παιδι!:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom