Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα; Βοηθήστε την Αθηναία :P

gt13

Member
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή από αυτές που αναφέρεις Σέρρες και Βέροια δεν έχω πάει, αξίζει τον κόπο η διανυκτέρευση; Στις Σέρρες (όταν το αποφασίσουμε) πόσο θα πρότεινες (ή όποιος άλλος γνωρίζει από Σέρρες) να μείνουμε; Και Κιλκίς θα θέλαμε.
Τέλος, για τη Βέροια, φίλος μας συνέστησε να μην αφήσουμε το αμάξι έξω στο δρόμο αλλά σε πάρκινγκ κλειστό, γιατί - όπως ανέφερε - κλέβουν πολύ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.

Εμείς για Πάσχα προς Ιόνιο σκεφτόμαστε (ίσως Κεφαλλονιά), αλλά για να μη "χαλάσω" το παρόν θέμα, μάλλον θα ανοίξω κάποιο άλλο.
Σερρες είναι μια εντελώς αδιάφορη πόλη. Τύπου Καρδίτσα, Αγρίνιο Πύργος κτλ κτλ . Κιλκίς τό ίδιο αδιάφορο.. Δράμα πολύ πιο όμορφη για διαμονή λόγω νερού

Υπόψιν, τό ωραιότερο χωριό τού νόμου Κιλκίς είναι το χωριό Καστανερή στα 800μ. Στο Πάικο. Γραφικό, χτισμένο σέ πλαγιά με όμορφη μικρή πλατεια κ θεα με καθαρό καιρό όλο τόν κάμπο κ τή Θεσσαλονίκη. Από εκεί μπορείς να ανέβεις στο μεγάλα Λιβάδια κ από εκεί να περάσεις για Αριδαία-ποζαρ διασχίζοντας όλο το Πάικο. Όμορφη διαδρομή κ φύση

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.939
Μέλη
39.651
Νεότερο μέλος
Dimiale

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα