• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

με την Air One για Πίζα

Traveller

Member
Δηλαδή θεωρείς ότι αν δώσεις 50? για την επιστροφή θα μπεις μέσα?
Kαι πόσο περιμένεις δηλ. να βρεις τότε την επιστροφή?
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σκέφτομαι λοιπόν να μην μπώ καθόλου στην διαδικασία αυτη και να αγοράσω 4 μερές αργότερα απο την επιστοφή
δεν μπαίνεις και στη διαδικασία να δεις το πρόγραμμα της εταιρείας? 28/10 τελευταία πτήση..και δυστυχώς από ότι φαινεται τέλος.
χώρια που πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το αντιθετο.
Kαι πόσο περιμένεις δηλ. να βρεις τότε την επιστροφή?
η αστροσυμμαχία παντως έχει σε προσφορά την επιστροφή του (355Ε).
όχι τίποτε άλλο, απλά για να δειτε οι πολέμιοι της ΑΖ πώς θα είναι ένα μέλλον χωρίς αυτή.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φημες λενε οτι το αεροσκαφος που εκτελει το συγκεκριμενο δρομολογιο ειναι φονιας.........

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ειναι φονιας.........
οπισθίων? α όχι μην ανησυχείς, μόλις πέρασε από ανακαίνιση, άλλαξε αφρολέξ σε όλα τα καθίσματα. δεν έβαλε recaro βέβαια. αυτά τα βάζει η ΑΖ. κακώς για μένα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Απα πα τώρα μας το λέτε;;;
Να κάνω διαθήκη λοιπόν; Λοιπόν ξεκινάω: τους ταξιδιωτικούς μου οδηγούς αφιερώνω στο travelstories

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το αφεντικο μου , μου το ειπε...
(εγω αφηνω τα γοβακια μου... )
ααα εχω ασφαλισει τα μπουτακια μου σαν την JLO !!! Τα λεφτα τα αφηνω στην Airone για να αγορασει κανενα αεροσκαφος της προκοπης

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Εχω βγάλει εισητήρια Αθήνα Πίζα για 26/10 με 28/10 με 30 ε πήγαινε έλα επειδη δεν προλαβα μεγαλύτερο διαστημα τις προσφορές. ?
τα εισητηρια ειναι για 26/9 με 28/9 και θέλω να το επεκτείνω μέχρι τις 2/10. αντι λοιπόν να δωσω 50ε πέναλτυ και 37-10=27ε διαφορα τιμής δηλαδή 77ε λεω να δόσω μονο 37ε το κόστος ενός καινούργιου εισητηρίου. Θα έχω πρόβλημα που δεν θα χρησημοποιήσω την επιστροφή στίς 28/9? Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Θα έχω πρόβλημα που δεν θα χρησημοποιήσω την επιστροφή στίς 28/9? Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός:)
τωρα που έβαλες τις σωστές ημερομηνιες κατι γινεται..
ναι ειναι πιθανό να εχεις προβλημα στην επιστροφη και να σου επιβαλει πεναλτυ η εταιρεια. την επιστροφή πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις κανονικά. μπορεί και όχι όμως. μονο καποιος που το εχει κανει θα στο πει. αν και η εταιρεια λειτουργει λιγο καιρο ετσι. στην Alitalia που ειναι η μητρικη της, θα ειχες προβλημα παντως. δεν νομιζω να αξιζει να ρισκαρεις. να γυρισεις απο Πιζα δηλ και να σου κοστισει στα υψη. βεβαια οι ριψοκινδυνοι τυποι προχωρουν στη ζωή..αν το κάνεις ενημέρωσέ μας..:)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
τωρα που έβαλες τις σωστές ημερομηνιες κατι γινεται..
ναι ειναι πιθανό να εχεις προβλημα στην επιστροφη και να σου επιβαλει πεναλτυ η εταιρεια. την επιστροφή πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις κανονικά. μπορεί και όχι όμως. μονο καποιος που το εχει κανει θα στο πει. αν και η εταιρεια λειτουργει λιγο καιρο ετσι. στην Alitalia που ειναι η μητρικη της, θα ειχες προβλημα παντως. δεν νομιζω να αξιζει να ρισκαρεις. να γυρισεις απο Πιζα δηλ και να σου κοστισει στα υψη. βεβαια οι ριψοκινδυνοι τυποι προχωρουν στη ζωή..αν το κάνεις ενημέρωσέ μας..:)
Με διαφορετικό εισιτήριο? Δε νομίζω. Δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα. Θα πρέπει να το ψάξουν αναλυτικά, και κάτι τέτοιο θα το κάνουν μόνο σε περίπτωση που το κάνεις κατ' εξακολούθηση....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με διαφορετικό εισιτήριο? Δε νομίζω. Δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα. Θα πρέπει να το ψάξουν αναλυτικά, και κάτι τέτοιο θα το κάνουν μόνο σε περίπτωση που το κάνεις κατ' εξακολούθηση....
στην Alitalia είδα ότι το ψαχνουν. στην Air one και ειδικα οπως λειτουργει τωρα δεν ξερω. σε κάθε περίπτωση δεν είπα σίγουρα τίποτε. αλλά ούτε κανένας είναι σίγουρος 100% για το τι θα συμβεί. όπως είπες είναι δύσκολο. θα συνιστούσες δηλ. να το κάνει? ο καθένας εκτιμά το ρίσκο και αποφασίζει. εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom