Σου επαναλαμβάνω: Μην ακούς τι σου λέει ο ένας και ο άλλος και μην αποθαρρύνεσαι. Επισκέψου το σάιτ που σου είπα και ψάξε να δεις αν πληροίς τις προϋποθέσεις για να κάνεις αίτηση κατ' αρχήν. Μετά θα δεις για τα υπόλοιπα.ευχαριστώ για την βοήθεια, εγώ θέλω να πάω για μόνιμα για να δουλέψω εκεί πέρα αλλά από τι ακούω και βλέπω είναι πολύ δύσκολο.
υπάρχει στο facebook το "Ελλάδα-Καναδάς ένα καινούργιο ξεκίνημα" που μπορείς να ενημερωθείς όπως επίσης και το φόρουμ patriotaki.net.σε αυτο εχετε δικειο μιλησα και με τον θειο μου και με ειπε οτι ειναι βασικο για τα γαλλικα και επισης με ειπε μονο ενα παντρευτω μπορω να μεινω μονιμα,μπηκα στο site που με ειπατε αλλα δν εβγαλα ακρη πηρα τηλ στην πρεεσβεια στην Αθηνα και με ειπανε για το θεμα τις μεταναστευσης πρεπει να μιλησω με Ρωμη και δωσανε το site.Εφοσον ο θειος μου εχει επιχειρηση εκει δεν μπορει να εγγυθει για μενα ωστε να παω να δουλεψω εκει περα?Αυτος με ειπε μπορει να εγγυθει μονο για να παω σαν τουριστας δν ξερω ψιλοχαθηκα.πτυχιο στα αγγλικα εχω και αν χρειαζεται θα μαθω και γαλλικα απλα θελω να σιγουρευτω πριν ξεκινησω το οτιδηποτε,ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια με βοηθησατε πολυ παντως.