mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
και εγω 47 μετρησα και μου εβγαλε λαθος...:xmas_sad:47 μπάλες το σημερινό... και τέλειωσα το παιχνίδι με 20,000 μίλια:xmas_mrgreen:
Άντε καλή επιτυχία και στους επόμενους!
και εγω 47 μετρησα και μου εβγαλε λαθος...:xmas_sad:47 μπάλες το σημερινό... και τέλειωσα το παιχνίδι με 20,000 μίλια:xmas_mrgreen:
Άντε καλή επιτυχία και στους επόμενους!
Λάθος μου... 46 έπρεπε να γράψω:xmas_redface:και εγω 47 μετρησα και μου εβγαλε λαθος...:xmas_sad:
μετά από 3 ώρες, άνοιξε σε άκυρο χρόνο, απάντησα στην τύχη (δε θυμάμαι τι), κι μπήκα στην κλήρωση για τικετςΘα γίνει χαμός στο απογευματινό παιχνίδι... ήδη έχουν συγκεντρωθεί 700 likes σε σχέση με τα 150-200 που συγκεντρώνονται συνήθως. Πιστεύω ότι σήμερα κάποιος πρέπει απλά να απαντήσει στην τύχη και να μην κάτσει να μετρήσει τα στολίδια, λόγω μεγάλης συμμετοχής.
Η αλήθεια είναι ότι τελικά θα π[ρολάβαινα κανονικότατα, αλλά που να το ήξερα. Αφού βγήκα απο το δωμάτιο, το είπα στην αδερφή μου, επέστρεψα, έκανα refresh 2 φορές και είχε ακόμη 3 κενές θέσεις... Τέλος πάντων, αύριο πάλι, με υγεία! :xmas_cheesygrin:Πήρα άλλα 2,500 σήμερα το απόγευμα!Μέτρησα τις μπάλες δεν πάτησα στην τύχη. Είναι κρίμα να περιμένεις τόση ώρα και να έχεις μόνο 25% πιθανότητες να κερδίσεις.
Βάλε το plugin του Google Chrome που πρότεινα σε προηγούμενο ποστ και όταν αλλάζει η οθόνη του διαγωνισμού από την οθόνη με τους κερδισμένους του προηγούμενου δέντρου στην οθόνη αναμονής σε ειδοποιεί με ότι ήχο επιλέξεις. Άρα ούτε χρειάζεται να περιμένεις στην οθόνη συνέχεια ούτε χάνεις το δέντρο και τη δυνατότητα για περισσότερα μίλια. (άντε αποκαλύπτω και τα μυστικά μου:xmas_cheesygrin