• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

κεραμωτη

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αλλες ιδεες για ημερησιες εκδρομες ειναι το Πορτο Λαγος ,το δελτα του Νεστου και η λιμνη Βιστωνιδα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι αρκετος ο χρονος .Και για γυρο της Θασου και ισως μια παραμονη στο νησι.
Τωρα να μην προτεινω κ ορεινη Ροδοπη-Πομακοχωρια εε?
Αστο τους παραφορτωσαμε τους ανθρωπους..χεχε.
Παντως ο νομος Ξανθης εχει αρκετο ψωμι κ η ιδια η πολη βεβαια ....ωραια στο παλιο της κομματι.

demch1

Member
Νομίζω είμαι πλήρης :) γιατί μου αρέσει και η χαλάρωση στην παραλία οποτε οκ λόγω του μωρού, μάλλον θα κάνουμε ημερίσια εκδρομή, και μετά τις 5 βουτιές στη θάλασσα....

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Νομίζω κλεοπάτρα οτι τους παραφορτώσαμε και αν πούμε κι άλλα θα μας σιχαθούν.
(Απο προσωπική εμπειρία τέλειο το travelstories και οι προτάσεις του αλλά αν και ο συνταξιδιώτης δεν είναι βολικός θ'ακούσεις γκρίνια γι αυτό ψάξε τι σ'αρέσει και κάνε πρόγραμμα.)

demch1

Member
καλά μην ανησυχείτε δεν θα ζητήσω τα ρέστα, ο κάθε ένας μαζεύει απόψεις και διαμορφώνει όπως λες το πρόγραμμα του αναλογα...εγώ το ανακάλυψα πέρσι το blog, όταν πήγα μήλο, υπογράμμισα ότι ήθελα και ήταν πραγματικά κατατοπιστικότατο, το μόνο είχα κρατήσει δωμάτιο πριν το ανακαλύψω και δεν μου βγήκε σε καλό... :), τώρα πια θα είναι χρησιμο εργαλείο...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Εγώ που πήγα Ρώμη και ευτυχώς είχα ανακαλύψει το travelstories με βοήθησε πάρα πάρα πολύ αλλά στο θέμα φαγητό έλεγα στον συνταξιδιώτη εδώ μου είπαν τα παιδιά απο το forum να φάμε και ας περίμενα στην ουρά καθόμουν μέχρι να βρω τραπέζι και ο συνταξιδιώτης γκρίνιαζε αλλά μόλις έτρωγε περνούσαν τα πάντα.

demch1

Member
εγώ όταν πήγα ρώμη, δεν ήξερα το travelstories, όμως ρώτησα ένα συνάδελφο μου που του αρέσει το φαγητό και μου δωσε οδηγίες, και εγώ έκανα δρόμο να τα βρω, όμως έτρωγα καλά και φθηνά, σε αντίθεση με πολλούς που πάνε ιταλία και μετά φωνάζουν για το φαγητό!!!!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Κι εμένα μου λέγαν χάλια το ιταλικό φαγητό αλλά εγώ το ερωτεύτηκα.Εμένα μ'αρέσει να προγραμματίζω τα πάντα ακόμη και το φαγητό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom