GTS
Member
Οι τιμές των thai restaurants στην Ελλάδα είναι επιεικώς ακριβές....δεν έχω δει αυτό του Κεραμεικού, αλλά ψυχολογικά έχω πρόβλημα να πληρώσω 15 Ευρώ για ένα pad thai...
πηγαινε στην Μαρινα στην Τρουμπα. Γενικα, βαραει λιγο , αλλα pad thai και κοκκινο καρυ κοτοπουλο κατω απο 9 ευρω.Οι τιμές των thai restaurants στην Ελλάδα είναι επιεικώς ακριβές....δεν έχω δει αυτό του Κεραμεικού, αλλά ψυχολογικά έχω πρόβλημα να πληρώσω 15 Ευρώ για ένα pad thai...
Πες το ψεματα. Γενικα η και καλα "εξωτικη" κουζινα στη ψωροκωσταινα στοιχιζει ενα τσουβαλι λεφτα. Και ενταξει καποια shusi bar, τουλαχιστον λες οτι εφαγες φρεσκο ψαρι (αστρονομικα ακριβο, αλλα λεμε τωρα...), στα ρημαδια τα Κινεζικα / Ται κλπ που σε μια μεριδα εχει 50γρ κρεας, 1/3 καροτο και μμια χουφτα λαχανικα γιατι το χρεωνουν οσο κανει να φας στο Nobu Matsuhisa Beverly Hills? Δε λεω να εχουν τη ξεφτιλα τιμη που εχουν στην Ασια, αλλαμ ρε παιδι μου στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες τα τοπικα μαγαζακια γειτονιας, εχουν πολυ φτηνες τιμες. Εδω την εχουν δει καπως. Ας ελπισουμε οτι η κριση θα βαλει μυαλο σε καποιους....αλλά ψυχολογικά έχω πρόβλημα να πληρώσω 15 Ευρώ για ένα pad thai...
ο Βλασσης. κλασικ.fitziano said:Κάνα καλό εστιατόριο στη Μιχαλακοπούλου στο ύψος μεγάρου μουσικής έχουμε;
Για κάτι παππούδες Ιταλούς που θέλω να στείλω.
Ευχαριστώ
αν υπάρχει και κάτι σε ελληνική κουζίνα θα το προτιμούσαεκτός και θέλουν ελληνική κουζίνα οπότε θα σκεφτώ και αν μου έρθει κάτι θα κάνω update.
Ο Βλασσης ειναι στη Μιχαλακοπουλου με ελληνικη κουζινα .Κάνα καλό εστιατόριο στη Μιχαλακοπούλου στο ύψος μεγάρου μουσικής έχουμε;
Για κάτι παππούδες Ιταλούς που θέλω να στείλω.
Ευχαριστώ
Μαϊντανε !ο Βλασσης. κλασικ.