καλώς σας βρήκα!

AnniesZ

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Πάντως, σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στη skyscanner για δύο άτομα στα μέσα Φεβρουαρίου, για Λονδίνο -που είναι ο αγαπημένος που προορισμός- βρήκα αεροπορικα εισητηρια για Λονδινο για δύο άτομα μετ΄επιστροφής κάτω από 200€
Εδώ είναι ένα κείμενο με πληροφορίες για την πόλη και τα πιο σημαντικά αξιοθέατα:
http://www.petas.gr/gr/Destination/london_air/9.html
Στην ίδια κατηγορία μπορείς να βρεις και για άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και να επιλέξεις αυτή που σε εκφράζει περισσότερο! Φρόντισε να επιλέξεις τον προορισμό νωρίς ώστε να βρεις αυτές τις τιμές στα εισιτήρια!!!
Εγώ έχω προγραμματίσει το επόμενο ταξίδι για Μιλάνο, αλλά ως προορισμός ακούω πως δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικός.Βέβαια το ίδιο άκουγα και για το Παρίσι, αλλά δεν το βρήκα πολύ πιο ακριβό από την Ελλάδα - και ξέρω πως αυτή η δήλωση μπορεί να εγείρει αντιδράσεις-. Για να γνωρίσεις την πόλη -όποια αποφασίσεις- δεν χρειάζεται budget. Να περπατήσεις να πας σε μνημεία, αξιοθέτα, να συναναστραφείς τους ανθρώπους. Ψαξε να βρεις ποιες μέρες έχουν ελεύθερη είσοδο τα μουσεία που θα αποφασίσεις να επισκεφτείς.
Στις περισσότερες πόλεις υπάρχει κάποια κάρτα (pass), που σε εξασφαλίζει μειωμένα εισητήρια σε μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και μειωμένη τιμή στα εισιτήρια μουσείων κ.τ.λ σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και εστιατόρια κ καφέ! Συνήθως μπορείς να την προμηθευτείς από το αεροδρόμιο.
The London Pass - London Sightseeing and Tourism for Less - London guide
Τέλος, για τη διαμονή ριξε μια ματιά σε κανα hostel. Aν μοιραστείς δωμάτιο με κάποιον άλλο, φρόντισε να μην αφήνεις πολύτιμα αντικείμενα στο χώρο όταν λείπεις και θα είσαι μια χαρά! Europe Hostels - Hostels Europe Database
ΜΙα άλλη φανταστική ιδέα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε πολλούς προορισμούς, ελαχιστοποιώντας το κόστος, είναι το couchsurfing!! https://www.couchsurfing.org/ Μέγιστος κόστος 0€/βραδιά, μέγιστο κέρδος φίλοι σε όλο τον κόσμο!
Αυτά, στα γρήγορα για να πάρεις μια ιδέα και να κατευθυνθείς κάπως!
Ελπίζω να βοήθησα!
:)
 

nvas

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
ωκεανία
thanks all of you.
όσον αφορά τις επιλογές, σιγά ρε παιδιά και τα έτη φωτός.
λιγο χαλάρωση θέλουμε από τα καθημερινά,ολιγοήμερη απόδραση,πολυ tour και άντε στο αμστερνταμάκι να χτυπηθεί και κανένα μανιταράκι ή κεκάκι !! χαλαρά δλδ πράγματα.

μπράβο ρε συ.
με πιάνεις.
θέλω ό,τι πιο φθηνό σε διαμονή και αξιοποιήση στο μέγιστο το υλικό που έχω να διαχειριστώ στο εκάστοτε μέρος, δλδ μουσεία,εκθέσεις,υπαίθρια μνημεία, κτλ.
ευχαριστώ για το κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλλες για εμένα.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.094
Likes
6.556
Νατάσα, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Δώσε μπάτζετ και προτιμήσεις. Το "φτηνα στην κεντρική Ευρώπη " δε λέει τίποτα. Αν και μια καλή περίπτωση για οικονομικά αεροπορικά, ξενοδοχεία και ζωή είναι το Βερολίνο.


Αν το πεις και 5η φορά, παύει να είναι αστείο.
Σγχωρεσε με αγαπητη!!

Νατασα κοιτα και για τη ryanair Cheap Flights - Book cheap flights to Europe with Ryanair για φθηνα εισιτηρια απο θεσσαλονικη σε πολλους προορισμους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
899.928
Μέλη
39.265
Νεότερο μέλος
pantelis8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom